מה עושים אחרי הטור

שלומנה

New member
מה עושים אחרי הטור

התרגלתי לטוב !! שיחות מענינות , המון מידע , ספורט מרתק , שמות ישנים וחדשים , שוב ארמסטרונג ראשון , אולריך לא מנצח ועוד ... אני שואל מה יהיה אחרי הטור , האם הפורום ימשיך ? האם תמשיכו לתחרויות אופניים האחרות או שמא הפורום יתחדש בעוד שנה , לטור הבא ? היום אני מאמין שאולריך יקזז לפחות 2-3 על באסו ולפי דיווח של יאיר אז מזג האוויר החם ייתן לאולריך אולי עוד דקה ואני מאוד מקווה שזה יספיק למקום שני כללי . קלודן לדעתי יסיים היום שלישי אחרי יאן ולאנס וכנראה שאלו יהיו השלושה על הפודיום . הישג לא רע בכלל לטי מובייל כקבוצה . היום : אולריך , חצי דקה אחריו לאנס ו3:20 אחרי קלודן . אולריך לפודיום .

מה עושים אחרי הטור?

כבר שבוע הבא אנחנו חוזרים לסבב הגביע העולמי, קלאסיקה סאן סבסטיאן. אחרי תקופה ארוכה, איגור אסטרלואה חוזר לסבב, ולמרוץ הבית שלו בחבל הבאסקים. ולא רק הוא, חוזרים לרבלין ולפריירה. אחרי זה יש לנו אתונה. ומרוץ גביע העולם בהמבורג, וכמובן הוואלטה. העונה לא נגמרה, אנחנו רק באמצע העונה
.

דרך אגב, אסטרלואה ניצח אתמול

בקטע הראשון של הטור של ברשיה באיטליה.

yaelh8

New member
אם כבר מעלים את הנושא...

אחרי הטור יש את האולימפיאדה (שהיא קצת משעממת במיוחד בהתחלה) ואז מתחילה העונה של ליגת העל(ק) בכדורגל (אותי זה מעניין). ועכשיו כמובן שאלה - אחרי שיגמר הטור הפורום יסגר? איפה אני יכולה למצוא את כולכם? ואיפה אני אקבל עידכונים על תחרויות אחרות? (הבטחתי לבועז שאני אראה ואני רוצה לקיים)

כרגע אין עדיין החלטה...

אם הפורום ימשיך אחרי בטור או לא. במידה ולא אנחנו חוזרים לפורום הבית שלנו-פורום אופניים. ונמשיך במעקב רצוף אחרי כל המרוצים של העונה גם שם. ד"א מישהו יודע אם ערוץ 1 מתכוון לשדר את מרוצי האופניים מאתונה (שידור ישיר)?

sonc

New member
יורוספורט ישדרו

הם קוראים לזה 24/24: 24 שעות ביממה. ז"א גם אם לא ישיר הרי שבאותו יום. להקליט ולשמור. ולעניין הפורום: מה עם bike tech ? שאלה למשכילים ממני- מה זה אופני נג"ש להרים? רק יותר קלים או גם זויות אגרסיביות? מדוע רסמוסן טוען שהם קשים יותר לשליטה? והכי חשוב- להתחיל לפנטז על כאלה? (ראיתי שניים מדהימים- של רסמוסן -קולגנו ושל מאיו- אורביאה).

אני מעריך שמירוץ הכביש באתונה

ישודר בשידור ישיר גם ביורוספורט וגם בערוץ 1. אני לא אומר את זה על סמך איזה מידע שיש לי, אלא על סמך זה שהיוונים שמו את מירוץ הכביש כארוע הספורט שלמעשה פותח את המשחקים האולימפיים. יכול להיות שיש בבוקר שלפני המירוץ תחרות באקדח חופשי או מוקדמות באיזה ענף אחר, אבל בתור גמר אולימפי "נחשב" זהו הארוע הראשון. המארגנים תכננו זאת כך כדי שהמירוץ ייתן חשיפה לנוף של אתונה, כולל האקרופוליס. אם זה היה מתקיים באמצע האולימפיאדה זה היה מבחינתם מאבד חלק מההתענינות שהיתה הולכת לענפים אחרים שמבחינה אולימפית נחשבים יותר מהאופניים. בכל מקרה, כל פעם שאני חושב על אתונה, אני מתחיל לרחם על הרוכבים שיצטרכו לרכוב, קרוב לודאי, בחום של 35 מעלות, 95% לחות וזיהום אוויר כבד.

sonc

New member
שאלה טכנית

שאלה למשכילים ממני- מה זה אופני נג"ש להרים? רק יותר קלים או גם זויות אגרסיביות? מדוע רסמוסן טוען שהם קשים יותר לשליטה? לתמונות- http://www.cyclingnews.com/road/2004/tour04/04index.php

TomerE1

New member
לגבי המשכו של הפורום -

אני מאוד מקווה שהפורום ימשיך מכיוון שאם הדיונים על המירוצים השונים יהיו בפורום אופניים הכללי אז השרשור שם תופס עמוד שלם וזה מאוד קשה לקלוט מה קורה באותו שרשור וזה גם דוחק את השרשורים האחרים למטה! אני בעד שהפורום הזה יישאר (גם אם בשינוי שמו)

שלומנה

New member
בדיוק הכוונה שלי

רציתי לדעת האם יהיה פורום אופניים שבו אפשר יהיה לקבל כל הזמן עידכונים .

natyh

New member
קודם כל לא אחרי הטור

אף פעם לא אחרי הטור : הברזילאים אומרים O Brasilero Tem Fome por o Carnaval בועז תרגם בבקשה עכשיו תורך . אנחנו לא אחרי הטור אנחנו לפני הטור הבא , שביעית או לא שביעית ? וכדי לענות על השאלה אנו צריכים לראות מה יעשה וולוורדה בוולטה . והאם הוא יהיה שוב כל כך טוב שלא יתנו לו שוב להגיע לטור ??? ומה אם בלוקי ??? ההכנות רק מתחילות , והחל מפרסום המסלול ארמסטרונג יתחיל מיד לרכב את כל הטור הבא , וכהטעיה הוא יודיע שהוא מתכנן לא להגיע ... נתי

מיכאל34

New member
בבקשה תסביר לי מה אתה מוצא באיש

הזה שאתה מחבב בו? זה שהוא מגרמניה אולי?

uricane

New member
מדובר פה בתסמונת ידועה שאני שותף לה

תסמונת האנדר דוג, אותם אוהדי הפועל (י-ם,ת"א,גליל) ששנים מתפללים להפסד של מכבי (לאנס) ונאחזים על כל שבב תקווה שזה יקרה, ומאוכזבים עד עמקי נשמתם כשזה לא. וזה בעצם המשיכה של הספורט,מעבר לתוצאות הסיפור האישי,ההזדהות וההתחברות לספורטאי,כאילו אנחנו איתו על הפודיום.

מיכאל34

New member
אחד שהחלים מסרטן הוא גם סוג של

אנדר-דוג. לא? קופידיס לא האמינו בו כשהתירו את החוזה איתו כששכב על מיטה בבית חולים.

שלומנה

New member
גרמני זה רע ?

זה שאולריך גרמני ידוע לכולם , אז מה ?!?!? מל גיבסון לא גרמני אבל הוא שונא יהודים ורוב האנשים אוהבים אותו ואת הסרטים שלו . אולריך הוא רוכב אופניים גדול , אולריך הוא בן אדם בשר ודם והוא ספורטאי למופת שלא מוותר עד לרגע האחרון . כל הדברים הללו גורמים לי להעריך אותו ולאהוד אותו . זה הכל .... אין קשר למוצאו , דרך אגב אני גם אוהד את באיירן מינכן אבל לא את דורטמונד או את מינכן 1860 אז מה זה אומר ?

מיכאל34

New member
גרמניה היא האומה האחראית לרצח של

6 מיליון יהודים. מהם מאות מבני משפחתי. אבא שלי לא זכה לילדות נורמלית כי הוחבא במשך 5 שנים בדרום צרפת. בעקבות זה החיים שלו נדפקו. כתוצאה מזה גם שלי. וסביר להניח גם של הילדים שלי. פעם טיילתי באופני הרים בזור מודיעין לבד והגעתי לאנדרטה לנספי שואה בחבל ארץ בפולין, זגמביה. ממליץ לך לבקר שם ולחשוב איך היית מרגיש אם היית מגלה שם את השמות של בני משפחתך שם.

arieleco

New member
מה הקשר??

האמריקאים השמידו את האינדיאנים [נשנא את ארמסטרונג??...כן] האוסטרלים טווחו באבוריג'ינים [נשנא את מקגי?] ההולנדים בדרא"פ [מה דקר אשם?] הבלגים במרכז אפריקאי [אוי בונן לא יפה], הצרפתים כתשו את צפון אפריקה [או לה לה וירנק, לא בעצם אולי וירנק הוא הקורבן הרי הוא נולד בקאזה] וכו'. צריך לעשות הפרדה ברורה, אחרת אי אפשר להינות מספורט

למעלה