מה עושים כשאין כבר למה לשאוף חוץ מלמוות?

סירוניטוש

Active member
זו מחשבה לא בונה... |4U|

החיים מלאים ביופי, גם בתקופות האתגריות.
כל רגע מביא אתו משהו חדש,
ולפעמים דווקא הקשיים עוזרים לנו לראות את הדברים בצורה אחרת,
עמוקה יותר.

הנה חיוך בשבילך! :giggle: תמיד טוב להזכיר לעצמנו את הדברים הטובים! :)

זו מחשבה לא בונה... |4U|

החיים מלאים ביופי, גם בתקופות האתגריות.
כל רגע מביא אתו משהו חדש,
ולפעמים דווקא הקשיים עוזרים לנו לראות את הדברים בצורה אחרת,
עמוקה יותר.

הנה חיוך בשבילך! :giggle: תמיד טוב להזכיר לעצמנו את הדברים הטובים! :)
לפעמים אני באמת שואל את עצמי מאיפה אני מוצא את הכוח להמשיך, טוב כאילו שיש לי ברירה. האפשרות האחרת היא התאבדות וכבר ניסיתי את זה בעבר, אני לא מתכוון לנסות שוב.

לפעמים אני באמת שואל את עצמי מאיפה אני מוצא את הכוח להמשיך, טוב כאילו שיש לי ברירה. האפשרות האחרת היא התאבדות וכבר ניסיתי את זה בעבר, אני לא מתכוון לנסות שוב.
אם לא הצלחת להתגבר על קשייך בעצמך, אין בושה בכך שתפנה לעזרה מאחרים. כולנו מוכנים להקשיב לך. חשוב שתהיה תמיד עם תקווה.

גם היטלר היה איש טוב.
הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות... :-D
היטלר היה איש רע. אמנם המעשים חשובים יותר אבל גם הכוונה חשובה. עשיתי דברים טובים ורעים בחיי אבל אני מתחרט על המעשים הרעים ומשתדל לחזור להיות רק טוב ועדין.

Lucifer LightBringer

Well-known member
היטלר היה איש רע. אמנם המעשים חשובים יותר אבל גם הכוונה חשובה. עשיתי דברים טובים ורעים בחיי אבל אני מתחרט על המעשים הרעים ומשתדל לחזור להיות רק טוב ועדין.
רע ליהודים ולסלבים, טוב לכל השאר...
זה כמו ביבי שהוא טוב למי שבעדו ורע למי שנגדו.

אבל עזוב כל פעם שאני מנהל איתך שיחה זה מרגיש שאני מנהל שיחה עם ילד בן 3...

עצוב שלחיים יש סוף, אין שום דבר אחריהם. הטוב במוות הוא שבגיל מאוחר יש מחלות וזקנה קשה ורוצים להיפטר מזה. לו החיים היו רק טובים, היה עדיף שיימשכו לנצח.

Lucifer LightBringer

Well-known member
עצוב שלחיים יש סוף, אין שום דבר אחריהם. הטוב במוות הוא שבגיל מאוחר יש מחלות וזקנה קשה ורוצים להיפטר מזה. לו החיים היו רק טובים, היה עדיף שיימשכו לנצח.
זה טוב שאין דבר אחריהם.
זה שמח שלחיים יש סוף, להמשיך את האבסורד הזה זה יותר מידי.

צריך לשאוף לחיים טובים, לא לרצות לוותר על הכול. במוות אין כלום לנצח וזה עצוב מאוד. אם קשה, צריך תמיד להשתדל לשפר.

למעלה