מה עושים כשכבר אין כח ?

ד ו ב ש

New member
מה עושים כשכבר אין כח ?

אני מרגישה שאני לא מסוגלת יותר להמשיך. שבוע שעבר , ביום חמישי, השתחררתי מהצבא. חשבתי שכשאני אהיה בבית יחזרו לי הכוחות ויחזור החשק לחיים. ואני עכשיו בבית.... ובעוד פחות מחודש יש לי בחינת פסיכומטרי. וחשבתי שיהיה לי קל יותר ללמוד. אבל לא...אני ממש מיואשת מזה. אני לא מצליחה ללמוד, אין לי חשק לחברות שלי, החבר רחוק ובקושי יוצא לי לראות אותו... וכל זה נמשך כבר יותר מידי זמן... מה אני יכולה לעשות? הדבר שהכי מפריע לי עכשיו זה הפסיכומטרי. הבטחתי לעצמי שאני לא אתן לזה להשפיע עליי, אבל אני לא מצליחה. זה נורא מדכא לא להצליח. וזה מתיש אותי נפשית. ודייי! נמאס לי! אני לא יודעת אם זה קשור לפורום... אני מצטערת אם לא...

דובש יקרה ../images/Emo20.gif

מעברים בחיים, בין מצב מסויים למצב אחר - הם לא קלים. אנחנו לא רובוטים, שיודעים לתפקד בכל מצב ובכל זמן. רק השתחררת מהצבא, וכבר - מירוץ חדש - הפסיכומטרי. לא אומרת שזה לא בסדר, אבל משהו בתוכך אומר שזה לא בסדר - עובדה שהדברים כן משפיעים עלייך, עובדה שאת לא מצליחה להשקיע כפי שהיית רוצה. יכול להיות שהמועד הנכון לפסיכומטרי, הוא מועד טיפה מאוחר יותר, אחרי שתתני לעצמך זמן לעכל את האזרחות החדשה (
), תאספי קצת יותר כוחות, ואז גם תוכלי להיפגש עם חברות ולחזור לחיים. בקיצור, צעד צעד
(וזה כן קשור לפורום)

קחי לך את הסופש ואל תעשי בו כלום

תאגרי כוחות תצאי לבלות תעשי שעה הליכה לא משנה מה כל מה שמשמח אותך בדרך כלל תעשי תתראי עם כמה שיותר אנשים, תחדשי קשרים , תשבי לבד מול הים תרגישי שאת חיה , ושאת עושה את הדברים שאת נהנית מהם הפסיכומטרי קרוב ותנסי לראות מעבר, להגיע עד אליו ואז לתת קצת חופש לעצמך . בהצלחה

מה עושים כשנגמר החלב בבית?

הולכים למכולת וקונים. ומה עושים כשלא מבינים מילה? פותחים מילון ומחפשים. אז מה עושים כשנגמר הכוח? בדיוק כמו החלב או המילה. הולכים לחפש כוחות חדשים.

ד ו ב ש

New member
מצטערת שלקח לי זמן להגיב..

בכל מקרה, תודה לכולכם על התגובות. הבעיה אצלי, היא שכל כמה חודשים, יש לי ירידה משמעותית במצב הרוח. תמיד יש איזשהי סיבה "נסתרת" כזאת... הפעם הסיבה היא החג- פעם כל כך אהבתי את החג הזה. לפני שלוש שנים אח שלי הקטן נהרג בתאונת דרכים ומאז כל חג אני שוקעת בתוך עצמי מחדש. הוא היה ילד של חופש. וכל חג שהיה חופש מבית ספר נגיד, הוא היה כל כך מאושר. הוא נורא אהב את החגים, במיוחד את פורים ולג' בעומר. זה כבר קורה אוטומטית. בלי שאני אחשוב על זה... קשה להסביר. וזה לא כל כך פשוט "ללכת ולחפש כוחות חדשים". זה בכלל לא פשוט! לצערי....

למעלה