מה עושים כדי להחזיר את הריגוש?

AnAt 132

New member
מה עושים כדי להחזיר את הריגוש?

שלום! שמי ענת ורציתי לבקש מכם עצה קטנה.... במשך חודשים נהנינו אני וחברי רונן מיחסי מין נפלאים.. בחודש האחרון הריגוש בסקס נעלם, וההנאה כבר לא קיימת כמעט, ניסינו מספר דרכים כדי לשפר את הסקס:אוכל, תחפושות(אפילו התחפשתי למשרתת צרפתייה חרמנית ולשפנפנת פורנו....)מציצות, מאחורה,ואפילו סאדו-מאזו השאלה שלי אם כן היא :האם כדאי לנסות, אחרי שהכל לא עזר, יחסי מין ביחד עם עוד אנשים? האם אי פעם ניסיתם? בכל אופן... אם לדעתכם זה לא יעזור, אז מה כן? יש למישהו רעיונות מקוריים?...... בתודה.... ענת

batman

New member
התשובה פשוטה ביותר

כמו כל דבר בחיים , גם לגיוון בסקס , השמיים הם הגבול. א ב ל ..... במקרה שלך המצב פשוט. אתם כבר לא אוהבים זה את נוכחותו של זה. אני יודע שאני נשמע בדיוק כמו האנשים שאני קוטל כאן אבל לפעמים צריך להגיד את האמת בפנים. אם ההנאה לא קיימת, צריך לקפל את הציוד וללכת הביתה. אני בטוח שתמצאי כאן עשרות מתנדבים חסונים, זקופים וחרמנים שישמחו לנחם אותך באיזה זיון אדיר

יש מה לעשות....

..ראשית , אני בדיעה שבכל דבר ובכל תחום מחיינו ,אסור להתייאש ותמיד אפשר למצוא פתרון. באשר לתחום הסקס, תנסו ליצור מצב בו אתם נפגשים,נניח בפאב כל שהוא ,בסביבה ישנם אנשים זרים שאתם לא מקירים,....לאפשר לזרים ..להתחיל איתך..ואולי בנות אחרות עם החבר...כך שתיווצר אווירה אירוטית..מתח מיני ...מרחף באוויר..בחלקו נובע מהקנאה ...בשלב מסויים...כשהמתח יהיה בשיא ..פשוט לתפוס את הפינה הקרובה ``ולהרביץ`` חפוז סוער...אחר כך..להשלים את הסקס בבית... במידה וגם זה לא עוזר..אז אתם בשלים לסקס בשלישיות או יותר..אפשר לנסות גם ..שכל אחד מכם יעשה סקס בנפרד עם בן זוג אחר ..זה עשוי לעורר...אתכם מחדש... אנא כיתבו ועדכנו..איך התגברתם....אפשר לשלוח לי אימל... בהצלחה רמי מורג

למעלה