לא רואה כאן שום הונאה. אמנם היה מכובד יותר אם היו מודיעים לך מראש. אך חולים רבים מגיעים לרופאים מומחים לביקור חד-פעמי ומבלי שהמומחה הנ"ל הופך להיות הרופא הקבוע שלהם. כמובן שאם היו מעדכנים אותך מראש היית יכול לעשות את שיקוליך וכך היה עדיף. אבל להגדיר את זה כהונאה, נשמע לי קצת גדול על המקרה.שלום, לאחרונה מצאתי עבור אמי רופא מומחה בפ"ת. ביום שהגענו המזכירה הסבירה לנו שהוא יוצא באותו היום לפנסיה, מידע שכלל לא טרחה לעדכן אותי בו ביום שקבעתי את התור. האם מדובר בסוג של הונאה? כדאי להתלונן על זה בכלל? תודה מראש.
לא הייתי משתמשת במילה "הונאה" (היא לא רלוונטית למצב), בפרט (אם הבנתי נכון) שלא יצא לפנסיה ביום של התור אלא קיבל אתכם ורק אח"כ פרש. זה מעצבן, אבל במקרים רבים ביקור אצל מומחה הוא חד-פעמי ולכן זה לא משנה, ואולי היו עוד נסיבות טכניות (לא היה ברור אם אכן יפרוש, או מתי בדיוק, או שהמזכירה לא ידעה, או שהייתה מזכירה חלופית וכו'). אם יש צורך במעקב / ביקורים נוספים אפשר לבקש שיפנה אתכם לרופא אחר. אם זה דרך קופת החולים אפשר להתלונן, אבל מה זה ייתן? הוא בלאו הכי פורש, נראה לי בזבוז זמן.שלום, לאחרונה מצאתי עבור אמי רופא מומחה בפ"ת. ביום שהגענו המזכירה הסבירה לנו שהוא יוצא באותו היום לפנסיה, מידע שכלל לא טרחה לעדכן אותי בו ביום שקבעתי את התור. האם מדובר בסוג של הונאה? כדאי להתלונן על זה בכלל? תודה מראש.
התלונה צריכה להיות על המזכירה. היא ידעה אך לא מסרה את המידע החיוני הנ"ל. ייתכן שאם הייתי יודע, הייתי מנסה לקבוע לרופא אחר. הוא גם התייחס בזלזול ושאל אותנו, למה אנחנו מגיעים לפ"ת אם יש מספיק רופאי גסטרו בת"א.אם זה דרך קופת החולים אפשר להתלונן, אבל מה זה ייתן? הוא בלאו הכי פורש, נראה לי בזבוז זמן.
אז תתלונן...התלונה צריכה להיות על המזכירה. היא ידעה אך לא מסרה את המידע החיוני הנ"ל. ייתכן שאם הייתי יודע, הייתי מנסה לקבוע לרופא אחר. הוא גם התייחס בזלזול ושאל אותנו, למה אנחנו מגיעים לפ"ת אם יש מספיק רופאי גסטרו בת"א.
אין קשר למקצועות שלו ועל כן, אם הוא צבר מוניטין, אחזור אליו ללא קשר לאופיו.ואם הוא שמוק, ממילא לא הייתם חוזרים אליו, לא?
לדעתי יש קשר, אכפתיות ואמפתיה הן חלק בלתי נפרד מהתפקיד והמקצועיות. רופא אדיש שלא רואה את האדם שמולו הוא רופא פחות טוב.אין קשר למקצועות שלו ועל כן, אם הוא צבר מוניטין, אחזור אליו ללא קשר לאופיו.
ברור שאעדיף אופי טוב יותר, אך המקצועות, מבחינתי, מעל הכל בבחירת רופא.
רוב הפרופ' הם כאלו ואעדיף אותם על פני רופא עם פחות ניסיון וידע.לדעתי יש קשר, אכפתיות ואמפתיה הן חלק בלתי נפרד מהתפקיד והמקצועיות. רופא אדיש שלא רואה את האדם שמולו הוא רופא פחות טוב.
גם אם נניח שלא, לצורך הדיון, אלא אם מדובר בעילוי נדיר שאין לו תחליף, אני מעדיפה רופא עם אופי טוב על פני רופא עם שם טוב. אם אני לא מרוצה מהיחס אני מחליפה רופא, ועד היום לא הצטערתי שהחלפתי.
לא כל הפרופסורים כאלה, ולא חייבים פרופסור, להפך, בתחום שמתחדש כל הזמן הרבה ניסיון אינו תמיד יתרון. מניסיוני דווקא רופאים באמצע החיים מעודכנים יותר, מקובעים פחות ולא נפוחים מחשיבות עצמית. קרה לי שפרופ' לא טרח לבדוק בנק' זמן קריטית והחמיץ בעיה אקוטית שרופאה צעירה ממנו פשוט בדקה וזיהתה מייד. וגם כשהייתי צריכה לחזור לייעוץ כבר הלכתי לרופא אחר, לא פרופסור, והוא היה טוב יותר. אז מבחינתי, רק אם מדובר בייעוץ חד-פעמי אצל עילוי שאין לו תחליף אסכים לסבול שמוק; בשאר המקרים, לא בבית ספרי (ואגב, גם רופא שאינו משפחה/ילדים יכול להיות לטיפול מתמשך).רוב הפרופ' הם כאלו ואעדיף אותם על פני רופא עם פחות ניסיון וידע.
כאמור, זה לא כלל אצבע וכל מקרה לגופו וגם יש הבדל, האם מדובר בייעוץ חד פעמי או ברופא "ממושך".
לגבי רופא משפחה או רופא ילדים, אני מסכים איתך, אך לא לגבי רופא מקצועי ובטח לא לגבי רופא חד"פ לצורך ייעוץ.
אני מניח שגם רופא שתצטרכי שינתח אותך או שיעשה לך בדיקה פולשנית עדינה כמו למשל בדיקת קולונוסקופיה, תעדיפי את המנוסה יותר ללא קשר לאופיו.לא כל הפרופסורים כאלה, ולא חייבים פרופסור, להפך, בתחום שמתחדש כל הזמן הרבה ניסיון אינו תמיד יתרון. מניסיוני דווקא רופאים באמצע החיים מעודכנים יותר, מקובעים פחות ולא נפוחים מחשיבות עצמית. קרה לי שפרופ' לא טרח לבדוק בנק' זמן קריטית והחמיץ בעיה אקוטית שרופאה צעירה ממנו פשוט בדקה וזיהתה מייד. וגם כשהייתי צריכה לחזור לייעוץ כבר הלכתי לרופא אחר, לא פרופסור, והוא היה טוב יותר. אז מבחינתי, רק אם מדובר בייעוץ חד-פעמי אצל עילוי שאין לו תחליף אסכים לסבול שמוק; בשאר המקרים, לא בבית ספרי (ואגב, גם רופא שאינו משפחה/ילדים יכול להיות לטיפול מתמשך).
אתה מניח לא נכון. ממש לא בהכרח, תלוי במי ובמה מדובר.אני מניח שגם רופא שתצטרכי שינתח אותך או שיעשה לך בדיקה פולשנית עדינה כמו למשל בדיקת קולונוסקופיה, תעדיפי את המנוסה יותר ללא קשר לאופיו.
לא מובן, הרופא קיבל אותה או לא קיבל אותה?שלום, לאחרונה מצאתי עבור אמי רופא מומחה בפ"ת. ביום שהגענו המזכירה הסבירה לנו שהוא יוצא באותו היום לפנסיה, מידע שכלל לא טרחה לעדכן אותי בו ביום שקבעתי את התור. האם מדובר בסוג של הונאה? כדאי להתלונן על זה בכלל? תודה מראש.
כנראה, הוא רוצה סידרת ביקורים ולא ייעוץ חד פעמי.לא מובן, הרופא קיבל אותה או לא קיבל אותה?
אם קיבל אותה מה הבעיה? מה זה משנה אם אח"כ יצא לפנסיה?
אל תאשים את ה-ש.ג., מזכירות (ו/או אחיות) לא עושות שום דבר לבד מבלי לקבל הנחיות מהרופא.אם מישהו התנהל שלא כיאות זו כנראה המזכירות ולא הרופא,
רופאים לא מתעסקים בניהול תורים, בשביל זה יש משרד עם פקידים.
בפרטי.א מובן, הרופא קיבל אותה או לא קיבל אותה?
אם קיבל אותה מה הבעיה? מה זה משנה אם אח"כ יצא לפנסיה?
אם לא קיבל אותה אני חושב שכדאי להתלונן בלי להכנס לפרטים מיותרים.
אף אחד לא טרח להודיע לכם שהרופא לא יקבל אתכם (בלי קשר לסיבה) והגעתם לחינם.
אם תתלוננו אולי התקלה לא תתרחש עוד פעם.
אם מישהו התנהל שלא כיאות זו כנראה המזכירות ולא הרופא,
רופאים לא מתעסקים בניהול תורים, בשביל זה יש משרד עם פקידים.
הונאה? איך המונח מתקשר למקרה הזה?
לקחו מכם כסף עבור שירות שלא התקיים?
אם לקחו אתם יכולים לקבל את הכסף בחזרה או להשתמש בו עבור ביקור אחר?
יותר טוב אם לא היית כותב בכלל. תשובה עלובה, שמעידה עליך יותר מאשר עליי.
חחחחחח. הסיפורים אמיתיים. הבחור הזוי.מענין שכל הניסים והנפלאות ההזויים קורים לך?
מצטער, מזמן הפסקתי להאמין לסיפורים שלך.
יותר טוב אם לא היית כותב בכלל. תשובה עלובה, שמעידה עליך יותר מאשר עליי.מענין שכל הניסים והנפלאות ההזויים קורים לך?
מצטער, מזמן הפסקתי להאמין לסיפורים שלך.
היא מעידה גם על האופן שבו תופסים אותך... ניכר שאתה בחור טוב שדואג להוריו, אבל בכנות, אתה מפרט המון על חייך האישיים ומרבה להתייעץ על זוטות (במקרים רבים עניינים שיכולת לבדוק בחיפוש בגוגל / שיחת טלפון לגורם הרלוונטי). אם לא אכפת לך מהתגובות תתעלם (ובצדק), אבל הייתי ממליצה לנסות לסנן מראש על מה חיוני להתייעץ ואילו פרטים חיוניים לשאלתך (למשל, מדוע רלוונטי שהרופא הוא עבור אימך או שהוא גר בפ"ת?).יותר טוב אם לא היית כותב בכלל. תשובה עלובה, שמעידה עליך יותר מאשר עליי.
תודה רבה. כשאצטרך עדות אופי, אבקש אותך.חחחחחח. הסיפורים אמיתיים. הבחור הזוי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.