מה עושים כשיש נפילות?!

• פותח הנושא ellyd
  • פורסם בתאריך

ellyd

New member
מה עושים כשיש נפילות?!

ממצב רוח שבו הכל היה נראה מצויין, ואפילו היה מצב להתפנקות בחיים, מההיבט הכספי. נפלתי ישר למצב של חוסר מצב רוח ובמקום פינוקים ני רואה עכשיו רק מינוסים. והוצאות לא צפויות שהרסו הרבה תוכניות וחישובים. זה נושא שקשה לי להתמודד איתו עוד מהבית, איך עושים את הסוויצ' הזה? מהחשק לבכות - לצחוק??? מה שיותר מדכא זה הידיעה ברקע..שכל מחשבה רעה גוררת השפעה רעה אחריה. וזה מקשה על הכל עוד יותר. אוף! זה קשה!

תסתכלי על המצב כמו שהוא באמת

יש לך הרבה דברים נפלאים בחיים. אם היית לוקחת כל אדם שחי לפני מאה שנה ונותנת לו לחיות את החיים שלך היום הוא היה מרגיש בר מזל. עכשיו אני מציע שתעשי שימוש ביכולות שיש לך. אני יודע שאת טובה שפוטושופ, אז למה לא ליצור תמונות של עצמך במצבים טובים, לתלות אותן במקומות שונים ולהתמקד בהם? והנפילה שלך זה דבר לגמרי זמני, כל מה שאת צריכה לעשות זה לקום ולהמשיך. תתמקדי במה שחיובי ועוד חיובי יבוא. בהצלחה שפי.

מקבלים אותם...

כחלק בלתי נפרד מהחיים...מברכים אותם באהבה ושולחים אותם בשלום לדרכם. אחד הדברים שאתה יכול להעזר בהם הוא התחברות אל המים, אחד התרגילים החשובים בקינסיולוגיה הוא שתיית מים, כי מים מאפשרים הולכה חשמלית - קח בקבוק מים וכתוב עליו משהו שמעצים אותך. לפני כל לגימה תחשוב על מה שכתבת ותשתה את המים תוך שאתה מאחל לעצמך את הברכה. לא תאמין איך הפעולה הפשוטה הזאת יכולה לשנות את הרגשתך. נצל את רגע שתיית המים לרגע קסום בו תברך את גופך ותזין אותו במחשבות חיוביות. .

ע ו פ ר ה

New member
ואולי זה המקום

לעשות היכרות עם הצדדים הפחות "אהובים" וללמוד לקבל אותם או לשנות אותם. ערכים שיש לך שאולי מתנגשים עם הרצונות. אמונות (הרבה אמונות לגבי כסף מפריעות לנו להתקדם) - אפשר לשנות אמונות. פחד - יש כל מני כלים לשחרר פחדים. אני מצרפת לינקים לשני דברים שכתבתי. אולי הם יאירו לך קצת את הדרך. באהבה עופרה

העצה של עופרה נהדרת

צריך לראות באיזה מקום את נמצאת. אם את במקום שאת כרגע מרגישה חלשה, אולי כדאי להשתמש בטכניקה של להתמקד בחיובי. אבל דבקים אם את מאוד מחוזקת ומאושרת באופן כללי, ואז יש לך נפילה קטנה במצב רוח, שאת יכולה לזהות כלא אמיתית, ואת מתמודדת איתה ממקום של חוזק. אז זו באמת אפשרות מצויינת לבחון את הפחד ולטפל בו. וכמובן שאפשר לעשות שילוב חזק מאוד של שתי הטכניקות, מצד אחד לחשוב על כל הדברים החיוביים, ומצד שני להסתכל בפחד ולנסות לראות אותו כמו שהוא.

למעלה