מה עושים בסילווסטר?
ש שירס36 New member 21/12/07 #3 היי באזי בסדר. קצת מקוררת... וכבר די הרבה זמן. חוץ מזה הכל סבבה. ואתה?
ה הפלא ה8 New member 22/12/07 #5 כרגיל כנראה כלום. בבית עם סרט/ספר וכוס שתיה חמה. אולי אשלח נשיקות לכל מיני. בתקווה שיתפס...
B BABELICIOUS New member 23/12/07 #6 אני לא בקטע של חגיגות סילבסטר. אבל ב- 1.1 יש לנו חתונה של חברים ויומיים אחר כך מסיבה בעבודה אז אפשר לומר שאלו יהיו חגיגות הסילבסטר
אני לא בקטע של חגיגות סילבסטר. אבל ב- 1.1 יש לנו חתונה של חברים ויומיים אחר כך מסיבה בעבודה אז אפשר לומר שאלו יהיו חגיגות הסילבסטר
ח חולמת על אווזים New member 23/12/07 #7 בראש השנה האזרחית... יש לנו מסיבה מטעם העבודה, עם אסי וגורי כאורחים...
1 1Shir New member 23/12/07 #9 וואלה? הם עדיין מופיעים יחד? נשמע טוב, תהני! נראה לי שאצלי בעבודה לא יהיה כלום, לחוץ פה בימים האלה
ח חולמת על אווזים New member 24/12/07 #10 אמרו שזה "איחוד שהם עושים במיוחד בשבילנו"... כנראה שאנחנו מציעים להם מספיק כסף כדי להתאחד או שהם מחרטטים לנו
אמרו שזה "איחוד שהם עושים במיוחד בשבילנו"... כנראה שאנחנו מציעים להם מספיק כסף כדי להתאחד או שהם מחרטטים לנו
B belli80 New member 24/12/07 #11 אנחנו טסים בשני בינואר, אז קרוב לוודאי שנהיה עסוקים בהכנות והשלמת שעות שינה לקראת הטיסה..