מה עושים כשכבר לא נשאר מה לקרוא?

amberos

New member
מה עושים כשכבר לא נשאר מה לקרוא?

אני קוראת כמעט רק פנטזיה ומד"ב. קשה לי נורא לקרוא ספרים בסגנון אחר. בספריה העירונית אין בכלל מה לדבר. הם לא מביאים ספרים חדשים אז איך שיוצא ספר חדש אני קונה. אבל אין כבר ספרים חדשים בזאנר. פעם בכמה שנים עד שיוצא ספר ממש טוב בסגנון ששאוש"ק או של דרך המלכים.
גם לכם יש את הבעיה הזאת שכבר אין מה לקרוא??

הייזל

New member
באנגלית יש גם המון פאנפיקשן

גם בעברית אבל באנגלית יש גם לכל מיני סדרות שלא ידעת בכלל שעוד מישהו אוהב אותן כמוך.

g l o r y

New member
מה שהייזל אמרה.

אני התחלתי עם אנגלית בשנות העשרה כי נגמרו לי הספרים..... ואז גם זה נגמר כי פיתחתי קיבה רגישה לדברים שכבר קראתי כמותם הרבה....
ואז התחלתי לשוטט באינטרנט. מצאתי אתרי כותבים והתחלתי לקרוא יצירות שם. לפעמים זה כמו לחפש מחט בערמת שחת אבל לפעמים גם מוצאים פנינים.
ו... גם התחלתי לכתוב.

annefan

New member
בדיוק ככה

בנוסף, המעבר לאנגלית גם פותח את עולם הספרים האלקטרוניים, מה שהופך כל קנייה למיידית.

Y. Welis

New member
כדאי לנסות רומנים היסטוריים. די קרובים במבנה שלהם לפנטסיה

מודרנית ('אנלוגית' כמו שהצעתי פעם; דידי: מקבילה).
&nbsp
'שוגון' למשל. מהטובים שנעשו. הלוואי שתהיה פנטסיה דומה... תיקח את הקופה.

tomasth

New member
מפסיקים לקרא.

:)
&nbsp
את יכולה לכתוב במקום , לחשוב איזה סיפור הכי היית רוצה לקרא , ולכתוב אותו.

amberos

New member
להפסיק לקרוא לא ניראה האופציה העדיפה עלי

לכתוב סיפור - גם לא. אין לי את הכשרון או הרצון לזה.
מיאו האו - לגבי המלצות אני קוראת בעיקר פנטזיה אז קשה לי להמליץ לך ספרי מד"ב סורי..
לקרוא ספרים באנגלית - הספרים היחידים שקראתי באנגלית זה של הארי פוטר וששאוש"ק. ספרים שפשוט לא יכולתי לחכות לתרגום שלהם. יש לי את הספר השני של "שם של הרוח" שעדין לא הצלחתי להביא את עצמי לקרוא אותו.
ולגבי ספרים היסטורים זה בעיקר מה שאני קוראת עכשיו כשיש חוסר בספרים.
תודה רבה לכל המשיבים

אפשר ברשותך להציע משהו אחר?

אם לא נשאר לך מה לקרוא, מן הסתם קראת המון(!) ספרים. תוכלי לכתוב רשימת המלצות לספרים הכי טובים שאת קראת?
ידוע לי שיש המון רשימות מומלצים באינטרנט, אבל אשמח לשמוע את האישיים שלך.
אם תוכלי להתמקד בעיקר במד"ב ופחות בפנטזיה בכלל אשמח.
תודה!

למעלה