מה עושים כאשר הבוס לא רוצה לדבר?

מה עושים כאשר הבוס לא רוצה לדבר?

שלום, אני לא אציין איפה אני עובדת כדי לא ליצור עוד יותר תקלות ממה שיש.. יש פה הרבה מחלקות , ואצליינו במחלקה אנחנו סך הכל 4 בנות יש לנו איזה שהיא בעייה שאנחנו רוצות לפנות איתה לבוס הבוס מודע לבעייה הזאת, ובגלל שהוא מודע לזה כל פעם שאנחנו מבקשות ממנו לקבוע איתו שיחה הוא מתחמק ואומר שהוא לא יכול וכל פעם מ1000 סיבות אחרות כאשר אנחנו מודעות ב 100 אחוז שיש לו לפחות 5 דק' פנויות בשביליינו ( כי הוא לא באמת עד כדי כך עסוק במיוחד שאנחנו פה 9 שעות כל יום ) לפי חוק יש משהו שאומר על כך שהמנהל צריך להקשיב לעובדים שלו על תלונות או בעיות. או אם משהו לא מסתדר? כי זה משהו שמאד מציק לנו, אנחנו מוכנות כבר עם דף עם כל ההסברים שלנו בצורה מפורטת שאפילו לא יעקב את זמן הישיבה איתו.. מה אפשר לעשות במצב כזה? אשמח לתשובות.

תקבעו

פגישה מראש. אם יש לו מזכירה אז זה קל יותר, אם אין מזכירה, פשטו לגשת אליו ולשאול אותו:"היי, הייתי רוצה לקבוע פגישה איתך ביום שלישי בשעה 11:00, תבדוק בבקשה אם אתה פנו?י" אם הוא פנוי - סבבה. אם לא, תמשיכי לשאול עד שתמצאו מתי הוא פנוי.

אם כך , אז לעולם לא יהיה פנוי...

אין לו מזכירה ( ובאמת שחבל ) אי אפשר לקבוע איתו מראש, כיכמו שאמרתי הוא לא רוצה בכלל להיפגש אז בטח ובטח שלא לקבוע מראש.. קיצור, המצב אבוד

יש

לי פיתרון. תהיי אסרטיבית. תיכנסי אליו למישרד כשתיראי שהוא לא לחוץ. תתיישבי מולו. תבהירי לו שאת חייבת לדבר איתו עכשיו !!!! בלי לשאול לרשותו, תתחילי לדבר. תאמיני לי שלא תהיה לו ברירה, והוא לא יוכל לנפנף אותך.

למעלה