מה עושים כשהעוגות נשרפות מלמעלה?
יש לנו תנור בילט אין חדש למדי של דלונגי. מדי פעם אנחנו מכינים עוגות או פשטידות במרכז התנור, בחום של 180 מעלות, עם גוף חימום עליון + תחתון ומאוורר, משתמשים בתבנית קטנה יחסית.
לא פעם החלק העליון נשרף, ופיזור החום לא אחיד, כך שהחלק האחורי אפוי יותר מהקדמי.
למישהו יש פיתרון לנושא? האם התנור מתרשל, או שמא אנחנו מפשלים?
המון תודה.
יש לנו תנור בילט אין חדש למדי של דלונגי. מדי פעם אנחנו מכינים עוגות או פשטידות במרכז התנור, בחום של 180 מעלות, עם גוף חימום עליון + תחתון ומאוורר, משתמשים בתבנית קטנה יחסית.
לא פעם החלק העליון נשרף, ופיזור החום לא אחיד, כך שהחלק האחורי אפוי יותר מהקדמי.
למישהו יש פיתרון לנושא? האם התנור מתרשל, או שמא אנחנו מפשלים?
המון תודה.