"יום כיף בדיוטי פרי"
מי לא היה רוצה לבלות יום שלם של shopping בדיוטי פרי בנתב"ג???????? ובכן, אם הייתם שואלים אותי לפני יום שלישי האחרון ,הייתי מסכימה ברצון רב ואף נלהבת! ובכן, הגעתי לטיסה שלי למנכן שהיתה אמורה לצאת בסביבות 15:00 אבל מסתבר שעקב בעיה טכנית המטוס עוד לא יצא מגרמניה ולכן הטיסה תתעכב ב3 שעות (הבנתי שאני יכולה לשכוח מהטיסת קישור שלי לפריז שיוצאת ב20:00 ממנכן). נציגי חברת התעופה יידעו את כל הנוסעים כי הם זכאים ל"ארוחת צהרים" בגלל האיחור,(לסקרנים מבניכם- קיבלנו כל אחד בורקס וכוס שתיה!). לאחר ש"שבענו" התברר כי הטיסה שובבב נדחתה מ18:00 ל21:00 בטענה ש"המטוס עכשיו בדרך לארץ" אבל כפי שכולם יודעים...בארץ הוא בסוף לא נחת כי הוא חברה זרה (והרי לא אישרו לשום חברה זרה לנחות או להמריא מלבד אל על). רק ב22:00 התבשרנו כי היום אנחנו כבר לא נטוס ונשלחנו כל אחד לביתו (את כל התיירים לקחו לבית מלון) ואילו כל מי שגר בארץ מוזמן לחזור לביתו עצמאית (אפילו כאלה שגרים בנהריה). אבל אם חשבתם ששחררו אותנו כ"כ מהר...טעיתם! תחילה כל מי שקנה בדיוטי פרי נדרש להחזיר את קנייתו ולקבל בעדה את כספו חזרה או להשאיר את הקניה בדיוטי פרי עד שיעבור שם שוב! למי שלא היה מה להחזיר היה צריך לחכות שכל ענייני הדיוטי יסתיימו! לאחר מכן הגיעו השוטרים של בדיקת הדרכונים לקחו את כרטיסי הטיסה והדרכונים של כולם אספו אותם לשקית גדולה והובילו אותנו לאולם קבלת המזוודות. חשבנו שפה נגמר הסיפור! אספנו כולם את המזוודות וחיכינו לראות מה הלאה בנוגע לדרכונים... אז כפי שחששנו (כי שום דבר הרי לא ילך מהר ביום הזה) עמדה השוטרת "שושנה" הוציאה דרכון דרכון וקראה את השמות של האנשים כדי שיגיעו לקחת (להזכירכם- היינו 180 איש). זהו, פה נגמר היום כיף שלי, מותשת ומבואסת חזרתי הביתה ולא פרקתי את המזוודה בצפייה שיתקשרו מהחברת תעופה להודיע על מועד חידוש הטיסה. הסוף הוא לא כזה happy end מאחר ובוקר למחרת (12.9) התעוררתי כולי חולה (כנראה בגלל הקור המקפיא בשדה התעופה) החלטתי שיצא לי כל החשק וביטלתי את כל הטיסות ובתי המלון. אז נכון לעכשיו אני יושבת בבית חולה ולמי ששואל לגבי הטיסה...התקשרו להודיע שהיא יוצאת היום (גם ככה הפסדתי יומיים) אז זהו. מקווה שנהניתם לקרוא את חויותי מאותו היום. מאחלת לכולם שנה טובה ונטולת עיכובים וביטולים של טיסות.