מה עושים בטיסה עם 2 ילדים על מבוגר אחד?

מה עושים בטיסה עם 2 ילדים על מבוגר אחד?

אני הולכת לטוס לבד עם הילדים לארה"ב (6,3.5).
מדובר על טיסה למטרת רילו כך שאהיה עמוסה בכל טוב...
איך אני משנעת את עצמי בטיסת הקונקשן? הבנתי שאני מקבלת לידי את כל המטען בנחיתה הראשונה בארה"ב.
האם יש שירות שאפשר לשכור של מישהו שעוזר לך בשדה?

תודה!

זאת טיסה לא פשוטה,

מהמון בחינות, ובעיקר בגלל הפרידה מהאנשים האהובים וכל המוכר לך. לדעתי את צריכה להקל על עצמך כמה שאפשר, כולל לשלוח חבילה בדואר אויר במקום עוד מזוודה.

האם שתי הטיסות שלך (בהנחה שמדובר בשתיים ולא יותר) לא מחוברות בכרטיס אחד? דהיינו, האם יש לך הזמנת כרטיסי טיסה לכל אחת מהטיסות בנפרד? כי במצב הזה, את באמת צריכה לאסוף את המזוודות בקונקשיין ולעשות צ'ק אין שוב. אבל במידה ויש לך כרטיס טיסה אחד, המזוודות טסות איתך All the way ואת אוספת אותן ביעד הסופי, מה שמאוד מקל.

אני לא מכירה את ארה"ב, ולא יכולה לעזור, אבל אם תרשמי את שם שדה התעופה בו מתבצע הקונקשיין, אולי אחרים ידעו לעזור.

עם איזה מטען את מתכוונת לטוס? את צריכה גם לזכור שהמטען הזה צריך להכנס לאוטו לשדה התעופה וממנו. בכל מקרה, העגלות בשדות התעופה יכולות לסחוב לפחות 3 מזוודות, ככה שאת מעמיסה את המזוודות על העגלה, הילדים או לפחות הקטן יכולים לשבת על המזוודות, והגדול ללכת לידך. אני לוקחת איתי תמיד תיק גב, ככה שהוא נמצא לי על הגב ומשחרר את הידיים, ותיק יותר קטן עם הכסף, דרכונים וכל הדברים שאני צריכה זמינים בתיק קטן יותר, מוצלב. שוב, בשביל לפנות את הידיים. כמו כן פשוט לבקש עזרה מאנשים סביבך.

מצ"ב לינק לשירשורים בנושא טיסה עם ילדים, מהכלים ומידע של הפורום:
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/faq/Category.aspx?forumid=689&cId=1456[/URL]

ברוכה הבאה לפורום ונשמח לעזור בכל שאלה, במידה ונוכל. המון בהצלחה לכם

AlicePJ

New member
כשטסים לארה"ב חייבים לקחת את כל המטען

בנקודת הנחיתה הראשונה בארה"ב ואח"כ מפקידים אותו מחדש

גם אם את ממשיכה עם אותה חברת תעופה? זה רק בארה"ב ככה?

אני טסה 3 טיסות והמזוודות מחכות לי ביעד הסופי (בריטניה).

AlicePJ

New member
בארה"ב חייבים להיות מיוחדים

זה ככה בכל חברות התעופה בטיסות בינלאומיות.

Boston Guy

New member
מדובר בביקורת מכס - מה שקורה בכל מדינה

בנקודת הכניסה שלך למדינה שהיא היעד הסופי - המקום בו את עוברת את הפרוצדורה של ביקורת משטרת ההגירה - גם מתבצעת ביקורת מכס.

כשטיסה בינלאומית מאירופה נוחתת בארה"ב - הנוסעים יעברו את הפרוצדורה הזו. משם והלאה, אם הם ממשיכים ליעד בתוך ארה"ב, זו כבר טיסה פנימית שבה אין ענייני מכס.

היוצאי דופן היחידים באירופה הם שדות התעופה הבינלאומיים באירלנד - דאבלין ושאנון.
בשדות האלו ביקורת ההגירה האמריקאית מתבצעת באירלנד - מה שנקרא preclearance.
בת'כלס - למרות שהשדה נמצא באירופה, אחרי שאתה עובר את הביקורת הזו אתה נכנס לחדר שהוא בעצם "טריטוריה של ארה"ב".

סידור דומה לגבי טיסות לארה"ב קיים גם ברוב שדות תעופה בקנדה, בכמה מהאיים הקאריביים ובשדה התעופה של אבו-דאבי.

alphadelta

New member
שאלה - האם כבר קיץ כרטיסים?

אם לא, אז שינוע המזוודות הוא בתחנה הראשונה בארצות הברית. כך שאם הקישור הוא באירופה והתחנה הראשונה היא היעד אין שום אתגר.
אם קנית, והתחנה הראשונה היא בתוך ארצות הברית, אז אכן את צריכה לעשות זאת. אבל לרב יש אנשים נחמדים. את יכולה לשאול את חברת התעופה וגם את שדה התעופה האם יש להם שירות בתשלום. תלוי בשדה ובחברה.

זה למטרות מכס ולראות שלא הכנסת שום זרעים וצמחים. ( או תפוח שנשאר בתיק של הילד...)

בקשר לטיסה עצמה - טסתי עם השניים שלי כמה פעמים לבד דווקא לכיוון הארץ. והטיסה עוברת. אפילו בכייף. ;)

carlimi

New member
אם את נוחתת

בפילדלפיה, אז יש שם שירות כזה, בשדה, בתשלום סימלי.
&nbsp

מעולה, תודה לכולכם!

הטיסה עוד לא נרכשה, החברה רוכשת עבורנו וזה יתבצע קרוב יותר למועד.
בנתיים אני בוחנת אפשרויות ורואה מה ואיך אני יכולה לחסוך לעצמי.

ואם כבר שאלתי,
מה הדברים שחובה לקחת מהארץ לארה"ב? מלבד ספרים בעברית לילדים.

בגדול, שווה לקחת איתכם את הדברים

שיעשו לכם את הבית החדש "בית". במידה ויש לכם מכולה מטעם העבודה, תקחי את כל מה שאת אוהבת ועושה לך את החיים קלים יותר. במידה ולא, תקחי את הדברים שחשובים לכם, שיעשו את העולם החדש שלכם, יותר שלכם.

הייתי לוקחת דברים לחגים הישראלים (בהנחה שאתם חוגגים) דברים שלא בכל מקום אפשר למצוא, אבל תלוי לאן אתם עוברים. יש מקומות שיש שם הכל.

חוץ מספרים, CD עם שירים בעברית, וDVDs בעברית. אחד הדברים החשובים הם השפה, וכמה שיהיה קשה בהתחלה ללמד אותם אנגלית, חשוב מאוד לשמור על העברית, כי זה תלוי רק בכם, שוב תלוי איפה תהיו. אז חשוב לדבר בבית בעברית.

אני לא בארה"ב אז לא יודעת לגבי דברים פרקטים ועלויות, מה שווה לקחת ומה לא. אני לקחתי איתי וילונות דקיקים מהארץ, וגיליתי שאין להם יותר מידי מקום בבית הסקוטי
שמטרת הוילונות הן לא רק יופי, אלה לחסום עוד קצת מהקור ולעשות חושך בלילות שהשמש שוקעת בשעה 23:00. אז צריך לזכור שיתכן שאתם עוברים לעולם שונה מאוד, שוב, תלוי לאן אתם עוברים.

תרגישי חופשי לשאול הכל, כי ראינו פה בפורום שההכנה היא הדבר הכי חשוב במעבר כזה

למעלה