מה עושים אם הרעש?

שמוצקין

New member
מה עושים אם הרעש?../images/Emo149.gif

יש אביזרים יעילים להגנה על האזנים בשעת ריחוף במצנח? אני מחפש לאחרונה איזה תחום תעופה לנסות ללמוד ... אבל בינתיים לא הגעתי לזה ,קצת בגלל המחיר אך בעיקר בגלל הרעש...

ronga

New member
אופציות

שלום שמוצקין, אנסה לתת כמה רעיונות מהזול ליקר: - בדוק אטימות בקסדה + קשירה נכונה - תוסיף פקקי אזניים - רעש בקשר פנים: בדוק רעשי רקע, כבה פומית דיבור, נתק נוסע, נתק עצמך - שנה פסיעה בפרופ: תקבל פחות ניצול, אך שיוט בסל"ד נמוך יותר - טוס לבד (שיוט בסלד נמוך יותר) - תוסיף לאגזוז עוד "דוד" - תחליף לפרופ (+גיר) עפ יותר להבים - מנוע עם 4 פעימות(יש שקט ויש שקט מאד) ע"מ להשוות, טוס על מטוס קל להשוואה, תתפלא ששם המצב לא יותר טוב (תלוי), מניסיון אישי, אפילו בדאון, שמה ציפיתי לשקט האולטימטיבי, אני זוחר רעש חזק של הרוח + מכשיר הקשר לא שותק לרגע ברקע מקווה שעזרתי רון

בעיית הרעש

אני לא יודע למה אבל השאלה של האיש (מעבר לעובדה שכולנו רוצים מנוע חרישי) הזכירה לי את הבדיחה הבאה העוסקת בעניין רעש : איזה גברת אחת מגיעה לרופא ומספרת לו על בעייתה המיוחדת: ד"ר אני לא מפסיקה להפליץ כל היום וזה נמשך בלי הפסקה ובקצב וכל היום, אבל מה, אין לזה לא ריח ולא רעש והנה בעוד אני אצלך כבר עשיתי איזה עשר כאלו. הרופא מהנהן בראשו, מהמהם תוך כדי סלסול שם התרופה על הנייר, נותן לה את המרשם וקובע לה לשבועיים אח"כ. אחרי שבועיים מגיעה הגברת לביקור חוזר ובפיה בשורה : ד"ר מה עשית לי ? הקצב לא פחת ולא שומעים אותם אבל הם מה זה נהיו מסריחים !. טוב, עונה הד"ר, את בעיית חוש הריח שלך פתרנו, עכשיו נטפל בשמיעה. אהרון.

gurkiriaty

New member
קסדות מצוינות של חברת skycom

שמוצקין שלום, לאחרונה רכשתי קסדות עם אוזניות וחיבור למכשיר קשר. השבוע טסנו איתם והיה שגעון. להלן הלינק למוצר. http://www.flybyranch.com/equipment_helmets.html ומידה ורצה פרטים נוספים , אתה יכול להתקשר אלי ל 056-594970 בתודה מראש. גור.

gnetzer

New member
אפשר גם

אפשר גם לכבות את המנוע ולהנות מחצי דקת שקט... רצוי כמובן לודא שיש סטרטר חשמלי, או לחילופין להחזיק חזק בנחיתה..

ronga

New member
את חיי טוב....

גם בלי סטרטר, זה אפשרי, משיכה קלה (אפשר גם ביד אחת) והמנוע עובד, שווה לתרגל זאת לשעת חרום, כשאני לוקח אורח ומתדרך אותו ל"חרום" בו הוא מזיז את הראש ואני מושך כל עוד הגובה מרשה זאת (לנוסע אין מספיק "מומנט" בדרך כלל), אגב, תדרוך זה אני עושה באוויר כדי לא "להלחיץ" את האורח לפני טיסה ראשונה רון

למעלה