מה עושים בימים אלו

שירי ל

New member
מה עושים בימים אלו

שקר ולא טוב לצאת מהבית - עם תינוקת בת חצי שנה? (חוץ מבייבי מוצארט/באך/וובסטר/איינשטיין...).

כמה רעיונות-

סאונה בבית, נורא כיף למלא את המקלחת באדים חמים, ולצייר על המראה עם הידיים. למלא גיגית גדולה, כמו של כביסה, בכל מיני חפצים רכים- דובונים רכים, כל המגבות מטבח בבית, כדורונים, מכסים של קופסאות פלסטיק... ואז להתפלש בהם. לעשות ג´ימבורי בבית- הקלטת מעולה, ואפשר לשרוף שעה ארוכה בכיף. ועבודות בית- להחליף סדינים במיטות, כשאופירי שוכבת על המיטה ואת מניפה מעליה את הסדין ומורידה. את גלי זה שופך מצחוק כל פעם. והכי כיף- להתלבש חם חם, וללכת להושיט ידיים לגשם. כשיורד גשם יש פחות רוח בגלל העננים, ולא נורא קר. להכין בצק, וללוש. היא בטח גם תטעם... ספר- פינוקי מסתכל ומקשיב- עם הלחצנים של הקולות בצד - להיט גדול. עוד?...

למה לא?

בצק רך זה יכול להיות נחמד. מלכלך אבל נחמד. גם לסדר מיטה יחד. אנחנו עשינו את זה מגיל צעיר מאוד. והגיגית זה להיט- משכבים אותה בפנים על שמיכה נעימה, קטיפתית, ונותנים לה להתכרבל בה, או בבדים נעימים אחרים. זה גירוי תחושתי נעים מאוד.

imale

New member
פעילויות לימי גשם../images/Emo113.gif

(בימים קרים כשלא יורד גשם אפשר לצאת לטייל לבושים היטב) בימים שלא נעים להיות בחוץ: שירי משחק ואצבעות - מ"פרפר נחמד" ו"סבתא סורגת" ועד "10 אצבעות לי יש". לשים מוזיקה ולרקוד ביחד (יופי של ספורט לאמא
) משחק בכדור: לגלגל, להקפיץ, לזרוק... (אולי היא תרצה לרדוף אחריו וזו עבודה על הזחילה) ספרים - לאחרונה התחלנו לקרוא ספרים, שוכבות על השטיח עם הפנים בתוך הספר, אני מקריאה ורומי מסתכלת בתמונות או מתהפכת על הגב ומסתכלת עלי. ה"אקטיביטי-סנטר" של פישר פרייס ודומיו - רומי מתעסקת עם זה שעות, ולי יש זמן לשטוף כלים, להכין אוכל וכו´. תיאטרון בובות: עם בובות יד או אפילו עם גרביים. כשרומי לא רואה מי מפעיל את הבובה, היא משתגעת מזה
אני לא זוכרת - אופיר כבר אוכלת מוצקים? אם כן, אפשר לתת לה "לשחק עם האוכל" - מדהים כמה זמן אפשר למזמז חתיכת
ואפשר להכנס למיטה ולהתכרבל יחד, לקשקש לדבר לשיר - בחוץ יורד גשם ואתן מתפנקות לכן... תהנו

למעלה