מה עושים כשכואב?

מה עושים כשכואב?

מה עושים כשכואב / רוני עדן מה עושים כשכואב? בוכים וסוגרים את הלב ולאיש לא פותחים לדעת לבד את הטעם המר ומה יהיה כשיגיע מחר. מה עושים כשכואב? צועקים הנה זה מתקרב לא מחכים והזעם יוצא לאויר העולם מתרגש, מתנגש ונרגע כמו הים. מה עושים כשכואב? מחפשים מישהו אוהב את הראש לשים על כתף חזקה שתוכל לשאת את הבכי החם ואת כל האמת. מה עושים כשכואב? מחפשים וסוגרים את הלב ולאיש לא פותחים לדעת לבד את הטעם המר ומה יהיה כשיגיע מחר. שיר מיוחד שמתאים לחלקינו בתקופה שקשה לנו. החלטתי לצטט אותו.......... ואולי דווקא כי עכשיו הגעתי אל השקט והנחלה ולרוגע והכיף. ערב טוב לכולןןןןןן

מורן א

New member
בית הכאב

בית הכאב הוא מוצא לו בית, חדר, פינה, מתמקם ולא יוצא, רק יושב ולוחץ. לפעמים הוא נח ומפנה מקומו אך מיד מתחרט וחוזר. לא מוכן לוותר על הפינה בבית, לא רוצה להקל, עושה מה שנוח ולא מתחשב. כך הוא הכאב, עצוב ומריר, זועם ובוכה, צועק, אבל אף אחד לא עוזר, אף אחד לא ניגש כי הוא יכאיב, כמו סרטן, זה בטבע שלו הוא לא יכול אחרת. אמרו לו פעם שאם יפסיק ללחוץ, אז, אולי ימצא את האושר, אבל הוא בשלו, ממשיך. מסרב לוותר על הבית שמצא, החדר, הפינה בה הוא חי ומתקיים. הוא יודע שימשיך עד אשר בעליו יאמרו די, וימכרו את הבית ואותו גם.

מורן.........

כדאי שהבית ימכר ומהר........ אך החיים מלמדים אותנו שכאב אחד הולך הוא מפנה מקום לא פעם לכאב אחר, אך הכאבים מחשלים אותנו, למרות זאת.... מי ייתן והכאב יירחק מאיתנו עד כמה שיותר....
מגלי הים הרגועים (מקווה להרבההההההה זמן)

witchchild

New member
אהבתי את השיר מאוד ...

את כותבת ממש יפה , ובקשר לתוכן - לא , אל תסתגרי כי ככה אולי תגרשי את הכאב אבל גם את האושר .... כאב בא לאזן אותנו יחד עם האושר ותלמדי מכל כאב כדי שהוא לא יחזור ... אני מקווה שיפסיק לכאוב לך בנתיים קבלי ממני

היי witchchild

אם תיקראי שוב את ההודעה שלי תראי שלא אני כתבתי את השיר כתבתי מי כתב אותו. כמו כן ממש לא כואב לי ולא עצוב לי, קיראי שוב את ההודעה ותביני, זה שיר שלא צוטט בגלל כאב, אלא רק בגלל שהוא יפה ומדבר להרבה מאיתנו בזמן שקשה ועצוב לנו. בכל אופן תודה לך על החיבוק ועל רצונך לעשות טוב (
יום טוב לך.

witchchild

New member
../images/Emo9.gif

אופס .... רק עכשיו שמתי לב . בכל אופן אני שמחה שטוב לך

למעלה