דיון חשוב! כנסו!
מקווה שתקראו הכל...זה ארוך... אבל אני צריכה לשמוע את דעתכם.. ואם לא אז יש שאלה בסוף ההודעה אז תענו עליה לפחות
אז ככה.. היינו יחד חודשיים לפני שנתיים כמעט ואז נפרדנו... ואחרי חודשיים ניסינו לחזור ולא הלך........... ואז הוא טס לחו"ל לטיול לפני צבא... ואחרי חודש הוא חזר ולי היה חבר אחר... ו8 חודשים הוא סבל שאני עם מישהו אחר, הוא קנא ואכל את הלב.. ואמר לי אחרי שהוא חזר שהוא מצטער על הכל והוא קיבל את העונש שלו ועוד כל מיני כאלה.. אחרי 8 חודשים, הוא מצא לו איזו מישהי... והם מאז חברים.. משהו כמו 10 חודשים... ובינתיים אני חזרתי להיות רווקה
קיצור........ הפרידה שלי ושלו, לפני שנה וחצי ככה, הייתה כל כך ילדותית וטיפשית... ושנינו הבנו את זה אבל ברגע שהאחר היה עם חבר\ה קיצור... מאז שאני לבד, ממש התקרבנו.. למרות שיש לו חברה... התיידדנו מחדש, ושמרנו על קשר ממש קרוב.. אבל לאט לאט התחלנו לדבר על דברים שידידים לא אמורים לדבר עליהם, ועוד כשהוא תפוס... ויש לו חברה לפני שבועיים בערך השיחות ממש הגיעו למצבים לא נעימים כאלה ואחרי כמה שיחות כאלה, אחרי שאמרתי לו שאם הוא היה פנוי לא הייתי חושבת פעמיים על לנסות להיות ביחד, הוא החליט שאנחנו צריכים להפסיק לדבר כי לי לא טוב ככה ולו לא טוב ככה... והוא אמר שבזמן האחרון עם כל השיחות האלה יוצא לו לחשוב עליי יותר מדיי, ושהוא ממש לא רוצה שהמחשבות האלה יהפכו למעשים והוא אוהב את החברה שלו ועוד בלה בלה בלה כאלה ואז אמרתי לו שהוא צודק ושאני לא אחיה עם עצמי אם אני אפריד בין בני זוג אז שנפסיק לדבר ושיתרכז בחברה שלו ושישכח ממני... עברו חמישה ימים בהם לא דיברנו בכלל והוא שלח לי הודעה לפלאפון.. "מה המצב ?" וכאלה... דיברנו קצת בהודעות וזהו.. אחרי כמה ימים החלטתי גם לשלוח לו הודעה... ודיברנו קצת .. ושלשום, אני מסיימת את היום לימודים ואני רואה בפלאפון שיחה שלא נענתה ממנו.... ומלא זמן לא דיברנו בטלפון.... אז מזה התרגשתי כזה ולא חזרתי אליו ובלילה... נזכרתי בו... ושלחתי לו הודעה שאני במיון (אח שלי התאשפז..) ושאני מצטערת שלא חזרתי אליו.. מסתבר... שכשהוא התקשר אליי.. הוא היה ליד הביצפר שלי והוא רצה לבוא לראות אותי..קיצור כשהגעתי הבייתה (בערך ב1 וחצי בלילה) אז שלחתי לו הודעה שאני בבית.. והוא שלח לי שהוא ער ואם אני רוצה אז להתקשר... והתקשרתי... ודיברנו איזה 40 דקות מהבית שלי לפלאפון שלו (ואסור לי להתקשר לפלאפונים) ואחרי השיחה, הוא ישר שלח לי הודעה באיי סי קיו
"אני לא רוצה לעשות לך את זה אבל אני ממש ממש מתגעגע אליך במיוחד אחרי שדיברנו עכשיו את חסרה לי..." אמרתי לו שגם אני נורא מתגעגעת אליו ושאני חושבת שזה לא טוב שאנחנו חזרנו לדבר... זה טוב שהחלטנו אז להפסיק כי זה עושה לי רע... והשיחה אתמול בטלפון גרמה לי ממש להתאהב בו יותר ממה שהייתי... אז הוא אמר שאני צודקת והחלטנו שוב לא לדבר =\ זה הסוף רק חשוב לציין שבכל השיחה החברה שלו לא עלתה הוא לא סיפר לי מה איתה בטלפון אני לא שאלתי... כלום מה לעשות? ובבקשה תענו לייייי... ואתם יודעים מה... גם יש לי שאלה לדיון.. אתם חושבים שזה טוב להיות במצב של און-אוף כל כך הרבה ועוד אחרי כל כך הרבה זמן? ושאם יש רגשות כדאי לנסות? או שעדיף לוותר?