מה עושים בחורף?

מה עושים בחורף?../images/Emo183.gif

לא יודעת מה איתכם- אבל אני ממש מרחמת על שנטי.... אני יוצאת איתה רק פעם ביום- כי קפוא בחוץ ויורד גשם (ואני עם תינוקת קטנה...), ושאר היום רק פותחת לה את הגינה, וגם אז היא חוזרת נוטפת מים. זו בעיה כפולה- גם בעיית צרכים (הגינה כבר מלאה "מוקשים") וגם בעיה כי אין לה איך להוציא מרץ. מה עושים? איך אצלכם?

זיו25

New member
תסתכלי קודם כל על הצד החיובי!

היא לא הורסת לך את הבית
קודם כל, חשוב לצאת איתה יותר. בימים האחרונים אני יוצא עם טולי לגיחות קצרות מאוד (3-4 דקות) אפילו בגשם, כדי שתעשה את מה שהיא צריכה לעשות בצורה מהירה. מיד כשאנו חוזרים אנחנו מתנגבים ביחד ולפעמים עושים פן עם המפזר חום. (היא עוד לא הבינה למה פעם הוא פועל, ולמה פעם לא). כך שלסיכום, כשיש גשם אנחנו מטיילים המון טיולים קצרים, וכשאין - מינימום 3 ביום - כל אחד לפחות חצי שעה. את חייבת להוציא אותה יותר... חשוב שהיא תוציא מרץ, למרות שכעת היא עוזרת לזבל את הגינה... בברכה, זיו.

natalyrst

New member
זיו, אבל מה קורה אם...

תותי למשל, לא מוכנה לעשות קקי אם מסתכלים עליה. אז הטיול צרכים שלה לא מסתכם ב-3 או 4 דקות. מה עושים במקרה כזה

זיו25

New member
במקרה הכי גרוע

יוצאים עם מטריה , ונרטבים קצת. יש מגבות בבית ואפשר להתנגב, לא? טולי תמיד בוחרת לה איזה שיח עמוס בעלים ומתחבאת בפנים, ולא פעם יוצאת לי עם "קישוטים" על הפנים... בברכה, זיו.

זיו, זה לא בדיוק ככה....

כשיורד גשם או כשקר מאוד (בערב) אני לא יכולה לצאת בכלל- בגלל אופק.... בעלי חוזר מאוד מאוחר ואין מי שיעזור לי- ומן הסתם אני לא יכולה להשאיר את אופק לבד בבית.... ניסיתי לשחרר את שנטי לבד, אבל היא לא חזרה.... אחרי חצי שעה יצאתי לחפש אותה, ומצאתי אותה משחקת עם הכלב של השכנים מכוסה לגמרי בבוץ (אנחנו באזור חדש- והכל כמו אתר בניה מסביב...). זה ממש מתסכל אותי- כי היא גזע שחייב לרוץ ולהוציא מרץ. אני מבינה שאין עיצות מאף אחד (פרט ל"להמתין לאביב"....)...

matansolomon

New member
תיראי יש לי 3 כלבים

וכמו שזיו כבר אמר: אם היא לא עושה בטיולים קצרים תילכי איתה להרבה קצרים ביום. ואז היא תוכל להוציא מרץ, לעשות את הצרכים, ומה לעשות אם היא לא אוהבת שמסתכלים עליה, היא תבין שאין ברירה לא תוכל להתעפק הרבה, ואז לא תהיה לה ברירה "לעשות" את זה גם בטיולים קצרים. ואם נרטבים מייבשים, בכל מקרה אנחנו לא באירופה ותמיד יש הפסקות כאלו של גשם, או שמתפטף ממש חלש, במקרים האלו אפשר לכת גם לטיולים ארוכים אם יש הפסקה של גשם. בקשר ליציאה בלילות שקר לזה באמת אין לי פיתרון, אולי קרוב משפחה או חבר שיסכים לצאת איתה פעם ביום או לשמור על התינוק, או שכן נחמד, כי זאת באמת בעיה. מקווה שעזרתי, מתן סולמון.

למעלה