מה עושים בחדרה בחורף? בעצם מה שעושים בה גם בקיץ- כלום... נראה לי שאני מתחילה להיות חולה...
P perrinat New member 6/1/06 #1 מה עושים בחדרה בחורף?../images/Emo188.gif בעצם מה שעושים בה גם בקיץ- כלום... נראה לי שאני מתחילה להיות חולה...
מה עושים בחדרה בחורף?../images/Emo188.gif בעצם מה שעושים בה גם בקיץ- כלום... נראה לי שאני מתחילה להיות חולה...
I iEyal New member 6/1/06 #3 תרגישי טוב ../images/Emo140.gif אני בדיוק עכשיו סיימתי להיות חולה, לבנתיים
J Just me and only me New member 7/1/06 #9 תרגישו טוב! בחורף- יוצאים מחוץ לעיר (או לארומה, לM הדרך) או מסתובבים בשכונה,סנוקר יושבים בבית רואים סרט!!! בקיץ- ים גם ביום וגם בלילה (ויש שם כלמיני מסעדות), שכונה, בגנים הציבורים,סנוקר עוד משהו?!?
תרגישו טוב! בחורף- יוצאים מחוץ לעיר (או לארומה, לM הדרך) או מסתובבים בשכונה,סנוקר יושבים בבית רואים סרט!!! בקיץ- ים גם ביום וגם בלילה (ויש שם כלמיני מסעדות), שכונה, בגנים הציבורים,סנוקר עוד משהו?!?
H Hypnotic Poi§on New member 7/1/06 #11 באמת תרגישי טוב ו.... ../images/Emo140.gif אם את צריכה תה אני באה להכין לך
N night mistress New member 10/1/06 #17 איזה קיטורים מי ישמע חדרה מתה.. אז זהו שלא. אני מוצאת כמעט כל יום מה לעשות בה ונהנית מכל רגע..