מה עושים כשיש

white star

New member
יש לי פתרון מצויין

ביום ראשון דג ראשון ביום שני דג שני ביום שלישי...

../images/Emo6.gif והנה שוב עצה

שוחים איתם עד שמחליטים עם מי רוצים יותר לשחות! עם עדיין אין בחירה קח את הזמן אף אחד לא לוחץ אותך!

Yaniv-DC

New member
כן, אבל...

מה קורה כשכל הדגים רוצים את יום חמישי? קצת על יום חמישי כאן... יום חמישי מתחיל בכולם רואים טלוויזיה. שלוש סדרות משובחות אחת אחרי השנייה (חברים, סקראבס ו-ויל וגרייס), ואז כמובן מתארגנים לשעה 10 ב-JR´s. למה דווקא עשר? כי אז מתחילה שעת האלכוהול חינם. משם מתפצלים לבדלנדס או לקובלט כדי לנענע מעט את העכוז. בקיצור, יום חמישי הוא יום טוב. אבל... אל דאגה! בעקבות דברים שנאמרו אתמול על ידי ג´יי, הוא הדג הנבחר. רק בואו נקווה שבחרתי הפעם סלמון משובח ולא איזה סרדין עבש...

.m

New member
ובכן...

אתה כבר מכיר אותי, ויודע מה דעתי: מה עושים עם הרבה דגים? אוכלים כל יום משהו אחר...
וגם אם החלטת ביום חמישי על ג´יי, זה לא אומר שביום חמישי הבא אתה לא יכול לבחור במאט, או כריס, או פול... תחייך, החיים יפים
mai

Yaniv-DC

New member
אני מאוד מקווה

שכתבת את ההודעה לפני שהראיתי לך את התמונה

מה עושים?

מפסיקים להתבכיין על זה כדי לא להוציא לכולנו את העיניים, אומרים תודה, ונהנים ממה שיש. אז... HAVE FUN! או FUCK? מה שבא לך קודם

Yaniv-DC

New member
אתה לא דובר אמריקאית?

אין כאן שום הבדל בין המילה FUN ל-FUCK. אם מישהו כותב looking for fun המשעמות - הבן אדם רוצה להזדיין. לגבי ההתבכיינות... המממ...לא חשוב.

למעלה