OK
האמת היא שרוב הברזילאים שאני מכירה לא בדיוק טבעונים, אמנם אוכלים שם הרבה פירות מדהימים, אבל הפז'ואדה המקורית היא עם בשר, והרבה יגידו שארוחות הבשר שם יותר טובות מארגנטינה , ואני יכולה להגיד לך שאף אחד בצד הברזילאי במשפחה שלי לא הצליח להבין איך אני לא שותה קפה, שהוא אחד מאבות המזון העיקריים כפי הנראה .. בעניין החלום שלך, אני מאחלת לך בהצלחה עם מקום שיציע מזון צמחוני מאוזן ובריא, אבל רק רציתי להסב את תשומת לבך, שהחלבון בשעועית (לרבות שחורה וחומה ואדומה) הוא לא חלבון מלא, לכן חייבים לשלב עם אורז או דגן מלא אחר, כפי שמופיע באמת בכל המתכונים המסורתיים בכל מקום בעולם. ובכלל בדגנים וקטניות מומלץ מאד לגוון כדי לוודא שמקבלים את כל המרכיבים התזונתיים. אם היית בברזיל, את יכולה אולי לקחת בתור דוגמא למקום שלך, את אותן מסעדות עממיות שאוכלים בהם הרבה מהמעמד הבינוני ומגישים אוכל לפי משקל מתוך מזנון פתוח שמכיל עשרות סלטים טריים ומבושלים כולל ירקות ופירות מכל הצבעים , הזנים והמינים - אני פשוט נהניתי מכל דקה (בפרט שהגעתי אחרי חודש של אוכל ארגנטינאי שבו סלטים כמו שצריך אתה מוצא רק בבית שלך כשאתה מכין). מקום כזה עם אוכל נקי ובריא וטעים וצבעוני יכול מאד להצליח פה