מה עושים במצב כזה?

UKjewishboy

New member
מה עושים במצב כזה?

הייתי ברווח אז צמצמתי את ה STOPLOSS לרווח של £5 ואת הרווח הפוטנציאלי לשים עליו LIMIT על £50 - האם עבדתי נכון? האם כדאי היה לי לקחת את הרווח אז £10 במקום להיות "חזיר" או זה ששמתי STOPLOSS על £5 (שגם לצערי נתפס) זה גם היה נכון? אני מצרף קובץ. אשמח לשמוע על האסטרגיה שלכם.

rafipips

New member
מה שהייתי עושה ...

אם הייתי חושב לקדם סטופ כשאני ברווח , הייתי קודם מממש חלק מהעסקה , נגיד חצי . היום אני לא עושה את המשחקים האלה , אני נותן לו לסגור עסקה או בסטופ או בפרופיט . אם אני במרחק של פיפסיפ בודדים מהפרופיט , לפעמים אני סוגר לבד . ברוב העסקאות שלי הסטופ יותר גדול מהפרופיט . לפני הכל צריך שתהיה לך אסטרטגית סטופ אמיתית , ולא להחליט בראש שאתה שם בכל עסקה X פיפסים סטופ . אני משתמש בפרבוליק סהר לקבוע סטופ , בלונג הסטופ מתחת לנקודה הכי נמוכה של הפרבוליק , בשורט מעל הנקודה הכי גבוהה . הנקודה הזו מופיעה בדרך כלל כעשרה פיפס מתחת לשפל האחרון ללונג , ועשרה פיפס מעל השיא האחרון לשורט . הסטופ הזה הוכיח עצמו באין ספור מקרים , בתנאי שהשוק לא במצב דשדוש .

napipi

New member
כניסה ויציאה מטרייד

עקרון מפתח במסחר זה תכנית עבודה. לפני כניסה לטרייד אתה צריך לדעת מראש היכן אתה נכנס והיכן או מתי אתה יוצא. אתה מעלה כאן שאלות שמראות שאין לך תכנון מוקדם. זה בעיה כי אתה לא יכול לייצר סטטיסטיקה שתוכל ללמוד ממנה לגבי יכולת המסחר שלך. באופן עקרוני אם אתה מקדם סטופ אתה אמור לחסל חלק מהעסקה. אולם גם צעד זה היה אמור להיות צעד מתוכנן ולא ספונטני. ואין כאן עניין של חזירות. תכנית העבודה הכוללת לקיחת רווח נשענת על מחיר הנכס יחסית למחיר הכניסה לעסקה ולא על פי הרווח שהתנועה בנכס מייצרת לך. הרי אותה תנועה בנכס תייצר רווח שהוא פרופורציונאלי לגודל העסקה.

למעלה