מה עושים כשהדיאטה נתקעת...

מה עושים כשהדיאטה נתקעת...../images/Emo35.gif

אני חודש וקצת בדיאטה, ירדתי 4 ק"ג והדיאטה נתקעה, כבר המוווווון זמן אני תקועה באותו משקל... מה אני צריכה לעשות עכשיו כדי להמשיך לרדת..?

המממ כן...

בבוקר אני אוכלת פרוסת לחם קל עם משהו (או שתי פרוסות...) בצהריים אני אוכלת רגיל ז"א בשר, פחממות, ירקות וכו'.. בערב אני אוכלת סלט או ביצה.. משהו קל ואניט משלבת גם פירות... ירדתי 4 ק"ג בחודש והדיאטה נתקעה עכשיו

מייקלית

New member
תראי הפתרון הכי טוב ../images/Emo23.gif

זה להתחיל לעשות יותר ספורט, לפחות כל יום שעה.

נתקעים בירידה במשקל

ראשית, זה נורמלי וטבעי שאחרי שגוף אבד 4 ק"ג הוא זקוק למנוחה ולאיזון. לכן, בכל דיאטה מגיעה תקופה של תקיעות. כמה מהר זה מגיע וכמה זמן זה נמשך תלוי בהרבה גורמים, לדוגמה, אם דיאטה חריפה מידי, קשה מידי, התקיעות מגיעה מהר יותר, אם עשית הרבה דיאטות בעבר וירדת ועלית במשקל מספר רב של פעמים, התקיעות מגיעה מהר יותר, אם את לא שותה מספיק, גם תתעקי מהר יותר. כדי להמשיך לרדת במשקל הכי חשוב חאכול אוכל מתאים בארוחות קטנות המחולקות על פני היום ולשתות 8-10 כוסות נוזלים ביום. דיאטה קשה תגרום לתקיעות קשה. עצה נוספת - להוסיף פעילות גופנית מתונה 4-5 פעמים בשבוע, לדוגמה, הליכה של 30-40 דקות. בהצלחה.

*מקפיצה*

*מקפיצה**מקפיצה**מקפיצה**מקפיצה**מקפיצה**מקפיצה* עוד מעט אני חודשיים בדיאטה והדיאטה שלי נעצרה כבר לפני המון המון זמן... איך אני יכולה לחדש אותה..?

למעלה