מה עושות מפענחות תצ"א??

profil45

New member
מפענחת תצ"א

את מקבלת תמונה של בסיס למשל ואז את אומרת זאת משאית זה ג´יפ זה טיל ככה וככה זה כור גרעיני וזה הכלב של המפקד ועוד כל מיני דברים כאלה לדעתי זה נשמע מעניין אבל אין לי מושג ביי

shira18

New member
מפענחת תצ"א

אף אחד לא ממש מכיר את התפקיד ויודע אם הוא נחשב?

warlockd

New member
תשובה לעומק ../images/Emo37.gif

אני גם בעקרון מיועד למסלול של פינוח תצ"א. אנחנו מקבלים צילומים ממזל"ט (מטוס זעיר ללא טייס) ואנחנו חוקרים את התמונות האלו. בעקרון זה מספק מידע מודיעיני ליח´ שדה, לפני יציאה לשטח ו/או יח´ אויריות שלהן אנחנו כביכול מספקים מטרות תקיפה כשרות

shira18

New member
עוד שאלה:

התפקיד הוא בעצם שייך לחיל האויר או למודיעין? ואולי אתה יודע מאיזה קבא אפשר להתקבל? תודה!

warlockd

New member
למודיעין.

ולפי מה ששמעתי אי אפשר לבקש את הקורס הזה,אלא אם כן אותרת ע"י יח´ האיתור שלהם. וצריך נתונים אישיים גבוהים לכל התפקידים במודיעין.

סתםחח

New member
חיל האויר!

בפעם האחרונה שבדקתי המדים שלי היו בהירים... ובקשר לאיך מגיעים... מסמנים במנילה אשכול מודיעין, מגיעים למבחנים ומחכים לראות אם יזמנו אותך למבחני תצ"א (אם יש לך קשרים זאת גם דרך)

אלירן18

New member
תשובה

יש תצ"א גם בחיל אויר וגם בחיל מודיעין אלה שני תפקידים עם תנאי קבלה ומבדקים שונים לגמרי. למודיעין יש מבדקים לפני הגיוס. הקב"א של האנשים שם היא גבוהה יחסית אבל נמוכה לעומת רוב התפקידים האחרים במודיעין, סתם הערכה שלי בערך 52-54. לתצ"א חיל אויר אין לי מושג אבל נראה לי שמקבלים את זה במנילה או מקצין מיון.

shira18

New member
...

אנשים אני כבר התקבלתי ואני מתגייסת עוד שבוע. בלי פרוטקציה ושטויות אחרות...

למעלה