מה עושים היום?

מה עושים היום?

היום הזה נראה לי יום כל כך אפרורי, שהדכדכת חורףשלי מאיימת להשתלט. לכן, צריך להחליט מה אניעושה היום, כדי להיות בשיאהפעילות ולא לחשוב על האפור שבחלון. (חוץ מזה שיש לי מיליון מטלות שאינ לא מספיקה להגיעאליהן, אז אולי זה הרגע לעשות משהו יעיל
) נראה לי שהיום אניאלך להשתלט על כתיבה של איזו עבודה לאוני', ו.. אולי גם להתקדם באיזו מטלה לענייני פרנסה, ו.. להכין גלויה לפורום
מה אתם מתכוונים לעשות היום?

ענתר

New member
מה זה גלויה לפורום?

אני לא יכולה לעזור במטלות האחרות, אבל אם זה משהו לפורום, אולי כדאי לפתח את זה כאן אולי לחברות יהיו רעיונות טובים. אז עד כה הספקתי לסרוק כמה מסמכי רופאים שהיינו אצלם בחודשים האחרונים ולהעביר למכבי בנסיון לקבל את הליריקה בהנחה חוץ מזה אני עסוקה בלהתעורר שותה את הכוס השניה ליד השולחן יש התיעצות בין הבת והאב בנושא חדווה (חשבון דפרנצילי ואינטגרלי) בשבילי זה סינית עכשיו אטלפן לאמא לבית חולים ואתעדכן בשלומה ונראה מה שאר המטלות שאעשה היום

גלויה לפורום

היא גלויה שבה נכתוב על מה הפורום שלנו עושה, במההוא עוסק, ונזמין אנשים שהנושאים האלה רלוונטיים להם להצטרף אלינו. זו מעין גלויה פרסומית, שעושים לכל פורום בתחילת דרכו. מה אתם חושבים שצריך להיות בה? מההשאלות הנפוצות לדעתכם?

ענתר

New member
כואב לכם?

לא קל, אי אפשר להסביר לאחר באופן אוביקטיבי איך כואב? כמה כואב? בואו לדבר אתנו, כאן בקהילה הקטנה שלנו מי יודע, אולי נוכל לעזור אחד לשני

למעלה