מה עושים בחופש? אני בחרדות
הילד נכנס לגן תקשורת רק בספטמבר- בינתיים הוא מתבזבז בגן רגיל עם מלא ילדים (אבל חצי יום נמצא עם סייעת).
יהיו לו באוגוסט 3 שבועות שלמים של חופש יחד עם אחיו, שאינו על הספקטרום.
אין לי מושג איך להעביר איתם את הזמן בלי להתחרפן לחלוטין. תהיה לי עזרה חלק גדול מהזמן אבל עדין...
בחוץ חום אימים- כך שיציאה לגינה או בכלל החוצה זה רק בשעות אחהצ המאוחרות.
בריכה לא באה בחשבון- יש כפתורים באוזניים ולהכניס אטמים הוא לא יסכים.
ג׳ימבורי זה נחמד אבל כמה אפשר? וגם שם קשה. הילד מתפזר. לפעמים נהנה ולפעמים סתם רץ ממקום למקום או מחפש דרך מילוט החוצה. בעצם מה אני אומרת לפעמים- זה רוב הזמן ככה...
זאת אותה בעיה שאנחנו חווים כל שבת אבל עכשיו מדובר בחופש ארוך. כמה כבר אפשר לשחק בבית...
אין קייטנה של אלו״ט שמתאימה לגיל שלו - בדקנו. והוא גם ככה מאוד רגיש לשינויים אז אולי עדיף ככה...
רעיונות?!
אנחנו מאזור ת״א.
הוא אגב מת על מוסיקה.
![](http://timg.co.il/f/Emo10.gif)
הילד נכנס לגן תקשורת רק בספטמבר- בינתיים הוא מתבזבז בגן רגיל עם מלא ילדים (אבל חצי יום נמצא עם סייעת).
יהיו לו באוגוסט 3 שבועות שלמים של חופש יחד עם אחיו, שאינו על הספקטרום.
אין לי מושג איך להעביר איתם את הזמן בלי להתחרפן לחלוטין. תהיה לי עזרה חלק גדול מהזמן אבל עדין...
בחוץ חום אימים- כך שיציאה לגינה או בכלל החוצה זה רק בשעות אחהצ המאוחרות.
בריכה לא באה בחשבון- יש כפתורים באוזניים ולהכניס אטמים הוא לא יסכים.
ג׳ימבורי זה נחמד אבל כמה אפשר? וגם שם קשה. הילד מתפזר. לפעמים נהנה ולפעמים סתם רץ ממקום למקום או מחפש דרך מילוט החוצה. בעצם מה אני אומרת לפעמים- זה רוב הזמן ככה...
זאת אותה בעיה שאנחנו חווים כל שבת אבל עכשיו מדובר בחופש ארוך. כמה כבר אפשר לשחק בבית...
אין קייטנה של אלו״ט שמתאימה לגיל שלו - בדקנו. והוא גם ככה מאוד רגיש לשינויים אז אולי עדיף ככה...
רעיונות?!
אנחנו מאזור ת״א.
הוא אגב מת על מוסיקה.