מה עושים כאשר אתם לבד לבד?

Single1980

New member
מה עושים כאשר אתם לבד לבד?

שלומות אנשים, דרושה עצתכם, אני במצב מוזר בחיי, עברתי לתל-אביב מאיזה מושב צפוני והשארתי את חברי (הלא רבים וגם נשואים) מאחור. אין לי שום מעגל חברתי בתל אביב כגון עבודה ולימודים כי אני עצמאי שעובד מהבית. המעבר לתל אביב התבצע בעיקר כי רציתי להיות בסביבה של אנשים בגילי פחות או יותר (אני בן 26) וחשבתי שזה אולי זה יגדיל את הסיכויים למצוא מישהי נחמדה להעביר איתה את החיים. אז הנה, אני בתל אביב בדירה משלי צופה על העולם ולא מצליח להכנס לזרם. מאמצי הסתכמו ביציאה (לבד) לפאבים קרובים אלי ועד כמה שזה היה נחמד לשתות מבלי הצורך לנהוג הבייתה (לטפס כמה קומות זו גם משימה לא פשוטה, מסתבר) עדיין חזרתי לבד...בדד. בכלל כל הסיטואציה של ללכת לבד ולשבת לבד על הבאר דיי מפדחת אותי. הנתוני פתיחה שלי לא טובים גם ככה כי גם במקום מגורי הקודם (מושב צפוני...זוכרים?) לא הייתי ג'יגולו ולא ממש פקדתי את הפאבים באופן תדיר ולכן גם הצלחה כבירה עם המין השני לא הייתה, אבל עכשיו שאני תל-אביבי אני במוד אופטימי אז זה כבר משהו. אז אילו עצות יש לכם בהתחשב בסיפור חיי (העצוב נורא) להגשמת זוגיות? תודה

מאוד פשוט...

אם יש לך מוטיבציה להכיר אז עכשיו כשיש לך יותר אפשרויות, פשוט להעז יותר...

Single1980

New member
מעיז מעיז...

הרבה יותר מפעם זה בטוח. אבל כשאתה לבד זו בעיה כי אין לך את הבסיס ליציאה. למשל אתה יושב עם חבר\חברים איפה שהוא ואתה רואה מישהי...אז אתה מעיז או אולי באיזו סיטואציה אחרת, העיקר שיש לך בסיס יציאה ואתה לא לבד. שאין בסיס זה מוריד את מספר ההזדמנויות.

כן, אז אולי כדאי...

להתחיל להכיר קודם חברים, אולי על בסיס תחומי עניין משותפים או משו... אולי איזה חוג/קורס/ לימודים אחרים...

Single1980

New member
זו גם אופציה

שכבר חשבתי עליה ואלי גם יישם. נשאלת גם השאלה איזה קורס\חוג מומלץ ...אני צריך לחשוב מי הקהל שיהיה נוכח בקורסים האלו.

אישון36

New member
צריך להכיר חברים

ולא רק בנות. מה דעתך בכרטיס בקופיד לרשום (בנוסף) שאתה מעוניין להכיר בחורים למטרת ידידות ? אישון. טוב לב.

magenta73

New member
צא מהבית,

לא רק לפאבים לבד למטרת הכרות בחורות. אלא - כמו שאמרו לפני - תרשם לחוג או משהו, כך שתכיר אנשים בני גילך ואולי תפתח חברויות ככה. וכך תוכל גם לצאת ממעגל ה"בדד". אבל חשוב לבחור חוגים שמעניינים אותך ושתהנה מהם. אולי אפילו חדר כושר?

Single1980

New member
אכן...

אני מסכים שאני צריך למצוא חברים לפני שאני מוצא חברות ונראה שכולכם תומכים בעניין החוגים\קורסים\לימודים. יש לכם המלצות לאיזה חוגים\קורסים\לימודים כדאי ללכת? (עברה במוחי אפילו מחשבה על ריקודים, רק שאני וריקודים זה שנות אור אחד מהשני) בחדר כושר אני נוכח כבר הרבה זמן, אבל אני מאלו שמתאמנים ולא מאלו שמדברים כל היום. ואם אני ינסה למצוא "חברים" בחדר כושר תל אביבי זה יכול להיות מסוכן, אני מעדיף את המין הנשי...תודה.

הנתן

New member
אולי כדי שתשקול גם חוג לשפה העברית

ואז תלמד שבגוף ראשון בזמן עתיד כותבים בא' תחילית

yaeli008

New member
היי, גמאני במצבך,רק שאני נשארתי בפרובינציה ;

בכל מקרה, אתה נמצא במרכז ההוויה התרבותית ויש לך אינסוף אפשרויות.רק תבחר. מה מעניין אותך?ספרות?אומנות?קולנוע?טקסי וודו? כמה הצעות *תשתתף בפורומים. כאן בתפוז יש פורומים בכל נושא אפשרי.הסיכוי שתכיר אנשים[ ונשים] שיכולים לעניין אותך גם ברילייף הוא גבוה. *אחרי כמה ז מן, שתגבש לך מעגל חברים מצומצם[ שיביאו גם הם חבר/ידידה שלהם, תעשה סמי- מסיבה בבית שלך [ גם אם אתה לא קלאבר מטורף.סתם מוזיקה טובה וקצת ש תיה יכולים להעביר אחלה ערב]. *במקומונים יש המון פרסומים ל הרצאות, הופעות, וכו'. [ הכל תלוי בזמן הפנוי שלך וביכולת הכלכלית שלך]. תצא לאן שמעניין אותך, תיזום שיחות קלילות עם אנשים וזה יקרה מעצמו. * אין פשוט מזה. יש שכן/ה שמעניינים אותך? [ גם נשים, לוא דווקא לפלירטוט אלא סמול טוק] דפוק על הדלת, הצג את עצמך [ " היי, אני Single1980 , אני השכן בדירה ממול. נעים להכיר". בהצלחה:)

smartblonda

New member
לדוגמא אני הכרתי המון

אנשים חדשים שחלקם הפכו לחברים בחוג ליוגה. הנה לך דוגמא חיה לסוג של פעילות לא מסובכת במיוחד ,למרות שצריך להפעיל את השרירים,בכדי למצוא ולהכיר אנשים חדשים.

magenta73

New member
המלצה ראשונית-

לא ללכת על דברים שרחוקים ממך שנות אור, ולא ללכת לריקודים, שם באים בכדי להכיר, ולא חבר'ה. אלא נשים/גברים. מה יכול להיות נחמד? מה אם כל מיני אמנויות לחימה? ושוב, תלוי מה מעניין אותך!

אני הכרתי המון אנשים... פה

בפורומים. חלק מאוד נכבד מחבריי בת"א (גם בארה"ב, אגב) הכרתי מכתיבה בפורומים. מתחילים לקשקש ולהתקרקש ולבסוף נפגשים. רק אל תשכח - למצוא חברים לוקח זמן. אבל תתחיל לעשות דברים. כמו שאמרו אחרים לפניי - לא רק יציאה לפאבים, אלא לצאת בכלל מהבית. לטייל, לראות אנשים, להתחיל לדבר עם אנשים. לאט, לאט, תגדיל את מעגל החברים סביבך. בהצלחה!

למעלה