The AnarchistPhilosopher
Active member
שומעים את זה:
לפעמים אני באמת שואל את עצמי מאיפה אני מוצא את הכוח להמשיך, טוב כאילו שיש לי ברירה. האפשרות האחרת היא התאבדות וכבר ניסיתי את זה בעבר, אני לא מתכוון לנסות שוב.זו מחשבה לא בונה...
החיים מלאים ביופי, גם בתקופות האתגריות.
כל רגע מביא אתו משהו חדש,
ולפעמים דווקא הקשיים עוזרים לנו לראות את הדברים בצורה אחרת,
עמוקה יותר.
הנה חיוך בשבילך!תמיד טוב להזכיר לעצמנו את הדברים הטובים!
![]()
אם לא הצלחת להתגבר על קשייך בעצמך, אין בושה בכך שתפנה לעזרה מאחרים. כולנו מוכנים להקשיב לך. חשוב שתהיה תמיד עם תקווה.לפעמים אני באמת שואל את עצמי מאיפה אני מוצא את הכוח להמשיך, טוב כאילו שיש לי ברירה. האפשרות האחרת היא התאבדות וכבר ניסיתי את זה בעבר, אני לא מתכוון לנסות שוב.
לא תודה. אני לא צריך עזרה מאחרים, ראיתי מה זה אנשים אחרים...אם לא הצלחת להתגבר על קשייך בעצמך, אין בושה בכך שתפנה לעזרה מאחרים. כולנו מוכנים להקשיב לך. חשוב שתהיה תמיד עם תקווה.
אני איש טוב. נסה לעזור באמונה ואהבה עצמית לעצמך ואם לא תצליח תמצא מישהו שתסמוך עליו ואליו תפנה את קשייך.לא תודה. אני לא צריך עזרה מאחרים, ראיתי מה זה אנשים אחרים...
גם היטלר היה איש טוב.אני איש טוב. נסה לעזור באמונה ואהבה עצמית לעצמך ואם לא תצליח תמצא מישהו שתסמוך עליו ואליו תפנה את קשייך.
היטלר היה איש רע. אמנם המעשים חשובים יותר אבל גם הכוונה חשובה. עשיתי דברים טובים ורעים בחיי אבל אני מתחרט על המעשים הרעים ומשתדל לחזור להיות רק טוב ועדין.גם היטלר היה איש טוב.
הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות...![]()
רע ליהודים ולסלבים, טוב לכל השאר...היטלר היה איש רע. אמנם המעשים חשובים יותר אבל גם הכוונה חשובה. עשיתי דברים טובים ורעים בחיי אבל אני מתחרט על המעשים הרעים ומשתדל לחזור להיות רק טוב ועדין.
זה טוב שאין דבר אחריהם.עצוב שלחיים יש סוף, אין שום דבר אחריהם. הטוב במוות הוא שבגיל מאוחר יש מחלות וזקנה קשה ורוצים להיפטר מזה. לו החיים היו רק טובים, היה עדיף שיימשכו לנצח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.