מה עושים אם כרגע גיליתי שמישהו ניסה

megahertz

New member
מה עושים אם כרגע גיליתי שמישהו ניסה

לאנוס ידידה שלי? והיא לא מרשה לי לספר על זה..והיא לא רוצה לדבר על זה!

ToryMaster

New member
../images/Emo4.gif

קודם כל, מרגיעים אותה. אחר כך, זה מישהו שהיא מכירה? מתי זה קרה? באיזו סיטואציה? כמה קשה זה השפיע עליה?

megahertz

New member
אז זהו..שזה קרה די מזמן..משהו כמו

שלושה חודשים.. רק עכשיו היא סיפרה לי
ואני היחיד שיודע.. מסתבר שהיא ברחה לפני..אבל אחרי שהם עשו משהו..הוא ניסה להפשיט אותה..והיא לא הסכימה..והוא המשיך בכוח ואז היא טסה משם..

ToryMaster

New member
שוב

מישהו שהיא מכירה? יש סיכוי שיקרה שוב? כמה קשה היא הושפעה מזה? אלה חלק מהשאלות שלדעתי אתה צריך לקח תבחשבון לפני שאתה מחליט איך לפעול

megahertz

New member
מכירה..היו ביחד../images/Emo4.gif

היא אומרת שאין מצב לעוד סיבוב כי היא כבר לא רואה אותו יותר.. אממ..היא בכתה בגלל זה..אני מניח שיש עוד השפעות שאני אגלה...שיצא לי לדבר איתה

נשארים חברים שלה לפי דפוסי

ההתנהגות שהיו לפני הידיעה ונותנים לה להחליט מה עושים ומתי.

מוּסקט

New member
מסכימה עם עדו.

אי אפשר להדחף ולהחליט החלטות של "מה עושים עם זה" לאחרים.

megahertz

New member
אממ..אבל היא לא רוצה לדבר על זה..

ואני חושב שזה השפיע עליה קשות..היא בכתה רציני לידי בגלל זה.. ויש לי הרגשה שזה יעזור לה..למרות שניא לא מודה בזה.. אגב..הוא גם מבוגר ממנה..בהרבה..

מוּסקט

New member
קודם כל

אפשר להפנות למרכז לנפגעות תקיפה מינית בטלפון 1202. מי שתענה לה בצד השני של הטלפון יודעת מה להגיד ומה לעשות. להרים טלפון זה עדיין לא מחייב אותה לכלום - רק לשמוע ולהשמיע. אולי היא תסכים לזאת?

shellyland

New member
מתקשרים ל-1202 ומתייעצים איתן

אומרים לה שגם היא יכולה להתקשר ל-1202, שהיא לא חייבת להזדהות ושכל מה שהיא תספר להן שם ישאר סודי וחסוי. חוצמזה, מקשיבים לה הרבה. לא מכריחים אותה לספר מה שהיא לא רוצה, נותנים לה לעשות דברים בקצב שלה, בלי להכריח והכי חשוב: מאמינים לכל מילה שהיא מוציאה מהפה, לא מטילים ספק, לא שופטים ולא מאשימים! לתגבוה המיידית של הסביבה הקרובה (קרי: אתה) יש משקל רב בעיצוב האופן בו היא תוכל להתמודד עם החוויה בעתיד.

למעלה