מה עושים כאשר

רחלילי

New member
מה עושים כאשר

מבקרים בפורומים שונים ופתאום מקבלים תחושה שיש מישהו שמתחזה?

אתי@

New member
לא הבנתי

את מתכוונת שיש מישהו שמשתתף בכמה פורומים שונים ובכל פורום יש לו "פרצוף" אחר?

רחלילי

New member
לא המקרה הזה אלא משהו אחר

מישהו שמזכיר לי את סיפור "מדינתנו" המוכר לנו את יודעת סגנון הסטרי ודרמטי. הודעות שסוחפות אחריהן את משתתפי אותו פורום (לא שלנו) לענות לאותו משתמש ולי נראה שהכל בבל"ת אם ככה אומרים.

shelycat

New member
מה אני אומר לך..........?

מה אני אומר לך..........? כמו שאת יודעת גם לי היתה תחושה כזאת בעבר ולכן התייעצתי באופן פרטי בצאט ובמסרים עם אלו מבין חברי הפורומים שאני בטוחה ב"קיומם" כיוון שלא הייתה לי הוכחה חותכת לא חשפתי ולא עשיתי OUTING לאותו גורם אבל בהחלט הזהרתי ושיתפתי באופן פרטי בלבטים שלי את חברי הפורום הרלוונטי.

shelycat

New member
אאוטינג..........

האוטינג הוא בעצם כמו הוצאה בכוח מהארון וחשיפת פרטים אישיים או פרצופו האמיתי של משתתף בניגוד לרצונו או פשוט בלי לשאול אותו. למשל אם אני אפרסם פה את שמך המלא, מקום עבודתך/מגורייך או כל פרט אישי עלייך זה יהיה אאוטינג. אאוטינג הוא גם הביטוי שמשתמשים בו כשרוצים לחשוף מישהו שמתחזה לאחר או לאדם שהוא לא, למשל אם יש מתחזה בפורום נוסח "מולדת" אז לחשוף את העובדה שזה בלוף גם יהיה אאוטינג.

rona25

New member
אם אני לא טועה לא מדובר בעבירה

נראה לי שקראתי פעם על מישהו שנחשפה זהותו באחד הפורומים והפסיקה בביהמ"ש לא היתה לטובתו, ז"א במקרים שבהם אחד מהמשתתפים בפורום מזיק, אפשר לחשוף אותו וזה חוקי אבל יכול להיות שאני טועה, בכל מקרה אני לא בעד outing לאף אחד.... עדיף לפנות בדיסקרטיות לאותו בנאדם

יעלי2

New member
לא מדובר רק על שם או כתובת - אלא

אם את לדוגמא מפרסמת בעיתון שסלבריטי מסוים הוא הומו בלי שהא פירסם את זה, את עושה לו אווטינג.

אתי@

New member
../images/Emo12.gif אני לא זוכרת שעשית משהו כזה...

אני זוכרת שדיברנו על זה בצ´אט ובמסרים אבל לא יותר מזה. האמנם?

רחלילי

New member
כמובן

שאני לא בעניין של לחזוף בעיקר כי זה לא ענייני ואולי אני טועה פשוט עם הזמן בפורומים נראה לי שלמדתי לקלוט אנשים כאלה. וזהו.

Ronnie*

New member
לא יפה לסקרן ככה

אנשים תמימים שאין להם כשרון לחשוף מתחזים...

רחלילי

New member
בקרוב: קורס לאיתור מתחזים../images/Emo98.gif

מוכר כקורס בחירה לתואר בפסיכולוגיה רוני!

רחלילי

New member
והצעות לשם הקורס:

משא ומתן עם מתחזים מבוא למתחזים אישיות מתחזים פסיכולוגיה התפתחותית של המתחזה פסיכופתולוגיה של המתחזה מבחנים והערכת מתחזים סטטיסטיקה: כמות המתחזים ברשת. שיטות מחקר לאיתור וחקירת מתחזים... למידת המתחזה תפיסה (של המתחזה) קוגניטיבית (הממ אין לי רעיון בשביל זה).

shelycat

New member
שכחת גם:

חשיפת מתחזים-כן או לא? מבוא לשיטות ענישה למתחזים ושיטות ענישת מתחזים למתקדמים.

רחלילי

New member
וואלה-אך היה כאן עקרון מוביל בשמות

כולם מבוססים על שמות אמיתיים של קורסים בתואר בפסיכולוגיה!

רחלילי

New member
לכל השואלות../images/Emo39.gif../images/Emo35.gif../images/Emo141.gif../images/Emo70.gif|סליחה

כל אלה ששלחו לי מסרים עם שאלה למי אני מתכוונת אני מתנצלת מראש, אני לא מציינת במסר לכן את השם של המשתמש החשוד, שכן לא חשה נוח לכתוב במי אני חושדת אך אם תסתובבו קצת אולי תבינו... מצד שני אולי אני טועה וממש לא בא לי לעשות שם רע למישהו. אז אנא, קבלו התנצלותי.

למעלה