מה עושים חוצונים בבוקר ?

tomeran10

New member
מה עושים חוצונים בבוקר ?

נאמר, החוצון קם בבוקר, מצחצח את הקרחת, ו ..... מניע את המינילית (מיני חללית של חב' UPO FOR YOU ) וטס לתקן אצל גב' %^^@#^#@^&%^% את הסתימה בשרותים ? (חוצון אינסטלטור ?) מאיפה הפרנסה לכל הדברים הללו ? הם חייבים להתפרנס באיזשהיא צורה, לא ? כל העסק הזה לבטח יקר נורא, עם האורות האלה שמעלים אותך למעלה וחופרים לך בגוף לחפש איזה שהוא משהו חדש. מה עם יחסי מין ? הם מתרבים באיזשהיא צורה ? יש להם סטייקים - אחרת אני לא נוסע איתם !!! אולי איזה אתר הכרויות בין חללי ? הם מחליפים נורה לבד ? מה הם עושים שהם עצבניים ? יורים בלייזר על משהו ? הם מחטטים באף ? מפליצים ? יש להם חופש מהעבודה לנוח קצת ? מקלחות ? ג'קוזי ? אולי טלויזיה ? אני בטוח שהם היו נהנים ממסע בין כוכבים !!! מה הם עושים אי שם כל הזמן ? משחקים דוק ? שש בש ? שותים מיץ פז ליד המכולת וגונבים קרטיב לימון שחם ? הם לבטח לא מתעסקים כל הזמן במשחקי החלל ובשיגועים אצל הנמלים, סליחה, בני האנוש המפגרים. יש להם איזה יגאל שילון ואנחנו בעצם פיספוסים מכוכב אחר ? סתם הגיגי סגריה, חזרה לעבודה.

B l u e H a w k

New member
השאלה שלך גדולה ולא ממוקדת...

המילה "חוצנים" היא מילה עצומה ומלאה בפירושים,יש אלפי אם לא מאות מליוני סוגים של חוצנים,לצורך העניין כל מה שחי בחלל וזה לא מכדהו"א נחשב לחוצן{משורש המילה "חוץ"} אז כמו שאמרתי,לשאול מה החוצנים עושים בבוקר זה לא רלוונטי משום שאנחנו לא יכולים לשאול "מה החיות עושים בבוקר?" כל חיה עושה דבר אחר,ארנב נניח הולך לחפש חסה,נחש מתחפר באדמה{נזהר מהשמש}פיל מחפש מים.. וכ'ו.. אתה מבין? כל תרבות של חוצנים עושה משהו אחר... מתוך כלל התרבויות יש כאלה שחברים באיגודים מסויימים,האיגוד הרציני ביותר הוא ה54{54תרבויות}והוא מעורב מאוד בעניין כדוה"א,והוא בעצם זה שמגן עליו מהתערבות זרה של חוצנים...

tomeran10

New member
השאלה גדולה ולא ממוקדת מכוון ש ...

חוצונים זה מילה עצומה. אין הוכחה שיש מליון סוגים, גם לא אלפים. מועצת ה 54 - אין הוכחה גם כן. פעם ראשונה שאני שומע על זה. בעצם אין הוכחות כלל פרט לעדויות. מה שכתבתי היה הומוריסטי אבל מכוון שבכל צחוק יש מעט אמת אז ... הכוונה היא - איך נראה "שם" ? גם החבר'ה שלך מ 54 צריכים לאכול - משמע יש חוצון או איך שנקרא לזה, אפילו $@^^@#%#!@!, טבח. הם צריכים להתפרנס, סביר להניח, לא ? לאכול ? לשתות ? לחרבן ? להתרבות ? איך חיי החברה שלהם ? הם נחים בשבת ? בכלל ? הם לומדים בבית ספר ? הם מתפרעים בבר ? שוברים מקל סנוקר על הראש של הנבל שניצח אותם ? יש שם מעצרים וכלא ? סמים ? זנות ? הם הולכים ברחוב לשאוף אויר ? יוצאים לטייל עם החברה בערב לסיבוב רומנטי ? קונים לה גלידה ? קמים בבוקר לעבודה ? מוכרים משהו ? מתקנים חלליות באמצעות מפתח שוודיי או מפתח #$^#%&$#@@$# ? נועלים נעליים ? בוכים ? צוחקים מבדיחות טפלות ? מבקרים את סבתא ? איך הם מתייחסים למוות ? באבל ? בשמחה ? בהבנה ? יש להם מוות ? פיצוץ אוכלוסין ? הם מפותחים כמו שנראה לנו או אולי לנו יש ניצוץ יותר ופוטנציאל יותר להתפתחות כי אנחנו שונים ? הם מוטרדים מאיראן ? עירק ? יש להם נשק מפותח ? מלחמות ? או שהם חתמו על אמנה כל שהיא שהם יהיו ללא נשק ? יש להם מנהיג ? בחירות ? מלך ? מלכה ? איך החיים בידיעה שכולם יכולים לקרוא את מחשבותך ? (אבוי אם זה יקרה כאן - אני חושב מחשבות זדוניות כמעט על כל בחורה נאה .....) - איך זה שם ? השאלה המסכמת היא האם גם הם מנקים את השרותים במברשת המטוםפשת הזאת ואח"כ שמים איזה אקונומיקה מסריחה או שאצלהם זה רובוט או כל דבר אחר ? האם אפשר לייבא את הרובוט הזה ככה שאני אוכל לשבת, לגרד את הבייצים והוא, החביב, ינקה ?

כריסטין

New member
לאף אחד אין תשובה על כך ..

כי אף אחד לא הגיע לכוכב שלהם , בילה איתם יום שלם וחזר לספר ...

scriewy

New member
לך לבסיס צבאי סודי ותשאל שם תחוצנים

או תלך לאיזור חם, תאותת לחללית שתבוא לאסוף אותך ותבקש שיקחו אותך לכוכב שלהם ושאל מה שבא לך.

למעלה