מה עושים בשבת עם הילדים? מבלי לפגוע ברגשות הדתיים
M MrCheff New member 3/9/09 #2 אצלנו ../images/Emo13.gif אוכלים ארוחת שבת חגיגית. מטיילים בגינה. הדודות מגיעות לביקור ולא פגעת.. אנחנו לא עשויים מסוכר.. יודעים שקיים כזה דבר חילונים ושהם נוסעים בשבת חחח
אצלנו ../images/Emo13.gif אוכלים ארוחת שבת חגיגית. מטיילים בגינה. הדודות מגיעות לביקור ולא פגעת.. אנחנו לא עשויים מסוכר.. יודעים שקיים כזה דבר חילונים ושהם נוסעים בשבת חחח
G gils33 New member 3/9/09 #3 חחחח אני חושב לקחת אותם למוזיאון המדע בירושלים. יש שם איזו תערוכה של מדע במיים.
S schlomitsmile Member מנהל 4/9/09 #1 בד" לא עושים הרבה... אחרי שכל השבוע מתרוצצים איתם וסביבם, בשבת אנחנו בד"כ פשוט זורמים... משחקים, משוחחים, אוכלים, נחים, וכלמיני כאלה ../images/Emo13.gif
בד" לא עושים הרבה... אחרי שכל השבוע מתרוצצים איתם וסביבם, בשבת אנחנו בד"כ פשוט זורמים... משחקים, משוחחים, אוכלים, נחים, וכלמיני כאלה ../images/Emo13.gif
M Master Stav New member 6/9/09 #4 זמן איכות ים/בריכה אוכל שמכינים יחד ואחר כך פיקניק שינה , מפילים את המזגן בסלון פרוסים מיזרנים והולכים לישון יחד כולם .... אני והילדים ...סוג של כיף מיוחד
זמן איכות ים/בריכה אוכל שמכינים יחד ואחר כך פיקניק שינה , מפילים את המזגן בסלון פרוסים מיזרנים והולכים לישון יחד כולם .... אני והילדים ...סוג של כיף מיוחד