מה עושה לכן את זה?

מה עושה לכן את זה?

כשאתן משוטטות ומחפשות דברים יפים לשטוף את העיינים,
מה אתן מחפשות?
לי היתה תקופה ארוכה שחיפשתי רקמות צלבים ותרשימים.
אספתי המון תרשימים פיקסה והייתי עסוקה שעות בהורדת תרישמים ושמירתם.
אני אפילו לא יודעת עד כמה זה ישים או זמין היום.
היום מסתובבת בפינטרס ומסתכלת על רקמות מעניינות וחדרים בהירים ומעוצבים.
שתפו, מה מעניין אתכן.
תנו רעיונות לשעות של שקט וחשק לשיטוטים יצירתייים השעות לילה מאוחרות או בין ערביים שלוות.

maybesure

New member
אהם.. את מכירה אותי

מחפשת בעיקר עיצובים פרחוניים. יש לי משיכה בלתי מוסברת או אפילו בלתי סבירה לפרחים

אבל גם פרפרים וציפורים..
אני מחפשת לשלב כאלו בפרוייקטים שעושה, בעיצובי חדרים. לפעמים ממש עוצרת את עצמי לא לגלוש לקיטשיות יתר.

ושלא קשורים ביצירה: כל מיני שיטות גידול לצמחים. השרשות מעניינות. (הג'ינג'ר שלי כבר נובט..), גינות מעוצבות.

שילובי צבעים.

מאוד אוהבת עיצובי שאבי שיק: גווני פשתן עם ורודים ותכלת וסלאדין, יוטה פרועה, עיצובי עץ כמעט גולמיים..

מייבי כל כך יצירתי ומגוון

מכירה את המשיכה שלך פרפרים, פרחים וציפורים.
לדעתי את עושה את זה בטעם משובח.
ספרי לי איך גרמת לג'ינג'ר לנבוט.
תקעתי שורש באדמה וככה הוא נשאר.
מה עושים יותר מזה .....ראיתי שהפרח שלו מהמם.
ועוד שאלה, מה זה סלאדין ואולי על הדרך גם יוטה פרועה.

maybesure

New member
תודה

ותשובות:
ג'ינג'ר ושאר "שאריות מטבח לגידול" - למדתי מhttp://www.pinterest.com/angelswhiskers/food-plants-you-can-regrow-from-kitchen-scraps/ - צריך לשים לב שיש ניצן אפילו קטנטן (כמו עיניים של תפוחי אדמה) ולהשאיר אותו מחוץ לאדמה בזמן השתילה. הכוונה שלכיוון השתילה יש חשיבות - וכמובן להשקות בהקפדה שתמיד יהיה לח.
יש לו פרח מיוחד אבל אני לא בטוחה שלזן האכיל. לא ראיתי אותו פורח (עדיין).

סלאדין הוא גוון של ירוק בהיר, בגווני הירוק של חליפות המנתחים, כדוגמת השמלה שבתמונה, כמובן שיש מדרג לצבע הזה בהרבה גוונים של בהירים וכהים מהשמלה.

http://www.pinterest.com/pin/37999190580281910/ - הכוונה לבד יוטה של שקים, שתופרים ממנו דברים (כריות, ראנרים, שקיות קטנות, שלטים, דגלונים וכו'..) אבל לא עושים להם מכפלת אלא משאירים בכוונה פרנזים.

maybesure

New member
שורש ג'ינג'ר עם עין

שכבר התחילה לנבוט עליו, זה אחרי כמה שבועות שקניתי אותו, אפילו בלי שיהיה שתול באדמה.
לפני כן הורדתי ממנו 2 עיניים, עם חתיכת שורש האם, שטרם נבטו ושתלתי בכוסות עם אדמה

maybesure

New member
ג'ינג'ר נבוט

וזו התוצאה לאחר מספר שבועות.
עכשיו אני מחכה עש שהשורש יתפתח היטב ואז אעביר אותו לגינה או למיכל גדול יותר.
את ההנבטה עשיתי בתוך הבית, על החלון של המטבח - כך שמצד אחד אין סיכוי שהוא יתיבש מהשרבים או שאשכח להשקות, ומצד \שני יש לו מספיק אור ואויר.

למעלה