"מה עושות האיילות בלילות?"

Liroy25

New member
"מה עושות האיילות בלילות?"

אין לי מושג כחושבים על זה, מה שכן יש לי מושג לגביו סדרת התוכניות "סקס והעיר האמיתית" שהעלתה בי כל מיני זכרונות טובים יותר, רעים עוד יותר, לגבי תקופתי כרווק. הגיחות התכופות ל"קפקא" ול"אאוט", הריצה המטורפת בין הדייטים, ההתפשרות שידוכים של כל מיני ידידות - בקיצור זה היה מירוץ מטורף העיקר לא ללכת לישון לבד. היום, במבט מפוכח אני יודע שכל השנתיים וקצת שהעברתי בין הנסיך לקודמו על כל אותם מרדפים וציפיות שווא היו לחינם. סה"כ ישנם יתרונות רבים של להיות בזוגיות אבל גם לרווקות ישנם יתרונות רבים משלה. הילה להב העלתה כמה רעיונות כיצד להעביר ערב שלם לבד ואפילו להנות מזה. בואו נראה אם תוכלו להוסיף כמה משלכם.

campari

New member
קמפארי דווקא אוהב לישון באלכסון...

לידיעת מחלקת המסחר של "תפוZ"

daniel365

New member
גם אני!!!

אני בזאת גם יוצא במחאה נגד הסיסמא - "אלכסון הוא אסון!" מה פתאום??? אין כמו אלכסון.... ואוסיף ואומר שאהלאכסון שלי הולך מצוין בימים אלו עם סדין חשמלי כפול, שמיכת פוך איכותית ביותר, מפזר חום עצבני במיוחד ועירום מלא.... מי בעד??? אני.

EyeSeeYou

New member
לא זכור לי שראיתי ערום מלא בביקור

האחרון שלי
(אבל מפזר חום וסדין חשמלי בהחלט קיימים)

daniel365

New member
... אני לא חושף הכל.... ../images/Emo9.gif

לפחות לא בפגישה הראשונה בדלתיים סגורות.....
מותק - דם יזע ודמעות..... מה אתה חושב שאני מתמסר בקלות????
אני...

amet

New member
אמממממממ

אז מה עושים כשנמצאים לבד .ראשית מכינים ג´ויינט כמו שצריך ואז לשאר הפעולות יושבים ובוהים בתקרה
ומתחילים לחשוב מה באמת יכול לעניין ובסופו של דבר מגיעים למסקנה שלא עושים כלום. גלידה נגמר מהר סרט-עובר ולא נשאר כלום אזיקים- ומי ייפתח לי???? להסתובב ברחוב- מה היא השתגעה בקור הזה זכרונות מהאקסית- מה זה בדיוק? ומתי? וכל מה שדחינו בגלל החום נדחה בגלל הקור
אז בסיכומו של עניין- נשב בבית ונכין עוד ג´ויינט

ELP

New member
השאלה היא

מה עושים בלילות שבהם אי אפשר להכין ג´וינט מפאת מחסור, אני לפעמים מכין לי קפה טוב עם הרבה וויסקי בפנים אבל זה לא משתווה... מוזיקה-כשנמצאים לבד זה די מדכא ספר-כשנמצאים לבד זה די מדכא מה שכן אני מנצל את הזמן לסידור הגבות ולמחשבות על מה אני עושה עם החיים שלי שזה גם די מדכא ואז שותים עוד וויסקי או מדליקים ג´וינט... בגדול זה די מדכא להיות לבד בלילה למרות שיש את הלילות שזה כיף זה תלוי במצברוח.

Liroy25

New member
אבל למה הכל כל כך מדכא אצלך?

אני מודה שגם הגישה שלי בתקופת הרווקות היתה תואמת אבל ברגע שהבנתי שזה לא צריך להיות כך למדתי להנות מהחיים! פתאום כל האנרגיה שהושקעה בערוצי חיפוש והופנתה לדברים אחרים, והתחושה היתה נהדרת! היה לי יותר זמן לחברים, קראתי יותר ספרים, ציירתי קצת (לא בכשרון רב אבל זה היה נחמד!), יצאתי לבתי קפה אחרים שאינם הקפקא/תיאו/מינרווה. ואז מבלי ששמתי לב הנסיך הגיע.

Liroy25

New member
אתה מפנה את תשומת ליבי???

חצוף!! אתה התעלמת ממני כל אותו ערב!!! (לא שברור לי איך אפשר אבל ניחא)

חומד,עוד לא נרגעת מזה ../images/Emo35.gif

התעלמתי ממך כי הייתי חלש ותשוש מהצום.זה היה מוצאי יום כיפור.חוץ מזה,ציחקקת שם כמו איזו נערה ביישנית
והסתכלת עלי במבט מפשיט ואני חומד,לא קל להשגה ולא אובייקט מיני

אויי איזה כייף../images/Emo68.gif

השיחות שלכם על גבי דפי הפורום כאלו חמוווודות!!!!
ומשום מה, אני נוטה להאמין לכל מה שסומסום כותב, כי זה נשמע כל כך מתאים לאיתי´וש.... (מצחקק כמו נערה ביישנית..)
אנאבל

Liroy25

New member
זה היה רגע של חולשה...

הגעתי לקפקא אחרי שכמעט חודשים התנזרתי מהמקום, ושברתי את הצום עם הזמנה של חבר טוב.

"חבר טוב" ../images/Emo35.gif

אפשר לחשוב שאתה חברה בויצ"ו. יזיז,אתה מתכוון.עוד יזיז,אחד מרבים.

ELP

New member
ציירתי..כתבתי...

אפילו עשיתי מאקרמה אבל בשלב מסויים זה לא מספיק ואפילו נמאס, לא יודע אולי אני באמת סתם דיכאוני מה שבטוח זה שאני בעיקר עייף ומותש אנימקווה שאני אמצא מהר מאוד משהו שיחדש את האנרגיות שלי ואני לא מתכוון לאלכוהול או חומרים אחרים אני רוצה את האנרגיות האלו ממקורות טבעיים ומסיפוק בחיים.

Liroy25

New member
אז למה שלא תחפש אותם בתוך עצמך?

למה לתלות ציפיות באביר המיוחל? סיפוק בחיים אתה יכול למצוא בכל כך הרבה דברים אחרים, שבן זוג הוא רק אחד מיני רבים.

למעלה