מה עושים כשהקונדום נקרע?

magal101

New member
מה עושים כשהקונדום נקרע?

שכבתי עם חברה שלי אתמול עם קונדום והקונדום פשוט נקרע. כמה שאלות: א) יכול להיות מצב שהקונדום נקרע ופשוט נשאר בתוך נרתיק או רחם האשה? מה לעשות בכזה מצב? ב)מתי הימים הבטוחים שבהם הסיכוי להיכנס להריון מועט? ג)מה עושים עכשיו?שמעתי שיש כדור שאפשר לקחת אותו אחרי 48 שעות ואין הריון?מתי הערכות הביתיות מאתרות הריון?מסובך לעשות הפלה?

ואתה כאילו בן 37 ???

א- במצבים קיצוניים בהם הקונדום נשאר בנרתיק ואין דרך להוציאו - גניקולוג יעשה את העבודה... ב- למרות שישנה סברה שכמה ימים לאחר המחזור הם הימים הבטוחים - אל תסיק כלום מזה... ג- אמור אחרי - פוסטינור 2. ד- כן.

Martinigirl

New member
תשובות

1. אם הקונדום נקרע, צריך לבדוק אחרי שהוצאתם אותו שהוא שלם.אין לי מושג לגבי ההשלכות הרפואיות אם נשארים חלקים בגוף האישה, במידה והם לא נפלטים החוצה, אבל אפשר תמיד אם לחוצים להבדק אצל רופא נשים. 2. בד"כ הביוץ של האשה הוא 14 יום אחרי מחזור, ואז נכנסים להריון, אולם לא אצל כל הנשים המחזור הוא סדיר או כל 28 יום, ולכן אין ממש ימים בטוחים, עדיף לא להסתמך על שיטה זו. 3. לכדור קוראים "פוסטינור" וניתן לקנות אותו בכל בית מרקחת וללא מרשם של רופא. הוא יעיל עד 72 שעות אחרי קיום היחסים הלא מוגנים, אך יעילותו גבוהה יותר ככל שלוקחים אותו בסמוך לקיום היחסים. 4. ערכות ביתיות כיום מאד משוכללות והן מאתרות הריון עוד לפני ימי האיחור של המחזור. 5. לגבי הפלה: מסובך, לא תמיד בטוח, לא נעים נפשית ופיזית, ויקר. בקיצור, פוסטינור יכול בהחלט להיות התשובה שלך במידה ואתם לחוצים. בהצלחה.

magal101

New member
לא לפוסטינור

היא לא מוכנה לקחת את הפוסטינור2, היא אומרת שזה גורם לה לבעיות במחזור ושלכדור יש תופעות לוואי . היא כחמישה ימים לאחר סיום המחזור אז היא אומרת שהסיכויים נמוכים שהיא תיכנס להריון. על הפלה היא בכלל לא מוכנה לשמוע. בקיצור יש סיכוי שאני אבא...

magenta73

New member
מזל טוב :)

האמת, אם היא לקחה את הכדור הזה כמה פעמים בשביל לדעת שהוא גורם לה לבעיות, עדיף שהיא לא תקח אותו יותר, מדובר כאן בהורמונים רצחניים במיוחד. לגבי הסיכויים נמוכים, זה לא נכון. אני בכל מקרה מאוד מקווה בשבילך שהיא לא בהריון וכו'. נכון שיש סיכוי בכל קיום יחסים להיכנס להריון, אבל... לא תמיד נכנסים להריון.... במיוחד בגילאים מאוחרים יותר. מה שכן, אולי תבדוק בחוזי דינים או משהו לגבי הקטע הזה... שלא תהיה אבא ללא רצונך. אני ממש לא יודעת מה להגיד לך, עם כל הכבוד לה ולגוף שלה... אני לא חושבת שהייתי שמה משהו במצב שכזה...

orrin

New member
מה??????

לכדור יש מעט מאוד תופעות לוואי, ואם תפתחו את האינטרנט במקום את הרגליים תמצאו את זה. מעבר לזה, הריון עדיף???? לעשות ילד מחוסר ברירה יותר טוב???? לגדל ילד כי לעבור גרידה של שעה בהרדמה מלאה זה יותר טוב???????? תפעילו את הראש. זה לא רק החיים שלכם. ממש לא. יש פה ילד שיכול להיות מעורב.

magenta73

New member
לכדור הזה יש הרבה מאוד

תופעות לוואי. הכדור הזה, האמת, רע מאוד שהוא תרופה בלי מירשם. מאוד. וכל מה שאמרת חוץ מהכדור, פנינים.

orrin

New member
לגבי תופעות לוואי

אין, ולא יהיה, כדור שמשפיע אותו דבר על כולם- הן מבחינת יעילות ואין מבחינת תופעות לוואי. מעבר לזה, במקרה הנוכחי- תופעות הלוואי של הכדור לא צריכות להוות שיקול כי יש חיים שלמים מעבר לפרוגסטרון, בכל מינון שלא יקחו אותו.

magenta73

New member
לקחת פעם את הרעל הזה

שאת מדברת על זה ככה? כי אני לקחתי, פעם אחת וזה שיבש לי את כל המערכות בגוף, בערך.... ואני גם קראתי על זה קצת ועל מה שיש בזה וכו'... וזה לא תמונה יפה במיוחד. בכל מקרה... זה עדיף על ילד לא רצוי. זה כן.

ד נ י ת3

New member
דרך אגב...

יש לי חברה שיש לה ילד שהוא תופעת לוואי של הפוסטינור.... במקרה הזה זה לא עבד... ונולד לנו ילד פוסטינור מקסים.

bulb

New member
אני בטוח שהילד יתגלגל מצחוק כשישמע

את הבדיחה. או שמא הוא הבדיחה?

bulb

New member
הבנתי. כמו כשמכינים מיץ תפוזים ,יש

את הקליפות שזורקים לפח. או ,אנלוגיה מעט יותר רוחנית (עושה רוח ,על כל מקרה) ,כשאוכלים שעועית ,מפריחים יונים כתופעת לוואי. בחיי ,הילד הזה קורע מצחוק.

ד נ י ת3

New member
או! תודה לאל, אני נושמת לרווחה.

כבר חשבתי שאיבדנו אותך. שמחה שחזרת.

bulb

New member
להבא עבוד בשיטת הדאבל

שים קונדום ,מרח סחוג ושים קונדום נוסף. ברגע שהיא מתחילה להשתולל - סימן שהלך הספייר ויש להיזהר. תמיד שמח לעזור.

למעלה