מה עושים כדי לקבל עוד פירסום?

• פותח הנושא bigm2
  • פורסם בתאריך

bigm2

New member
מה עושים כדי לקבל עוד פירסום?

מה הייתם עושים, ועד איזה רמה כבר ירדתם, בשביל לתת עוד פירסום לבלוג שלכם? ומה אתם עושים ככה ביומיום כדי לנסות לפרסם אותו יותר?

פשוט כותבים מלל מעניין או מצחיק

או מפחיד או כל דבר אחר ישנה אפשרות לפרסם המלצה על פוסט בפורום בלוגים בתפוז, תמצא אליו הפנייה בדף הראשי של הבלוגיה תחת שרשור OFF בהצלחה

בתפוז אני כותב פוסטים וממליץ עליהם

בשרשורי ה-OFF בפורום בלוגים בתפוז אנשים. כשאני מומלץ בעמוד הבלוגיה המון גולשים חדשים באים - זו הדרך הכי יעילה שלי לפרסום נכון להיום. אני לא חושב שירדתי לרמה מסויימת.. אלא אני פשוט משתמש בכמעט כל אמצעי תקני שעומד לרשותי. בישראבלוג לפעמים אני כותב כותרת מעניינים ומושכות לפוסטים שלי, משום שהרבה מהגולשים באים מהעדכונים בעמוד הראשי ושם רואים בעיקר את הכותרת של הפוסט.

דם דם

New member
כותרת בעיקר

אני נוהג לשים כותרת נחמדה, אבל לא "סקסית" מידי משהו טוב ויפה לעיין...ככה כשרואים את הרשומות החדשות שמתפרסמות אז הכותרת שלי דיי מעניינת לעומת אחרות שהם דיי שיגרתיות...וסליחה על ההכללות. אממ הכי נמוך שירדתי..לא נראה לי שעשיתי משהו קיצוני אבל הכי נמוך אם לומר זאת הייתה רשומה "פונורגפית" בפסח שבסוף הסתבר לכולם שהיא משהו אחר
ובהחלט קיבלתי עליה פידבקים נחמדים

ayala26

New member
יו אתם רציניים פה

אני כותבת את הבלוג בשביל המשפחה שלי, הם קוראים בקביעות אז אני לא צריכה לפרסם את הבלוג

Seidman

New member
אחרי 24 רשומות מומלצות

אני באמת לא חושב שאפשר לרדת לרמת זנות יותר ממני
בד"כ אני פשוט כותב. מי שבא וקורא ומעוניין להשאר לקרוא - מוזמן. אם יש רשומה שאני אישית ממש נהנתי לכתוב ונהנתי מהתוצאה, אני גם ממליץ.

ayala26

New member
להמליץ על רשימה שלך?

זה לא קצת "הנחתום מעיד על עיסתו"? חוץ מזה, את כל הרשימות שלי נהנתי לכתוב והייתי מרוצה מהתוצאה אחרת לא הייתי מפרסמת אותן בבלוג כך שהן כולן מומלצות כמובן

Seidman

New member
אין הנחתום מעיד על עיסתו*

אני תמיד נהנה לכתוב ולכן רק כשאני מרגיש שאני רוצה לכתוב, אני גם כותב (פעם הייתי כותב יום יום, אבל מאז זרם הרבה מיץ בתפוז). כשאני כותב רשומות אני כותב אותן על מגוון סיבות רחב שלא תמיד הייתי מעוניין שיגיעו לעיני כל קוראי הבלוגים למרות שזה קצת אבסורדי לומר בכל הנוגע לבלוגים, אבל אני מניח שהבנת את הכוונה. כשיש רשומה שאני חושב שיש לה ערך "קצת" מעבר לרשומות שאני כותב בבלוג, ואני חושב שהיא קצת יותר מצליחה להעביר נושא מסויים שרציתי להעביר וכן חשוב לי בסה"כ שיקראו אותו כמה שיותר אנשים, אז אני מפרסם בהודעת ה-
בפורום תמיכה בלוגים ומקווה שאולי יקדמו אותה אבל לא מעבר. אם היא לא מומלצת, לא נורא, עדיין יש את הקוראים הקבועים של הבלוג שהם הקהל הכי חשוב שלי בסה"כ

ayala26

New member
אני יודעת איך הפתגם במקור ../images/Emo6.gif

ה"שיבוש" היה מכוון
אולי כשיהיה לי זמן אקרא גם בלוגים עם מסר לאומה ולעולם ולא רק בקטגוריית אמהות

ny22

New member
מנהל
אז זה תלוי...

כי יש פירסום בשביל הפירסום, ויש פירסום של רשומה כי נראה לך שכדאי מאוד שיקראו אותה. לי נראה שמעט מאוד פעמים פירסמתי את הבלוג בשביל הפרסום שלו (אני מניח שזה קרה לי מעט מאוד פעמים), אבל אם יש רשומה מעניינת אני מפרסם אותה ב-שירשור
ובפורומים מתאימים. בנוסף, קראתי פעם טיפ, שכדאי לשים את כתובת הבלוג בחתימה כי זה מושך יותר אנשים. (כלומר, יותר יכנסו בגלל שזה מול העיניים שלהם).

למעלה