מה עושים כשהכל מתפרק?

M o n a L i s a

New member
מה עושים כשהכל מתפרק?

נכשלתי בקורס באוניברסיטה, רבתי עם חבר שלי ואני מרגישה לבד, כ"כ לבד. אני מרגישה שאכזבתי את כולם, במיוחד את עצמי, נכשלתי בקורס בסיסי וקל ואני מרגישה נורא שאני אצטרך לחזור עליו. חבר שלי לא תומך בי בכלל וחושב רק על עצמו, וכשאני הכי הכי צריכה אותו אין עם מי לדבר. אני שבורה לגמרי, ועכשיו אני צריכה לקחת את עצמי בידיים וללמוד כמו שצריך ואני לא יודעת מאיפה לקחת את הכוחות. אני לא מפסיקה לבכות...

שאלה טובה-

מאיפה לוקחים את הכוחות, גם אני שואלת את זה. אני לא מוצאת את עצמי ואין לי כוחות לעצמי ואפחד ממי שנקרא "חבר" לא נמצא...

הלו??

מכל מה שכתבת אני שמעתי שני דברים: שאת צריכה לעשות איזה קורס עוד פעם ושהחבר שלך לא עונה על הצרכים שלך. מזה כבר הסקת ש*הכל* מתפרק? שום הכל. קחי את ההזדמנות הזו ללמוד על עצמך דבר או שניים. למשל - האם את יודעת למה נכשלת בקורס? האם את יודעת מה את עושה לא בסדר בלמידה שלך? כמה חשוב לך להמשיך בכוון שבחרת? ואם חשוב לך - מה את מוכנה לעשות כדי לשמור את עצמך על המסלול? האם את בכלל זוכרת למה בחרת ללמוד את מה שבחרת? אם כן - תזכירי לעצמך שוב פעם למה זה חשוב לך! מאיפה לוקחים כוחות שאלת? בדיוק מהמקום הזה בו את חוזרת לבסיס. לערכים שלך. לסדרי העדיפויות שלך. לדברים שאת רוצה לעצמך בחיים הללו. תזכירי לעצמך למה את מתאמצת, מה חשוב לך להשיג בחיים שלך, ויאללה! לערוך תכנית חומש להשיג את מה שאת רוצה ומה שחשוב לך... כולל אולי להחליף חבר לאחד שיותר תומך ויותר עונה על צרכייך. כזה שיוכל להשתלב בתכניות שיש לך לעצמך בלי להפריע.

M o n a L i s a

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

עם החבר השלמתי...למרות שאנחנו צריכים לדבר המון. ובקשר לקורס...אין סיכוי שאני מוותרת עם הלימודים, אז כנראה שצריך לחזור למסלול.

../images/Emo140.gif כל הכבוד לך!

למעלה