מה עושה לכם את זה?!

מה עושה לכם את זה?!

כול הקטע של פורום מילחמת המינים הוא לגרום לשני המינים להבין אחד את השני טוב יותר..ולא לשפוט מי יותר טוב ומי יותר רע.. לפחות ככה אני חושבת... וכדי להבין אחד את השני יותר טוב ולהקהל על החיים בואו נתמקד בשאלה... מה עושה לכם את זה?! זה יעזור לגברים להבין למה אישה תנהגת כמו שהיא מתנהגת במצבים מסוימים ולפהך... אז יאללה תשפכו מה עושה לכם את זה?! מה הייתם רוצים שהצד השני יעשה לכם והוא אף פעם לא עושה? תנו לעולם לדעת! ולכו תדעו אולי זה ישתלם לכם.... love u all אולגוש

בחורה נבונה ונאה

הדבר שהכי "עושה" לי את זה אצל בנות המין היפה הוא: 1.המראה החיצוני. 2.טוב לב. 3.פינוקים, כשאתן מפנקות אותנו כשאנחנו חולים או סתם כשרע לנו.וכבחור שתמיד משחק את הקשוח שלא צריך אף אחד זה מחמם לי את הלב לדעת שלבת הזוג שאיתי באמת אכפת ולא משנה כל הרושם שאני יוצר היא לר מוותרת וממשיכה לפנק. טרם מצאתי מישהי שכזו... ואיני בא לקפח אף אחת חס ושלום. אני יודע שישנן הרבה בחורות כאלו, לכן טרם התייאשתי.

אל תתיאש!

זה הכי חשוב! לא להתייאש... כי כמו שהשיר אומר: "לכול אחד יש את האחת שלו...." ואני מאמינה בזה! יש הרבה בנות כאלה.... פשוט כנראה שהן לא המתאימות בשבילך... כי הבחורה המתאימה לך אי שם מחכה! אז אל תתיאש... ואני חושבת(לפחות אני כזאת) שכשמישהי אוהבת מישו היא תמיד מפנקת אותו לא משנה כמה קשוח הוא יראה.. היא יודעת לראות את הנשמה שלו.. גם בנים עושים את זה! כן כן! ואני אוהבת את זה... אני אוהבת שבן יכול לעמוד לצידי ברגעים שאני הכי צריכה... אולי ברגעים שהוא לא חייב להיות שם אבל הוא בכול זאת שם! שהוא לא בורח... מזכיר לי את האקס שלי.... אני מדברת עליו הרבה כי אני עדיין אוהבת אותו
אבל הוא עזר לי הרבה..... בקיצור כול החירבושים פה זה רק כדי להגיד לך כול הכבוד שאתה לא מתייאש! ואני מבטיחה שאתה תימצא אותה! וסמוך עליי! בפורים אני מתחפשת לקופידון

rinani

New member
עונה לך על השאלה...

אומנם אני אומרת לעצמי שמראה חיצוני לא מפריע לי אבל בתוך ליבי אני כן עושה את הסלקציה הזאת עובדה שאני חולמת רק על בחורים יפים אז קודם כל מה שעושה לי את זה זה העיינים זה דבר הראשון שאני מסתכלת בבחור. למי שיש עיינים כחולות יבורך אם אני רואה מישהו עם עיינים כחולות אני מסוגלת להסתכל שעות עליו ולא להוריד ממנו את העיינים.חוץ מזה שאני מאמינה שעיינים אומרות הרבה על הבן אדם .... דבר שני שחשוב לי זה כנות מי שלא יהיה כנה איתי סביר להניח שהמערכת יחסים בינינו לא תצליח דבר שלישי שחשוב לי זה חוש הומור מי שמכיר אותי יודע שיש לי חוש הומור מפותח ואני נורא רוצה שיהיה לי מישהו עם חוש הומור אבל שידע להבדיל בין רצינות לצחוק לא יודעת אולי תיארתי את הבחור המושלם ואולי בגלל זה לא מצאתי עדין את נסיך חלומתיי בגלל שאני כל הזמן הולכת לפי הגדרות אולי כדי פשוט לזרום עם מה שיש ולאט לאט זה יקרה?

ilana4ka

New member
מה עושה לי את זה...

אני חושבת שהכי חשוב, והכי עושה לי את זה, כשבן מפנק. כל אחד אוהב כשמפנקים אותו, ו בעיקר כשזה בא מבני המין השני. ואני לא צריכה להרחיב בדיבורי על איזה פינוקים, כי ת'נקס גוד, את זה בנים יודעים לעשות כמו שצריך.

אושר מ

New member
הממ

מה שאת שואלת זה בערך מה אני מחפשת בבן המין השני... קודם כל חוש הומור וחברותיות. בגלל שאני קצת סגורה וביישנית כזו אני תמיד מחפשת את האנשים שהם פתוחים יותר, בתקווה שיגררו אותי
. חוצמזה הפכים נמשכים לא? ועוד משהו שאני אוהבת זה משיהו שיודע מה הוא רוצה מעצמו. אני לא מתכוונת מישהו שיודע בגיל 16 שהוא רוצה להיות עורך דין, אלא מישהו שיודע להגדיר לעצמו מטרות קטנות. מישהו עם ביטחון עצמי גן מבפנים ולא כלפי חוץ. ודבר אחרון וממש ממש חשוב, אני אוהבת הפתעות! נורא...

אממממממממ

כן.... הפכים באמת נימשכים אחד לשני ואני דוגמא לכך( טוב פעם הייתי עכשיו אני שוב לבד
וגם יש לי חברה אחת שיש לה ביטחון עצמי ממש ממש גבוה... ולפני 3 שנים היא הייתה חברה של האקס שלי... וגם לו יש ממש המון ביטחון עצמי! וזה התפוצץ בנייהם אחרי שבוע... עכשיו לאותה אחת יש חבר שהוא לא בעל ביטחון עצמי גבוה כ"כ והם ביחד כבר שנה ומשו.... ולעומתה אני יסתדרתי טוב מאוד עם ההוא כי לי אין ביטחון עצמי גבוה כ"כ... סיבות הפרידה לא קשורות לדרך בה הסתדרנו אז אל תיראי בזה כמיכשול.... הסתדרנו מצויין! אז לכי על ההפך ממך! אל תפחדי ממנו

למעלה