מה עושים כשעוברים דירה?

MrCheff

New member
מה עושים כשעוברים דירה?

אנחנו עוברים בקרוב דירה ומנצלים את הזמן עד למעבר להשליך אל הפח דברים שאנחנו לא צריכים. יש לנו קופסת נעליים גדושה בכל הברכות שקיבלנו לחתונה. אני מתלבט בין 3 אופציות 1. להשאיר את המצב כמו שהוא. 2. לעבור על כל הברכות, לשמור כמה שמדברות אלינו במיוחד ו/או שחשובות לנו ואת השאר להשליך. 3. להעיף את הכל לפח... במילא הקופסא לא נפתחה מאז יום לאחר החתונה (לפני 4 שנים) מה אתם הייתם עושים?

hag70

New member
אאלט אנחנו הלכנו על אופציה 2

לאורך השנים זה נראה לנו הכי נכון (גם אם זה זרוק איפשהו ואף אחד לא זוכר איפה
)

elotan

Member
לזרוק

וטיפ לחיים - כשאתה הולך לחתונה ומשקיע שעות בכתיבת ברכה, תזכור שזורקים את זה יום אחרי, אז חבל על הזמן שלך.

גם אנחנו מנצלים מעברי דירה לסדר..

כל מעבר דירה, זורקים עוד כמה ברכות. נשארו לי אולי בודדות. או בקיצור, אופציה 2.

יוסף בא

New member
אני ההיתי עובר אחת אחת

מחליט מה לשמור ומה לזרוק ושומר את כולן למה ? כי ככה אני

hirshfe

New member
אצלנו הכל עוד בשקית

שנים שאני מאיים, שיום יבוא ואני אשליך הכל לפח פרט לחמש-שש המוצלחות שהיו כל היותר הן די שמעממות מזל טוב בלה בלה

גרי רשף

New member
אני הייתי נוהג כך..

להתחתן - לא התחתנתי, אבל דירה עברתי פעמיים בשנים האחרונות, וגם אני התמודדתי עם המון דברים ש"חבל לזרוק". נתחיל מהדברים הפשוטים: בגדים, רהיטים, כלי חשמל, כלי עבודה וכו'- זורקים (כמובן רק אם הם מיותרים). המחיר של ההובלה והאחסון וההתעסקות גבונים מדי, ובמקרה הכי גרוע קונים חדש או משיגים משומש. מי שמצפונו מציק לו- שינסה למסור בחינם למי שצריך דרך אתר www.Agora.co.il . פריטים בעלי ערך סנטימנטלי כנ"ל- צריך לשמור במידה: אם זו רק הקופסה אז לא נורא, אבל אם אתה שומר קלסרים מהאוניברסיטה, תעודת סיום קורס סידור פרחים, פרוספקטים מהטיול האחרון לחו"ל, וכו'- הכל לפח!

למעלה