מה עושים כדי שהביצים לא "יתפוצצו"

inbal76

New member
מה עושים כדי שהביצים לא "יתפוצצו"

בזמן הבישול? אני מוסיפה למים קצת מלח, אבל זה לא עוזר. ומה לגבי ביצה שאכן התפוצצה בבישול? האם מותר עדיין לאכול אותה?
 
לא נוסה אבל

היום ראיתי בטלויזיה שמוסיפים גפרור אחד למים ואת הביצים מוסיפים למים רתוחים.
 

inbal76

New member
תודה ../images/Emo39.gif אני אנסה את שיטת הגפרור

כבר נמאס לי לזרוק לפח כל כך הרבה ביצים.
 

orname

New member
צריך לנקב את הביצה

יש מכשירים כאלו שמנקבים בעדינות ומיועדים לביצים.
 

צוצונת

New member
כפית מלח זה תמיד טוב

וכאשר המים מגיעים לרתיחה להוריד את האש לאש נמוכה מאוד .
 
למעלה