מה עושים ביום שישי אחה"צ?

מה עושים ביום שישי אחה"צ?

איך מבלים אתה שעות האלו אצליכם? קריאת עיתונים? הכנת ארוחת ערב יחד? צפיה בסרטים כל המשפחה? כל אחד טרוד בעניינים שלו?

Master Stav

New member
בישולים בעיקר ...

הכנתי לשישי : שניצלים של אבא ( קרי אבא פירק תעוף חתך תשניצלים דפק אותם הטביע בביצה קמח ופירורי לחם וטיגן ) תבשיל ירקות שכלל : בטטה , תפוח אדמה , קישוא, גזר ( הרבה תום אוהב ) ברוקלי , כרובית ואפונה חומוס גרגירים שבושלו עם חתיכת לימון ומעט מלח ופלפל עוף בקוקי עם מושז'די סויה ודבש וקוסקוס ..... לשבת ג'חנון לבוקר ( תהרגו אותי אם אני אבין אי פעם מה יש בחתיכת בצק עם המרגרינה הזו ) סלט טונה וחלומי לצהריים הוצאתי כמה סטקים בתיקווה שלא יהיה גשם ...ואוכל למנגל אותם והיה ויהיה גשם ...התנור יופעל לערב ..שיירים .....

rubber duck

New member
זה זמן ילדים

כלומר זה הזמן של לשחק איתם להנות מהם לתת להם יותר צומי מהרגיל וכמובן להתיש אותם
כך שאנו נוכל לישון בלילה בשקט
שרון

hag70

New member
טוב לראות אותך אצלנו../images/Emo140.gif

לא עמוס כמו במקומות אחרים
אבל עדיין חמים ונעים

akavishon

New member
אצלנו יום שישי זה ארוחת ערב משפחתית מורחבת

קמים מהשנ"צ, מתארגנים ונוסעים להורים. שם נפגשים עם כל האחרים והילדים עם הבני דודים שלהם. חגיגה גדולה כל שבוע. מדי פעם, האירוח אצילנו ואז מוותרים על השנ"צ ומבשלים.

ronnm

New member
מזמן לא היה לנו אחד כזה שהיה פנוי :(

בדרך כלל ימי שישי מוקדשים לנסיעות, להורים שלי או של זוגתי כמעט ואין לנו זמן משפחה לאחרונה החלטנו שננסה להקפיד יותר על זמן שלנו לבד, בלי עוד אנשים, סך הכל באמצע שבוע אין לנו זמן יחד, וזה הזמן היחיד...

hag70

New member
בדרך כלל אני עם הילדה בבית

והבזוג לומדת/עובדת ב"משרד" שיש לה מחוץ לבית, כי אין לה הרבה ימים להשלים פערים בענייניה. משתדלים מאד להיות בבית כולנו בסביבות 5-6 ולבלות אחה"צ ביחד, אבל אין יותר מדי התארגנות על ארוחת ערב. פעם בשבועיים הילדה בכלל חוזרת הביתה ב 3 מכל פעילויות הבית-ספר/ישוב כך שהרבה כח אין לה לפעילויות נוספות ודי מהר נגמר היום

tn1971

New member
אצלינו ימי שישי זה יום האב

אישתי היא מהמסכנים שעדיין עובדים בימי שישי. לי ולקטנה יש את הדייט השבועי שלנו... בד"כ זה מורכב מבית קפה וקצת סידורים, או ביקור אצל אחד הסבים/סבתות בצהריים אבא מתמוגג מלראות את הגוזל שרק בקע מחסל צלחת מרק. ואז הקטנה פורשת לישון קצת ואני מתענג על תשבצי ההיגיון. כשהגברת קמה אז אמבטיה ואח"כ כבר מתחילות ההכנות ליציאה לארוחת ערב משפחתית. וצירפתי תמונה של הגוזלית, בת 7 חודשים

למעלה