יש טור של ספינות בים וכאשר אני שואל אנשים למה עליהם אף אחד לא יודע. למה יש טור של ספינות?
B Borisyo Member 15/7/21 #1 יש טור של ספינות בים וכאשר אני שואל אנשים למה עליהם אף אחד לא יודע. למה יש טור של ספינות?
GoldenEyes Well-known member 15/7/21 #2 נכתב ע"י Borisyo: יש טור של ספינות בים וכאשר אני שואל אנשים למה עליהם אף אחד לא יודע. למה יש טור של ספינות? לחץ כדי להרחיב... אולי אלו הספינות שממתינות לפריקה\העמסה בנמלים ? פרסמו כבר שיש פקק של ספינות הממתינות לכניסה לנמלים
נכתב ע"י Borisyo: יש טור של ספינות בים וכאשר אני שואל אנשים למה עליהם אף אחד לא יודע. למה יש טור של ספינות? לחץ כדי להרחיב... אולי אלו הספינות שממתינות לפריקה\העמסה בנמלים ? פרסמו כבר שיש פקק של ספינות הממתינות לכניסה לנמלים
B Borisyo Member 15/7/21 #5 נכתב ע"י GoldenEyes: אולי אלו הספינות שממתינות לפריקה\העמסה בנמלים ? פרסמו כבר שיש פקק של ספינות הממתינות לכניסה לנמלים לחץ כדי להרחיב... הספינות לא מסחריות וספינות שכן מסחריות אף פעם לא עומדות. אולי מעורבת פה קונספירציה. אני צריך לבדוק אצל מומחים.
נכתב ע"י GoldenEyes: אולי אלו הספינות שממתינות לפריקה\העמסה בנמלים ? פרסמו כבר שיש פקק של ספינות הממתינות לכניסה לנמלים לחץ כדי להרחיב... הספינות לא מסחריות וספינות שכן מסחריות אף פעם לא עומדות. אולי מעורבת פה קונספירציה. אני צריך לבדוק אצל מומחים.
GoldenEyes Well-known member 15/7/21 #4 נכתב ע"י קלייטון.ש: באים מכל העולם לראות את החזירים של חיפה. לחץ כדי להרחיב... חחחחחחח תדייק אבל חזירי בר
נכתב ע"י קלייטון.ש: באים מכל העולם לראות את החזירים של חיפה. לחץ כדי להרחיב... חחחחחחח תדייק אבל חזירי בר