מה עושים ב 2 בלילה עם נשק ?

מה עושים ב 2 בלילה עם נשק ?

כותבים שיר רוצה זקנות רוצה את ברכה תרצה ובלהה וגם את ברוריה שיפרה ולאה ולא אכפת לי משינים תותבות כי מה שבא לי לעשות זה רק זקנות בבית אבות אני נכנס אל ריח נפטלין אני חושב אני נמצא בבית עלמין אני מתחיל עם ברוריה פה לרקוד אני קורא לאחות : "תביאי יוד!" פתאום קולט בצד את שיפרה היא נפלה מעניין אם את הירך היא כבר שברה היא מתקרבת אלי לאט לאט אך היא בקטע של הבריטים מהמנדט. תראו את שפרה איך היא רועדת כאן אני חושב שזה פרקינסון , זה מסוכן נראה לי שעכשיו זה סופי הרווחתי ירושה, מאוד רומן טיפשי נו איפה איפה, ברוריה כמובן היא עברה שלשום למשען אני לא נשאר למוות לחכות... מזל שאלוהים ברא בתי אבות קובר את ברכה תרצה ובלהה קובר את ברוריה שיפרה ולאה ולא אכפת לי כבר מכל הלוויות כי מה שבא לי לעשות זה רק גופות בבית קברות קובר את ברכה תרצה ובלהה קובר את ברוריה שיפרה ולאה ולא אכפת לי שהמוות זה סופי כי בקרוב אקבור את חמותי

XDDDDDDDD

תעשה רוצה מצות

עכשיו אני רוצה פרות

רוצה פרות רוצה את חפציבה ועדינה החומה וגם את עדנה היפיפייה ולא אכפת לי שגירה הן מעלות כי מה שבא לי לעשות זה רק פרות ברפתות אני נכנס וקופץ על החציר ועושה ברפת סיבוב מהיר אני מתחיל עם עדנה חליבה אני קורא לח'יימקה להביא עזרה פתאום קולט בצד את עדינה הפרה היא עושה לי מווו ללא בושה אני מתקרב אליה בתשוקה ומבצע מצווה של רבייה תראו את חפציבה מעלה גירה אני חושב שהיא תהייה טובה בלחמנייה נראה לי שמצבה הסופי הלילה היא תגמור במחבטי נו איפה איפה, איציק הרפתן הוא היה אמור להביא קטשופ ממזמן אני לא נשאר להמבורגר לחכות... מזל שאלוהים ברא תרנגולות אוכל את חפציבה ועדינה החומה שוכב לי עם עדינה הפרה ולא אכפת לי שגירה הן מעלות כי מה שבא לי לעשות זה רק פרות אוכל את חפציבה ועדינה החומה שוכב לי עם עדינה הפרה ולא אכפת לי מאשתי כי המוו שלה מדליק אותי

ונקרופליה זה הלהיט

רוצה גופות רוצה את טלי ושושי הרקובה וגם את ורד שאיבדה ריאה ולא אכפת לי שהן רקובות כי מה שבא לי לעשות זה רק גופות בבית קברות אני פותח קבר קצת חדש אני רואה אותה אני נרגש היא איבדה את הראש בתאונה כך יותר קל לגרור אותה במריצה הנה מגיח לפתע הקברן הוא חושד בי זה מסוכן הוא מתקרב אלי במהירות אך נופל לקבר פתוח איזו שטות. תראו את הגופה של הילה אני חושב שהיא מתה מטביעה נראה לי שאיתה זה אמיתי המוות לא יפריד בנינו זה סופי נו איפה איפה, דקלה אני שולף ממנה עוד רימה אני לא לוקח גופות עם תולעים... מזל שאלוהים ברא את הפורמלין מוציא את טלי ושושי הרקובה מוציא את ורד שאיבדה ריאה ולא אכפת לי שהן רקובות כי מה שבא לי לעשות זה רק גופות מוציא את טלי ושושי הרקובה מוציא את ורד שאיבדה ריאה ולא אכפת לי שהן לא מגיבות בסוף היום אזרוק אותן בשקיות.

למעלה