מה עושים... אם...

בשלולית

New member
מה עושים... אם...

אני רוצה מישהו שיש לו חברה אבל הוא מפלרטט איתי? אני אוהבת אותו... אוהבת אותו שוב... אבל עכשיו יש לו חברה... והוא גם אמר לי שהוא אוהב אותי ומתגעגע אליי.. כי אנחנו בקשר כבר שנתיים.. אבל אני לא יודעת אם ה"אוהב" הזה זה רק בתור ידידה... אם תהיה הענות גדולה... אני אספר יותר

פשוט תדברי

תשאלי אותו על זה המצב פשוט וזהו..תראי זה לא כייף להיות "הורסת משפחות" ופתאום באמצע כזה לבוא וזהו... אבל הוא מראה רצון ולא יודעת לדעתי את צריכה לשאול אותו ולהעלות את כל שאלותייך בפניו

בשלולית

New member
דיון חשוב! כנסו!

מקווה שתקראו הכל...זה ארוך... אבל אני צריכה לשמוע את דעתכם.. ואם לא אז יש שאלה בסוף ההודעה אז תענו עליה לפחות
אז ככה.. היינו יחד חודשיים לפני שנתיים כמעט ואז נפרדנו... ואחרי חודשיים ניסינו לחזור ולא הלך........... ואז הוא טס לחו"ל לטיול לפני צבא... ואחרי חודש הוא חזר ולי היה חבר אחר... ו8 חודשים הוא סבל שאני עם מישהו אחר, הוא קנא ואכל את הלב.. ואמר לי אחרי שהוא חזר שהוא מצטער על הכל והוא קיבל את העונש שלו ועוד כל מיני כאלה.. אחרי 8 חודשים, הוא מצא לו איזו מישהי... והם מאז חברים.. משהו כמו 10 חודשים... ובינתיים אני חזרתי להיות רווקה
קיצור........ הפרידה שלי ושלו, לפני שנה וחצי ככה, הייתה כל כך ילדותית וטיפשית... ושנינו הבנו את זה אבל ברגע שהאחר היה עם חבר\ה קיצור... מאז שאני לבד, ממש התקרבנו.. למרות שיש לו חברה... התיידדנו מחדש, ושמרנו על קשר ממש קרוב.. אבל לאט לאט התחלנו לדבר על דברים שידידים לא אמורים לדבר עליהם, ועוד כשהוא תפוס... ויש לו חברה לפני שבועיים בערך השיחות ממש הגיעו למצבים לא נעימים כאלה ואחרי כמה שיחות כאלה, אחרי שאמרתי לו שאם הוא היה פנוי לא הייתי חושבת פעמיים על לנסות להיות ביחד, הוא החליט שאנחנו צריכים להפסיק לדבר כי לי לא טוב ככה ולו לא טוב ככה... והוא אמר שבזמן האחרון עם כל השיחות האלה יוצא לו לחשוב עליי יותר מדיי, ושהוא ממש לא רוצה שהמחשבות האלה יהפכו למעשים והוא אוהב את החברה שלו ועוד בלה בלה בלה כאלה ואז אמרתי לו שהוא צודק ושאני לא אחיה עם עצמי אם אני אפריד בין בני זוג אז שנפסיק לדבר ושיתרכז בחברה שלו ושישכח ממני... עברו חמישה ימים בהם לא דיברנו בכלל והוא שלח לי הודעה לפלאפון.. "מה המצב ?" וכאלה... דיברנו קצת בהודעות וזהו.. אחרי כמה ימים החלטתי גם לשלוח לו הודעה... ודיברנו קצת .. ושלשום, אני מסיימת את היום לימודים ואני רואה בפלאפון שיחה שלא נענתה ממנו.... ומלא זמן לא דיברנו בטלפון.... אז מזה התרגשתי כזה ולא חזרתי אליו ובלילה... נזכרתי בו... ושלחתי לו הודעה שאני במיון (אח שלי התאשפז..) ושאני מצטערת שלא חזרתי אליו.. מסתבר... שכשהוא התקשר אליי.. הוא היה ליד הביצפר שלי והוא רצה לבוא לראות אותי..קיצור כשהגעתי הבייתה (בערך ב1 וחצי בלילה) אז שלחתי לו הודעה שאני בבית.. והוא שלח לי שהוא ער ואם אני רוצה אז להתקשר... והתקשרתי... ודיברנו איזה 40 דקות מהבית שלי לפלאפון שלו (ואסור לי להתקשר לפלאפונים) ואחרי השיחה, הוא ישר שלח לי הודעה באיי סי קיו
"אני לא רוצה לעשות לך את זה אבל אני ממש ממש מתגעגע אליך במיוחד אחרי שדיברנו עכשיו את חסרה לי..." אמרתי לו שגם אני נורא מתגעגעת אליו ושאני חושבת שזה לא טוב שאנחנו חזרנו לדבר... זה טוב שהחלטנו אז להפסיק כי זה עושה לי רע... והשיחה אתמול בטלפון גרמה לי ממש להתאהב בו יותר ממה שהייתי... אז הוא אמר שאני צודקת והחלטנו שוב לא לדבר =\ זה הסוף רק חשוב לציין שבכל השיחה החברה שלו לא עלתה הוא לא סיפר לי מה איתה בטלפון אני לא שאלתי... כלום מה לעשות? ובבקשה תענו לייייי... ואתם יודעים מה... גם יש לי שאלה לדיון.. אתם חושבים שזה טוב להיות במצב של און-אוף כל כך הרבה ועוד אחרי כל כך הרבה זמן? ושאם יש רגשות כדאי לנסות? או שעדיף לוותר?

ההתנהגות שלו

כלפי חברה שלו יכולה לקרות גם לך, תארי לך שהוא נפרד ממנה וחוזר אלייך ואח"כ מוצא אחרת כשהוא איתך? לדעתי את צריכה לבחור, או להסתבך ולהתחבר איתו או להיפרד ממנו סופית, כי אי אפשר להיות ידידים אחרי שהייתם חברים, במיוחד לא איתו. בהצלחה.

magenta73

New member
אה, כן סיפרת הכל... לא ראיתי...

מצב בעייתי. כנראה שיש שם עוד רגשות משני הצדדים. בכל מקרה, כל עוד הוא עם חברה שלו... אין על מה לדבר.

ת מ ו ז

New member
זה בן אדם שאם את תיהיה חברה שלו

יפרלטט אם בנות אחרות... עצה אישית... עזבי אותו הוא לא רציני... למרות שיש כאלה שהם פלרטטנים פשוט כאלה אין מה לעשות וכשאת בקשר אם מישהו את צריכה לקבל אותו כמו שהוא גם אם הפירלוטטים,אז בכל מיקרה עזבי אותו, למה להיכנס למיתה חולה? חפשי מישהו פנוי....

מצב אפשרי:

מה גורם לך לחשוב, שאם יש לו חברה קבועה כרגע, והוא עושה את זה למישהי אחרת, (כלומר מפלרטט מאוד עם מכרה ישנה/ אקסית), שהוא לא יעשה את זה גם לך? שמעי אני בעד הזדמנויות שניות לבני אדם, ושקורה שמועדים ומפשלים אבל יש לך על מה לחשוב כאן זה לא בגידה חד פעמית, זה משהו שמתמשך כבר הרבה זמן...

בשלולית

New member
האמת שאני חוששת מזה..

אבל עם קצת אנוכיות אני אגיד.. שהיה בינינו משהו ממש ממש מיוחד שהוא התחרט על הפרידה הזאת עד הרגע שהוא והחברה שלו נהיו ביחד... והוא כל הזמן מוודא אם רק אליו אני מרגישה ככה ואם זה באמת... וכאלה.. אני מרגישה שאם נהיה יחד הוא לא יעשה לי את זה =\ אני יודעת שזו אנוכיות... ואני גם יודעת שאני לא יודעת הרבה על הקשר שלו איתה.. וכמה הוא אוהב אותה... אבל אני יודעת מה לנו היה ביחד.. ושוב... זה החשש היחיד שלי.. אבל רציתי לדעת מה דעתכם על כל הנושא הזה... גם שהוא תפוס וגם שזו לא הפעם הראשונה שנחזור.. (אם בכלל) אבל אף 1 לא עונה

תראי...

אני חושב שאת צריכה לוותר.... זה סתם נמרח הרבה זמן ועובדה שאתם לא ביחד הרבה זמן ואם באמת הייתם רוצים אז הייתם ביחד... אז קיצר עזבי תעבירי הילוך... את יכולה להישאר איתו בקשר ידידות אם כי אני ממליץ לך גם להוריד מינון גם בקטע הזה של הידידות איתו כי לפי מה שזה נראה... זה לא בריא בשבילך... קיצר תנסי לשכוח... ותתאפקי לא לדבר איתו תראי שלאט לאט זה יעבור לך... אולי גם יכנס לך מישהוא אחר לראש במקומו תוך כדי... קיצר יהיה בסדר דונט וורי..

magenta73

New member
את לא יכולה לקבל תשובה

או עצה כמו שצריך עם זה כל מה שאת כותבת. יש עוד דברים, זה ברור.

בקיצור חמודה

הבחור משחק על 2 חתונות! אבל את תהיי יותר חכמה <אני מקווה> תמשיכי הלאה בהצלחה!

בשלולית

New member
אוף!

באמת כולם פה חושבים שזה מה שאני צריכה לעשות? להמשיך הלאה? אתם לא חושבים שהאהבה מנצחת? שאם הוא עדיין אוהב אותי ואני עדיין אותו אז יש מה לעשות בנידון? אתם לא חושבים בכיוון הזה? עזבו את זה שיש לו חברה... הרי אני ה-אקסית שלו... אני בטוחה ב95% שלי הוא לא יעשה את זה... וגם אלו דברים שאפשר לדבר עליהם.. אני ממש מרגישה שאני לא צריכה לעבור הלאה.. אני ממש מרגישה שפספסנו ופספסנו בגדול... ואני ממש מתגעגעת אליו... אף אחד פה לא חושב איך שאני חושבת? ברור לי שכולם יגידו עכשיו שזה לא משנה מה הם חושבים, ושמה שאני מרגישה זה מה שיהיה בסוף... ואני גם לא באה לשכנע אתכם להסכים איתי.. אבל אני באמת רוצה להבין.. כולם חושבים שזה קטע מסריח ושאני צריכה לשכוח ממנו \ להתנתק \ לעבור הלאה?
ובבקשה תענו לי

las vegas

New member
ברור ש...

לעזוב אותו..מה השאלה בכלל?? תחשבי קצת קדימה מותק...חבל... תחשבי שאתם חברים והוא מנהל שיחות כאלה עם מישהי ואת לא יודעת...אבל אם תגלי את ממש תתחרפני נכון???. הוא לא נאמן נשמה. תעזבי אותו.

למעלה