מה עושייייייייייייים?!

yes please

New member
מה עושייייייייייייים?!

טוב אז ככה,למי שעוכב,אני וההוא-->נגמר... השבוע,אמא של ידיד טוב שלי נפטרה.. אותה אמא,עליה השלום,היתה יותר מסתם אמא של ידיד,היתה פשוט חברה,אחת מהחברה... בתקופה האחרונה אני ואותו ידיד ממש לא היינו בקשר,אבל זה סיפור אחר,מה שחשוב הוא שמהרגע ששמעתי את מה שקרה,לא עזבתי אותו לדקה אחת!כל יום כל היום!מהרגע שהוא קם ועד שהוא נרדם אני איתו.... ופה מתחילה הדילמה...(פחות או יותר...) יש לו ,אחות אחת בת 12 וחצי ושני תאומים בני 22... התאומים הם ידידים של בת דודה שלי(למדו באותה כיתה), אף פעם לא התייחסו אליי בצורה מיוחדת,הייתי כמו כל שאר הידידות של איתי... עם כל הימצאותי בשבעה,עוזרת,מנקה,מכינה,תומכת והכל,נוצר דיבור מדהים ביני לבין התאומים,אין!הם פשוט אנשים נדירים!שנולדו לאנשים נדירים! בכל מקרה,התאום הגדול מבין השניים,הוא יותר הטיפוס שלי,ביצ'י אבל עם שכל,מכירים את זה? אני יודעת שזה מעוות וגרוע מבחינה מוסרית לחשוב על זה,אבל הוא פשוט לא יוצא לי מהראש!!!מה גם שאני מרגישה שהוא מסתכל...איך שאני לא אסרוק את החדר,לאן שאני לא אביט,הוא שם,בוהה בי...נועץ מבטים... לא יודעת אם זה בכוונה או לא... היום בבוקר כשהגעתי,הייתי יחידה מבין החברים שלנו,ואיתי ישב לידו... מפה לשם התגלגל הנושא שכשהוא היה בן 18 וחצי,הייתה לו חברה בת 15 וחצי(3 שנים הפרש),גיביתי אותו עם כל הצחוק ואמרתי לו שזה בסדר,גם אני הייתי בגיל 15 וחצי עם מישהו בן 18 וחצי,מפה לשם,הוא אמר 'מה,זה כמו שאני ,בן 22,אצא עם מישהי בת 18(עכשיו,הוא היה אמור להגיד מישהי בת 19-הפרש של 3 שנים,ומשום מה הוא בחר לומר 18-הפרש של 4*להזכיר,אני בת 18*והוא יודע את זה)לא משננההההההההההה והסתכל עליי..שוב... ואז הוא זרק לאיתי'מה חברות שלך חושבות עליי?'(בקטע של הפדופיליות כביכול-ההפרש של ה3-4 שנים) אז פשוט זרקתי לו' למה שפשוט לא תשאל אותי ישירות?'.... סיפרתי את זה לחברה(אולי אני סתם מדמיינת?אי אפשר לשלול את זה נכון?) אז היא זרקה לו'מה,שמעתי שאתה רוצה לצאת עם מישהי בת 18',הייתי בטוחה הוא ייסתכל עליי,אבל הוא היה כל כך מבולבל שהוא אמר,'מה,?מה קשור?את מדברת על אחות של חבר שלי?לא אני לא רוצה לצאת איתה'...זה היה קצת מוזרררררררר.... אני אומרת לכם!אופ!זה מסתכל!אני יושבת למשל על המיטה של איתי,והוא יושב עם חברים על הכיסאות ממול המיטה,אני צוחקת נהנת,ואיך שאני לא אסתכל לכיוון שלו,אני רואה את העיניים המהממוווווווווווווווות שלו נועצות בי מבטים... אין מצב שאני מדמיינת את זה נכון.?או שאני פשוט סתתתאם מפרשת דברים? אופ!ולא מספיק קשה לי עם המוות הזה,אני עוד חושבת עליו... שאלוהים ייסלח לי... אופ קשה לי!תעזרו לי!אוהבת!

צ`מעי...

אין ספק, הבחור בסיטואציה ממש לא משהו עכשיו, אבל קודם כל, הוא פשוט צריך שתהיי שם בשבילו עכשיו, בלי סיפורים ובלי משחקים. יותר מאוחר, כשהחיים יחזרו לנורמל, זה שהיית לידו כשהוא והאחים שלו היו צריכים אותך, בהחלט ייתן לך קרדיט אצלו. אם בכל זאת תאיצי את זה, נראה לי שזה עלול רק להזיק, ואז זה גם יעכיר את היחסים בינך לבין אחיו.. לדעתי, עכשיו הוא יאמץ אחת משתי אפשרויות: או סתם זיון- לא בקטע שטחי, אלא בתור בריחה אל מציאות מלאכותית של אהבה מזוייפת לטווח קצר, או קשר תלותי חד צדדי, שגם הוא מלאכותי מאד, שסביר להניח שיסתיים כשהוא יתגבר על האבדן, ולא יצטרך יותר משענת. קחי את הזמן שלך, ויותר חשוב- תני לו את הזמן שלו, זה רק ימנע כאב נוסף בעתיד הקרוב. זהו.

למעלה