מה עושים כשרע על הנשמה?

מון שרי

New member
מה עושים כשרע על הנשמה?

אני חייבת, חייבת רעיונות, כדי לצאת מההרגשה הקשה שלי. מה אתם עושים בימים שחורים שכאלה???

למה רע? עצוב לשמוע אותך...

מעניין למה רע לך...אולי אם נדע את הסיבה נוכל לעזור יותר. הטטיפים שלי: לי עוזר שאני לא לבד, אלא בחברת אנשים אחרים, הכי שווה, להיות עם אנשים וחברים שאני אוהבת. עשיה ויצירה מהנה.(מלאכת יד, יצירת דברים/מאכלים לבית או כמתנה לאחרים. תחביב שאת אוהבת יכול לתת המון הנאה וסיפוק). עשיה בהתנדבות למען מטרה ראויה או סתם כייפית בעינייך. חצי שעה של פעילות גופנית עושה פלאים למורל ובכלל לשאר תחומי החיים(אפילו הליכה מהירה, לא חייבים להתחיל לדחוק משקולות)

דרדרית

New member
מוסיקה נעימה מאד מרגיעה

במקביל או לחילופין- למלא אמבטיה עם קצף... מאד מרגיע.

adam thats all

New member
מפסיקים לנסות לצאת........ שוקעים..

באפלה המסתורית הזו..... בבועבה השחורה המלאה נפט של גיהנום, עד שתמצאי מכל הסבך הזה את הפנס ויהי אור שמצאת בעצמך....... וזה יחזיק מעמדף יותר מנסיונות זמניים.

©Shlomi©

New member
רוצה שאני יבוא אלייך ? ../images/Emo140.gif

יהיה צחוקים לא יהיה לך רע ... הבטחה

אמבט לכפות הרגלים

כשרע על הנשמה וההרגשה כל כך קשה הכי מרגיע זה לקחת מים חמימים בקערה להכניס לתוך המים 3 חלוקי נחל עגלגלים וחלקלקים להוסיף קצף אמבט ריחני ולהכניס את כפות הרגלים - ב כ י ף לשכשך על האבנים לאט לאט מסג' לכפות הרגלים מעלה מודעות עצמית ומחזק את הרגש החיובי סטלבט על כל החיים שבת שלום ציפור דרור

כמיסה

New member
לבקר חברים, לאכול שוקולד, לצאת

לטיול, מקלחת למיטה ולחכות ליום חדש וחוץ מזה לשתף זה עוזר אז אולי כדאי לספר

אבא אסא

New member
מון שרי - מה שלומך???? ../images/Emo140.gif

איך ההרגשה המנחוסה? את עדיין איתה? אני מקווה שלא. בכל מקרה, צריך לצאת מאותו מקום שבו רע לך. אני מתכוון ממש פיזית, אם זה בבית, אצל החבר או לא יודע איפה. סביבה של אנשים תמיד עושה טוב.

Kfirush16

New member
הרמ...

אני לא יודע מה הסיבה שלך אבל למשל לי כשרע...(כמעט בכל סיבה שהיא) אני הולך לחדר.. סור ת'דלת... יוצר לעצמי עולם דמיוני כזה.. עם עץ מרחבי דשא ענקיים כמה חיות ומכניס את עצמי לתמונה.... מדמיין לעצמי חיים בעולם ההוא...(והכל כשהעיניים עצומות... אם אני פוקח אותןהכל נהרס...) הרמ... נסי את זה... לי זה עוזר:) לפעמים קורה שאני נרדם מזה ואחרי כמה זמן קם עירני ושובב ולא מבינים איך הייתי עצוב ופתאום אני שמח^-^

למעלה