מה עושים כשמשעמם??
M MiStEr G u I t A r New member 6/1/04 #4 ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif מה אני יעשה היה לי משעמם חחחחחח... וגם הפרצוף של זיו הרג אותי...
../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif מה אני יעשה היה לי משעמם חחחחחח... וגם הפרצוף של זיו הרג אותי...
D DesertRose1 New member 6/1/04 #5 ../images/Emo32.gif לכתוב קצת אקשן...../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo11.gif אוהבים לכתוב? אוהבים אקשן? אתם מוזמנים לכתוב פעם בשבוע בכל שבוע מאמר/סיפור, מה שבראש שלכם שקשור לאקשן! מדי יום יכתוב מישהו אחר, ולכל אחד יהיה יום קבוע משלו מי שמעוניין יכול לפנות אלי במסר אישי , ומי שלא, מוזמן ליצטרף לפורום!
../images/Emo32.gif לכתוב קצת אקשן...../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo11.gif אוהבים לכתוב? אוהבים אקשן? אתם מוזמנים לכתוב פעם בשבוע בכל שבוע מאמר/סיפור, מה שבראש שלכם שקשור לאקשן! מדי יום יכתוב מישהו אחר, ולכל אחד יהיה יום קבוע משלו מי שמעוניין יכול לפנות אלי במסר אישי , ומי שלא, מוזמן ליצטרף לפורום!
ד דגה ענוגה New member 7/1/04 #6 חןןןןןןן!!!!!!!!!!!! ../images/Emo123.gif ../images/Emo110.gif מה עשית לי יא חתכת סאדיסט!??!!?!? חחח סתאם יצא מגניב
חןןןןןןן!!!!!!!!!!!! ../images/Emo123.gif ../images/Emo110.gif מה עשית לי יא חתכת סאדיסט!??!!?!? חחח סתאם יצא מגניב
M MiStEr G u I t A r New member 7/1/04 #9 חחחח מתאים לך קוצים ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif
א אובלינה New member 7/1/04 #11 איזה חמודים אתם.. ../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif אהפתי גם אני מציירת על חברים שלי, אתם לא לבד..
איזה חמודים אתם.. ../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif אהפתי גם אני מציירת על חברים שלי, אתם לא לבד..
א אובלינה New member 7/1/04 #12 זה סך הכל אפצ'יי.. ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif חח..
D DrKasperrrr New member 7/1/04 #15 לא שאלתי שום דבר...../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif רק אמרתי לו שימות.
ד דגה ענוגה New member 7/1/04 #14 קוצים חחחח.... ../images/Emo110.gif דנע את לא קיפוד או שכן? וזיו ופושי אחלה תמונה יצאה לכם חח...
F fushi e New member 7/1/04 #16 יורדת עליי אה?../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif זיו באמת עשה אפצ'י אני חושבת זה ממש פרצוף "קדם-אפצ'י".
יורדת עליי אה?../images/Emo46.gif../images/Emo95.gif זיו באמת עשה אפצ'י אני חושבת זה ממש פרצוף "קדם-אפצ'י".
ד דגה ענוגה New member 7/1/04 #17 אפרתתת ../images/Emo110.gif נראה לך שאני יורדת עלייך?! חחח את הכי חמודה בעולם וכן נראה שזיו עמד להתעטש.. משהו רציני.. זיו לבריאות ושניכם חמודים לא לבכות. אין לכם קוצים על הראש!!!$#@$%!@$#!%@$
אפרתתת ../images/Emo110.gif נראה לך שאני יורדת עלייך?! חחח את הכי חמודה בעולם וכן נראה שזיו עמד להתעטש.. משהו רציני.. זיו לבריאות ושניכם חמודים לא לבכות. אין לכם קוצים על הראש!!!$#@$%!@$#!%@$
F fushi e New member 7/1/04 #18 חחחחחחחח../images/Emo95.gif המשפט "דנע את לא קיפוד" לא חל עלייך ברגע זה.
D DrKasperrrr New member 7/1/04 #19 איזה מאאאאאגניב ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif היה עכשיו קליפ של מוניקה סקס - כל החברה והם שרו אותו עם ירמי קפלן וגם היה לירמי קטע סולו שירה קטנטן בסוף. זהו.
איזה מאאאאאגניב ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif היה עכשיו קליפ של מוניקה סקס - כל החברה והם שרו אותו עם ירמי קפלן וגם היה לירמי קטע סולו שירה קטנטן בסוף. זהו.