מה עושים כשנתפס הצוואר???

relax

New member
מה עושים כשנתפס הצוואר???../images/Emo2.gif

אני יודעת שזה פורום עבודה מהבית. הקשר הוא, שזה ממש מפריע לי לעבוד... יש למישהו טיפ טוב איך לפתור את הבעייה מהר? הצעות סבתא יתקבלו בברכה. תודה! שושי

שושק'ס, עיסוי עם משחה סינית

שקונים בבית מרקחת. ואפשר גם להצמיד בקבוק מים חמים למקום. כזה של הסבתות מפעם. אני מתה על זה. יש היום את המרופדים האלה שמוכרים בסופר-פארם או בכלל פארם. בעיקרון, חשבי על כל דרך לחמם את המקום. גם אמבטיה חמה וזרם חם על המקום לכמה רגעים ואחר כך לעטוף היטב, שחס וחלילה המקום לא יתקרר עוד יותר. בדרך כלל זה או בגלל שלא ישנת טוב על המקום, או בגלל שהתקררת במקום הזה, אולי היית ליד חלון פתוח בדיוק בצד שנתפס. חוץ מזה, לא נראה לי שיש בעיה שכתבת את זה כאן, כפורום עבודה מהבית, בסך הכול, אנחנו בני אדם ואפשר לכתוב כל דבר. פורום הוא סך כל אנשיו ואם כולנו נעזור ונעזר אחד לשני ואחד בשני, נפיק מזה רק את הטוב, לעצמנו באופן אישי, וגם כקבוצה וכפורום. אני די מאמינה שאביבה ה"מינהלת" תסכים לדברים האלה, בכל מקרה, אני מקווה...
בהצלחה, ותרגישי טוב. שחר

relax

New member
תודה שחר, אני אנסה.

אין לי מושג קלוש איך זה קרה. פתאום הרגשתי שאני לא יכולה להזיז לצד ימין... בכל אופן, אני הולכת לחמם את המקום. תודה שוב

זה קרה כי את ישנה

ב ל י ג ר ב י י ם !!!! לי יש את ההסברים שלי לעניין הזה...וזה לא קשור למזגן או לחלון... ממש לא... אז, מיצאי לך מישהו שיעסה את האזור הזה בעדינות, ואם אין מישהו אז עשי זאת בעצמך... אם את יכולה לעשות את זה לבד זה טוב, בלי דיבורים בלי הסברים, בלי כלום... שימי לב מה עולה לראשך כשאת עושה את זה... וכן, זה קשור מאוווד לעבודה. לאו דווקא מהבית. לעבודה בכלל. מינהלת אוחבת נושא זה מיואד!

dannypr

New member
שחרור שרירי הצוואר

תשכבי על הגב על מזרון על הרצפה תניחי את הידיים על הבטן. הברכיים מכופפות ותניעי את הברכיים לצד אחד ואת הראש לצד השני. ככה 10 פעמים. אח"כ את הראש והברכיים לאותו כיוון גם כן 10 פעמים. לאחר מכן חזרי על התרגיל רק שהפעם תתפסי עם יד ימין את כתף שמאל ועם יד שמאל את כתף ימין.גם כן 10 פעמים כשהראש והרגליים בכיוונים הפוכים ו- 10 פעמים באותו כיוון.אח"כ החליפי בין הידיים כלומר עם ימין היתה מעל שמאל שימין תהיה מתחת שמאל וחזרי על התרגיל.לבסוף נוחי מעט על הגב. (דרך אגב זה תרגיל שהכירופרקט המליץ לי לעשות)

למעלה