מה עושים כשה-IRIVER איטי?

מה עושים כשה-IRIVER איטי?

אני מחבר את ה-IRIVER H10 למחשב והמחשב עושה את הסיכרון בכזאת איטיות! לא סתם איטיות, זה פשוט בלתי אפשרי. לפחות חצי שעה לוקח רק למחשב להתכונן לסנכרון

stardust19

New member
ישנן מס' סיבות לדבר :

1) חיבור ה- USB אצלך במחשב הוא מהסוג הישן (1.0 או 1.1)- ניתן היום לקנות כרטיסים לPCI עם 4 חיבורים USB 2.0 . 2) יכול להיות והנגן שלך עמוס בכל טוב ולוקח לנגן עצמו למצוא את הסקטורים הנחוצים שיאפרו להתקשר עם המחשב שלך- יש צורך בלנקות קצת מהתכולה של השירים שיש לך על הנגן . 3) בעיה בפרוטוקול התקשורת בנגן- יש לפנות לארקדיה (או החנות שאת קנית את הנגן, אם זה בגדר האחריות) ולבקש תיקון של הנגן . 4) לפעמים ישנה בעיה של XP ו 98 עם הסתנכרנות מול התקנים- יקח לי קצת זמן לברר איך אפשר לשנות זאת . 5) אם את משתמשת בהתקן נוסף שמחובר לכבל ומחשב- רצוי לנתק אותו ולבדוק מחדש. 6) לפעמים ישנה בעיה בכבל עצמו- תפני לארקדיה או ל"באג" למשל יש להם כבלים כאלה- אם זה בגדר האחריו, מגיע לך אותו בחינם, אם לא תצטרכי לקנות. זה מה שאני יכול לאמר לך בקשר לבעיה זו....מקווה שעזרתי...על כל מקרה תעשי RESET לנגן ולמחשב לחוד ותנסי מחדש (אולי גם קצת DEFRAGMETION למחשב יכול לעזור)

תודה

(דא אני בן). כנראה שזה בגלל שהנגן מלא כמעט עד אפס מקום... תודה על ההסברים

לא מדוייק

Defragmantation עושים לדיסק ולא למחשב - יש לשקול לבצע לדיסק הקבוע של המחשב וכן לדיסק של האיריבר. רוב הנקודות שצויינו לא רלוונטיות, למשל: או שכבל עובד או שלא, אין דבר כזה חצי עובד. גם אם יש מגעים רופפים או השפעה סביבתית - אם הכבל מונח במקומו אפשר לעשות מהר להבין אם זאת בעיה. מה כמות הזכרון במחשב? האם גם דברים אחרים עובדים לאט? כמה זכרון אוכלת תוכנת הסנכרון? ממליץ לבדוק את הנגן מול מחשב אחר כדי להבין אם המקור בנגן, במחשב או בשילוב.

שמתי לב, קרא שוב את המשפט הראשון

וזה חשוב ולא סתם קטנוני שכן יש להבין שהפעולה הזאת רלוונטית לשני הדיסקים כפי שהסברתי בהמשך התגובה.

בדקו את צריכת הזכרון כפי שהצעתי

יתכן ורצות תוכנות נוספות הזוללות זכרון, דבר שגורם למערכת ההפעלה להשתמש באופן אינטנסיבי בדיסק הקשיח ולהאט את פעולת המחשב (Swap). יתכן ותוכנת הסנכרון זוללת זכרון בעצמה מסיבה כלשהי. ממליץ שוב לנסות על מחשב נוסף כדי להקטין את כמות הספקולציות ולחתוך על כיוון הבעיה באופן הרבה יותר קל. בהצלחה!

עם המכשיר שלו? אותם שירים?

הרי ברור שאיריבר כמכשיר עובד היטב במגוון מחשבים, השאלה היא לגבי המכשיר הספציפי הזה. לא מתכוון להעליב, רק להבהיר את הנקודה.

meidos

New member
לא הבנת, הוא חבר שלי,

והנגן שלו עובד אצלי מצויין.

הבנתי דווקא, ענית לי על השאלה

זה כמובן אומר שהבעיה איננה במכשיר, סביר שהמחשב שלו עגלה. בדקו את הנקודות שציינתי בהודעות הקודמות (צריכת זכרון וכדומה).

למעלה