מה עושים בחורף? (ולמה אין אייקון של

מה עושים בחורף? (ולמה אין אייקון של

מטרייה?) רוחות מנשבות, נודדות ציפורים הולכים ובאים הימים הק(צ)רים..... אז לפני שממש חושך כבר בארבע וחצי, ולפני שהגשם ימנע מאיתנו גם את הטיול הקצרצר לגינה בואו ונעלה רעיונות למה אפשר לעשות עם ילדנו האנרגטים בחורף, חוץ מכמובן מפגשי פורום.....

שרהודיה

New member
בת כמה הדר ?

הודיה בת שלוש וחצי ושנה שעברה היתי איתה בהרבה אחרי צהרים גשומים בבית.. אז שחקנו במשחקים שיש לנו או ששאלנו מהספריה
(משחקי לוטו, פזלים ועוד..), צביעה/ציור (באותו זמן הרבה פעמים גם שמתי מוסיקה
) יש כמובן גם טלויזיה/וידאו (אבל השתדלתי להמעיט בזה..) מידי פעם יצאתי איתה לספריה שיש בה משחקיה
אפשר גם ללכת לקניונים.. אבל שנה שעברה ממש השתדלתי להתרחק מהם

שרהודיה

New member
ותוספת קטנה..

השנה יכול להיות שהודיה תתחיל ללכת לחוג יצירה. (אבל זה ממש לא בטוח..)

זאת באמת בעיה

אמנם הם קטנים, אבל אני כבר יכולה לראות חוסר סבלנות בשעות אחה"צ. נמאס להם להיות בבית כל היום, וזה למרות שהמטפלת מקפידה לצאת איתם כמעט כל יום (חוץ מאשר כשחם מדי או גשם). אני נורא משתדלת לאחרונה למצוא "סידור" לאחה"צ. אם זה ללכת לחברה או שהיא תבוא אלי עם הילד שלה (הילדים שלי נורא אוהבים ילדים גדולים מהם), או אפילו סתם ללכת לאמא שלי שישחקו שם, כדי להחליף אווירה (וצעצועים). השבוע היינו במשחקיה עם חמותי והיה נורא נחמד. אבל לבד קצת קשה לי לעשות את זה, למרות שזה לא בלתי אפשרי. אשמח לקבל עוד הצעות.

זה באמת לא קל...

אבל מנסים למלא את אחרי הצהריים בפעילויות: אחה"צ אחד - חוג (בריכה במקרה שלנו. אפשר ג´ימבורי, משחקיה וכד´). אחה"צ שני - אפשר להיפגש עם בבתים של חברים (לנו עוד אין כאלה פה...
). שאר אחרי הצהריים מתמלאים במשחקים: משחקי יצירה תמיד טובים ומעבירים את הזמן (ציור בסוגי צבעים שונים - טושים, גירים, צבעי זכוכית, תבעים שהופכים למדבקות; בצק - תומר מת על בצק). לגו, השחלות צורות וחרוזים. משחקי קופסא - כן, כבר התחלנו עם לוטו. וידאו אחד (ממליצה לכולם להקליט תכניות של הדב בבית הכחול - הסידרה!). טיול במזג אויר קריר גם בחושך יכול להיות חוויה. ללכת לסופר לקניות עם הילד - זה באמת כיף (רק לא ביום חמישי בעומס). אצלי תומר ישן צהריים עד מאוחר (כמעט עד 17:00) אז לא נשאר הרבה אחר הצהריים... אם אחשוב על עוד רעיונות אשרשר בהמשך...

אין אייקון של מטרייה כי חחחחם../images/Emo42.gif

אני מוכנה להתנבא ולחזות, שעד דצמבר עוד יהיו ימים מספיק חמים... ולשאלתך : בימי שלישי אנחנו הולכים לבריכה ובימי רביעי למישחקייה. בבית גם אני וגם אלה משתגעות משיעמום. כמה הופ אפשר לראות? ובייבי באך/ואן-גוך וכו´? ועודפעם לדגדג אותה, ולהתגלגל איתה על השטיח... את האמת - זה ממש משעמם אותי. פעם בשבוע אמא שלי פה אחה"צ, אז היא עושה את זה. בימי חמישי כשאני לומדת - אחותי מתגלגלת איתה על השטיח... אני מחפשת תעסוקה בעיקר לימי ראשון. אם היא היתה גדולה יותר, אני חושבת שהיו לי יותר אפשרויות עם עבודות יד, ספרים (היא ממש-ממש לא אוהבת שאני קוראת לה ספר, היא ישר מתנפלת עליו ורוצה לאכול אותו), לשיר שירים (זה עוד איכשהו מעניין ומצחיק אותה לעשר דקות). אלה מאבדת סבלנות מהר מאוד, כל הזמן צריכה גירויים חדשים. היא זונחת מהר מאוד את המשחקים שלה. עכשיו היא התחילה לשחק עם שירלי במירדפים אחרי הכדור של שירלי. זה מתחיל מאוד משעשע אבל מסתיים בבכי כששירלי לוקחת לה את הכדור או כששירלי משטחת אותה על הריצפה. אולי נקים את "מועדון יום א´" (סתם כי זה היום שנוח לי...).

אז לנו ביום א´ יש חוג ואולי אני אקח

אותו לג´ימבורי בימי ד´. אני חושבת שאולי "נתמסר" לגבי מפגשונים קטנים שיעבירו את אחה"צ.

למעלה