מה עושים בעינין האולם

גאולה28

New member
מה עושים בעינין האולם

שבוע שעבר הלכתי אני ובן זוגי לבחור אולם לחתונה עברנו כמה אולמות והגענו לאולם שבו ישר שאלו אותנו איזה תאריך מדויק והכל
בסדר החלטנו על כמה תאריכים לאחר מכן התחיל להסביר על כל תנאי התשלום ומה שמגיע שסיים להסביר אמרנו לו טוב אנחנו נבוא לפה ,נחשוב מתי וכו... הלכנו לקום וללכת בעל האולם אומר לנו רגע תשבו אני יעשה לכם טופס הזמנה אם לא ייקחו לנו את התאריך
אמרנו טוב התחיל למלאות לנו פרטים טלפון שם כתובת ונתן לנו לחתום (אנחנו חשבנו שזה רק ישמור לנו את התאריך עד שנחליט אז חתמנו מבלי לקרוא מה רשום )גם הוא לא אמר לנו לקרוא ולא אמר שהוא סוגר איתנו אמר את זה פשוט בצורה כאופציה לשמור עד שנחליט ,אחרי שבוע אני מתקשרת לבטל אומר לי חתמתם על חוזה אתם לא יכולים לבטל רק לדחות אפשר ואם רוצים לבטל זה קנס 30% מהסכום.... מה עושים? עכשיו אומר תבואו ונדבר..
אני הרגשתי שהוא פשוט כפה עלינו את החוזה אנחנו לא היינו סגורים על זה ולא הסביר לנו שזה חתימת חוזה
רק אמר טופס הזמנה ..... שום אולם לא עשה לנו ככה ....

h a j b i

New member
קודם כל, זה אכן חתימת חוזה

אבל מה כלול בחוזה? על מה חתמתם בפועל?

בגדול יכול מאוד להיות שאפשר לצאת מזה אבל כדאי שזה ייעשה עם ייעוץ משפטי. תגיעו עם החוזה שחתמתם לעו"ד, תסבירו את הנסיבות ותראו מה אפשר לעשות.

זה הדבר הנכון לעשות, אפשר לעשות גם דברים פחות נכונים כמו למשל: להודיע לו (בצורה מתועדת, בכתב או בהקלטת שיחה) שאתם מבטלים את ההזמנה, שהוא הטעה אתכם וכו ושיילך לחפש את עצמו. רק אם יחליט לתבוע אז להשיג עו"ד ולהתגונן בהתאם.

אתם צריכים לבחור את הדרך שמתאימה לכם יותר.

בכל מקרה, חשוב ללמוד לקח ולקרוא פעם הבאה לפני שחותמים. "טופס הזמנה" זה חוזה, "זכרון דברים" זה חוזה, בלי להיכנס למפורט בחוק, כל מה שכולל הצעה וקיבול הצעה זה חוזה, לא משנה אם זה בכתב, לא משנה אם זה כולל חתימה או לא וכו.

למעלה