מה עושים כדי לא לשלם אגרת טלויזיה

danny001

New member
מה עושים כדי לא לשלם אגרת טלויזיה

יש לכם שיטה ? מה להגיד?

johnlennon1

New member
אין שיטה!!!

דני בוי, ניסית פעם להתחמק מתשלומים למאפיה ולא של הלחמים אלא של הגנגסטרים? הרי במפורש הם כותבים לך: אנו ברשות השידור (במאפיה) מקבלים דיווחים שוטפים מכל החנויות למוצרי חשמל ומהספקים - מי קנה מקלט טלויזיה ומתי (ומי יודע אולי אפילו בכמה כסף ואולי עוד פרטים שלא צריכים להגיע אליהם) אז כמו שאומר חיים הכט עם תנועות ידיים סימולטניות : "אתה הבנת את זה סאנשיין? אתה במעקב על ידנו ואנו יודעים עליך הכל, אז אל תנסה להתחמק מתשלום , כי אנו נבוא ונעקל (וגם נעכל) לך את המקלט, האוטו ,הדירה ואפילו את החתול והכלב. יום יבוא סאנשיין וגם אתה תיכנס להיות עוד מקרה של אונס מזעזע ע"י רשות השידור שנכנס לסטטיסטיקה" אבל אני לא חיים הכט, אני ג'ון לנון שמשקיף על יוקו ועל כולם מלמעלה ואני אומר רק אהבה צריך בעולם ולכן עליך: לשלוח מכתב אהבה לרשות השידור ולהסביר להם שקנית מקלט טלויזיה לא מזמן, אם תוכל להמציא קבלה מעודכנת לתאריך הכי קרוב להיום זה יעזור. ככה הם לא יחייבו אותך בקנסות ובפיגורים ובהצמדות וכו' אלא רק יחייבו אותך מיום רכישת המקלט כפי שתציג להם. אפשרות שניה פשוט להתעלם ולחכות לBOOM של עיקולים וצוי בית משפט והוצאה לפועל. אפשרות שלישית היא לשים בצד(פקדון/תוכנית חיסכון) סכום כסף עבור כל שנה שלא שילמת וכך לפחות יהיה לך גב כלכלי בעת עימות עם רשות השידור ותוכל לשלם גם לעו"ד שינסה להגן עליך. רק אהבה תביא אהבה אל תדאג , תהיה שמח!!! :)

אלוני.

New member
אז אתה לא משלם

התשלום הוא ליחידת דיור, שלח מכתב עם צילום של ספח ת.ז. המכיל את כתובתך ואישור תשלום של מי שמשלם באותה כתובת .....רק שלא יתברר שגם ההורים לא משלמים

johnlennon1

New member
אלוני צודק

ועוד משהו בעניין: אגרות לתשלום נשלחו בשנים האחרונות לזוגות שרק נישאו. הסיבה לפי דעתי ,היא שברשות השידור לוקחים כמובן מאליו שזוג טרי חייב בית+רכב+כלב+חתול+טלויזיה ישנם זוגות צעירים שמעדיפים לחסוך על חשבון ההורים וממשיכים לגור אצל ההורים. אבל כמו שאלוני כתב, אם ההורים לא שילמו אגרה אז עדיף שלא תשלח מסמכים לרשות השידור - הנזק יהיה גדול ביותר ואולי היחסים בינך לבין ההורים ישתנו לרעה. עדיף לא לשלם אגרה מאשר לריב עם המשפחה הקרובה.

דרורית36

New member
עדיף לשלם ולא להסתבך

שלום, אני ניסיתי לפני שנתיים ל"התחכם" שילמתי את החצי הראשון ואת השני לא, אחרי 2 אזהרות קיבלתי הודעה מהבנק שבו מתנהל החשבון שלי ונאמר לי שיש עיקול על החשבון, לשאלתי "מי הנושים" קיבלתי תשובה "רשות השידור-אגף הגביה", ורק שתבינו העיקול היה על כל הנכסים שלי ולא רק עיקול עו"ש עד תשלום החוב, כל החשבון, החסכונות, כרטיסי אשראי, קופות גמל וכיו"ב, כל שנה אני משלם ומקלל אבל זה עדיף, ה"בני זו..." הצליחו בדרך משפטית לחדור לנו לחיים.

למעלה