מה עושים כשהילדים רוצים קצף אמבטיה?

מה עושים כשהילדים רוצים קצף אמבטיה?

הגדולה (בת 3) ראתה אצל החברים שעושים אמבטיה עם הררי קצף.
אצלנו מתקלחים עם סבון מוצק טבעי והוא לא עושה קצף.
איך פותרים את העניין?
סבון נוזלי טבעי יעשה קצף?

מסבון נוזלי אפשר לעשות קצת קצף

אם מכוונים טוש חזק ישר למקום שאליו טפטפת את הסבון.

אבל כמובן שאין מה להשוות את זה לקצף של סבונים רגילים, על אחת כמה וכמה של מקציפים מיוחדים...

אצלנו אבא "מפנק" אותה מדי פעם באמבטיה משותפת עם קצף מהשמפו שלו (לא טבעי בעליל).

MamaHen

New member
ככה עושים גם קצף אצלנו

שמים סבון נוזלי על כף היד
ורוחצים אותה עם זרם חזק, ו... יש בועות!

מה שכן, היות והן מסבון, הן נשארות, אבל לא לזמן בלתי מוגבל.

גם אני הזמנתי אותו בהמלצתך

והוא אכן מקציף נהדר. טיפה קטנה מספיקה לקצף אמיתי לגמרי.
מודה שאני לא בטוחה לגבי מידת הטבעיות שלו, למרות שרשום עליו שהוא טבעי, אבל הקטנות מתות עליו.

שושונלה

New member
המשלוח הוא $4-$6 תלוי אם הרכישה מתחת

או מעל $40. אם זו הקניה הראשונה שם, את יכולה להשתמש בקוד MUM180 שיתן לך הנחה של 5 או 10 דולר (שוב, תלוי אם רכשת מעל או מתחת $40).
יש המון דברים נחמדים באתר הזה, אם את רוצה המלצות אשמח לתת. בקצרה - תוספי מזון, תבלינים אורגנים, תמצית וניל, סבונים מוצקים טבעיים.
מה שכן, יש 2 מגבלות - הקניה יכולה להיות רק עד $80 (אני ממליצה רק עד $75 כי מעל יש סיכון שתידרשי לשלם מע"מ) ורק עד 4 פאונד. הקצף אמבט הזה שוקל יחסית הרבה. ליד כל מוצר שם כתוב משקלו ובעגלה גם רואים.

לאחרונה גיליתי שיש להם גם גביעוניות - דיווה, מונקאפ וקיפר.

ורד

בעניין הגודל - לנו הייתה תקלה במשלוח

הבקבוק, שהוא אכן גדול, הגיע עם פקק שבור וחלק מהתכולה שלו נשפכה בתוך החבילה על יתר המוצרים.
כתבתי להם והם הודיעו שיזכו אותי עליו.

אני עדיין לא מצליחה לבנות הזמנה שמגיעה ליותר מ- 40$ ועדיין עומדת במגבלות המשקל של 4 פאונד. לא מבינה איך את עושה את זה.

ואני מאוד אשמח אם תרשמי המלצות מה להזמין משם.

JoIIy Roger

New member
יוצא לי בסביבות 70$

מזמינה מוצרי טיפוח, קרמים שאין פה, הזמנתי עכשיו גם קרם שיזוף, איליינר, GSE....
בפעם הקודמת ויטמינים....פרוביוטיקה, לא חסר.

JoIIy Roger

New member
יש מגבלה על המשקל ונפח

עד היום לא עברתי את המגבלה הזו.
לא נראה לי שאזמין משם אי פעם ליטר שמפו או קופסא של תיונים
אבל יש המון מוצרים שבקושי שוקלים ואין להם הרבה נפח.

ענבלית70

New member
אני עושה הזמנה פעם בחודש-חודשיים

תוספי מזון, מוצרים של וולדה, של נוטקביוטיק (הליין של ה GSE), סבונים, כל מיני מוצרים אורגנים - קקאו, חמוציות, שבבי קוקוס.. בהתחלה היתה לי הבעיה שאת מתארת, כל הזמן הסתבכתי עם יותר מדי משקל ופחות מדי עלות. היום אני דואגת שיהיה מוצר אחד בעלות גבוהה יחסית, ולא יותר ממוצר אחד כבד יחסית, ואיכשהו מסתדר..

שושונלה

New member
כמו שענבלית כתבה, צריך מוצר אחד קטן ויקר

תוספי מזון הם אידיאלים בשביל זה - ואם את לא צורכת בעצמך, חפשי סביבך אנשים שכן צורכים - הם ישמחו שתזמיני להם בזול יותר מבארץ ואת תזכי למוצר עם משקל נמוך ומחיר גבוה שיאפשר לך להוסיף על זה דברים כבדים יותר
. ואפילו תתחלקו בעלות המשלוח.

ורד

חשוד אבל עדיף על פני קצף רגיל...

בזמנו תחקרתי את שושנלה לפני שהזמנתי אותו בעניין המרכיבים. אז אין שם SLS ולא יודעת איך הוא מקציף כל כך. אבל מכיוון שזה עוזר לי בתקופות מסוימות להכניס את הסרבניות לאמבטיה והן מאוד אוהבות, אני מתפשרת ושמה ממש טיפונת.

regvuv1

New member
אני משתמשת באותו סוג

תלתל - רשימת הרכיבים שלו אמנם לא מדהימה, לא רק שמנים אתריים, אבל אין בה SLS ודומיו. יש חומרים שהם די בסדר שמסוגלים גם להקציף.
בכל אופן אנחנו מרשים אמבטית קצף פעם-פעמיים בשבוע ולא יותר (יש להם גם יום אחד עם סבונים טבעיים ויום אחד שחופפים, יותר מדי סבון לטעמי - אבל מתפשרים מכיוון שהם ממש ממש רוצים ומבקשים כל הזמן).

meira05

New member
תקופה ארוכה אני רוצה להזמין והחלטתי

היום להרים את הכפפה ולהכין לי חבילה ממוצרים שהמלצת עליהם בעבר.
אני רוצה להזמין טבליות של gse וקצת הלכתי לאיבוד.
האם ניסית את הטבליות שנמכרות ב - iherb?

meira05

New member
תודה!

ממש עברתי הודעה הודעה על כל מה שהזמנת אי פעם משם!
את נהדרת

למעלה